-maria

Tack för en råmysig ikväll igår!♥


Du är en av dom finaste jag har!♥ -maria

Tänkte bara göra ett inlägg för Cecilia Molin eftersom jag drömde att hon flyttade från skellefteå och så förstörd har jag inte blivit på länge men som tur var det bara en dröm.Vi är inte med varandra ofta alls men det är med dig jag aldrig kan sluta skratta.Vi är så otroligt lika på något sätt, från att knappt känna varandra även fast vi gick i samma klass till att du är en av dom finaste jag har.Aldrig utan dig, jag älskar dig snyggfan:-)!


I Want Nothing - Moa


Think twice that's my only advice - Moa

hej hej. Dålig uppdatering som vanligt. I dag har jag bara tat det lugnt sett en massa film och till och med gjort lite franska läxa. Duktig Moa!. I går var mysigt, jag och maria sallad och click!. En annan bra grej är att jag köpt en fjällräven jacka. Och det var då på tiden, så länge som jag velat ha en. Vera hade vart så gullig och hängt undan den åt mig+ att hon lånade mig pengar så jag skulle ha råd meden. Hon är gullig den lilla jäntan hon. SNart kommer los elin, vi ska chilla eller nåå. Peace

Ha det bra min vän, vi syns väl någon dag igen. -maria

Kvällens planeringar blir att vara med världens bästa emma och bada i vårat bubbelbadkar, kan det bli mysigare?nej tveksamt!Just nu ligger jag och funderar om jag ska ta mig en promenad som känns hyffsat jobbigt men endå små skönt att röra på sig nu på morgon kvisten, ellerja morgon och morgon klockan är snart ett men vakna ju typ för en timme sen så.Aja det bör tänkas på.
Imorgon börjar skolan om i vanlig ordning men som tur har jag sovmorgon vilket känns mer än okej, börjar klockan 12 och slutar vid 4, inte helt fel!Men nu ska jag nog ta och klä på mig och KANSKE dra mig uttåt, känner mig mer åt det lata hållet idag så:$




Baby are you down down down -maria

Nu ligger jag här nyvaken och har sovit som en gud,fast är lika morgon trött för det.Ni förstår inte hur mycket jag skulle vilja vara morgonpigg eftersom när man skulle dra sig till skolan var det bara att hoppa upp och vara piggast i världen istället för ligga och dra sig längre än vad man ska egentligen.Men aja, ikväll blir det att vara med Moa och våran planering var att äta en goood sallad till middag, mys!Och sedan dra oss till Antonfjanton, men nae då har han annat för sig, vi tar det nästa helg istället;-)!
Så nu har vi inge annat planerat och att det regnar gör inte saken bättre men nått roligt kommer det iallafall:-)!Hoppas ni kommer ha en trevlig kväll, för det ska iallafall vi ha!!



Jay sean,lil wayne - Down



Drar en hemmakväll i kväll - Moa

Ser på film , myser och bara har det bra. Peace

skulle inte sitta helt fel nuuu!

Länge sen sist -maria

Man bara var hemma en fredag utan att vara med någon eller göra nått, jag brukar ju oftast måsta umgås med folk och fara ut och ha kul men den hära kvällen blir så lugn som den kan bli eftersom min trötthet tar över, behöver ta lugnt med tanken på att jag fortfaande inte är helt frisk.
-Göra ansiktsmask.
-Bada bubbelbad eller duscha.
-Ta på sig en morgon rock och se på en bra film.
-Äta gott och smsa med häligt folk.

Ikväll låter det som en bra idé!


Såhära kan det se ut när jag och Moa har såna hära kvällar!


Nytt! -maria

Jeans Cubus 199:-


Gina tricot Leggings 99:-


Läppglans HM 39.50:-



I bland går det bara för bra- Moa

Älskar den här dagen! allt har rullat på, gått riktigt bra faktiskt! Så otroligt skönt eftersom det var så länge sen jag fick känna såhär. Sovmorgon, lektioner och sen var dagen över. Ett + till anton som gick med mej hem också, fick mig att skratta fast jag var så trött. Ett + till mig som tog mig orken att fara ut och "springa". Och ett + till johanna som lyckades cykla just den vägen så jag fick träffa henne en snabbis också.

 

buus

 

 

 


-maria

Det går ju inte få tag på dig på nått annat sätt, så ring min mobil när du ser det hära!



Att du är klockren är bara förnamnet -maria


Från att inte gilla den, till att gilla den staarkt -maria

La roux -In for the kill.
(Kass kvalla men hittade ingen bättre)

Im in real big trouble -maria

Guuuud så trött jag är!Ögorna rinner det ur hela tiden eftersom det ända jag gör är att gäspa, direkt när jag lägger mig ner håller jag på att slockna och ont i huvudet på köpet, toppen!!!Men mamma räddade även min kväll när dom först vägrade fara och köpa godis till mig så envis som jag är lägger jag mig raklång i köket och surar(hahah mogen?)Tillslut får mamma nog och tar och köper mig en stor godis påse och är jag nöjd? bara förnamnet.Nu är det dags att ren skriva läxan,tvätta bort sminket och sedan lägga mig i min sköna säng och jag längtar!!PUSssnatt folket.

Gör mig såhära pigg och glad även fast bilden är förjävligt ful,
men det bjuder vi på!

-maria

Jag hör ditt skrik på hjälp, men den hära gången är det inte jag som kommer sträcka ut min hand och tar tag i din och säger"allt kommer ordna sig".



You found me -maria

Tjenare!Dagen har varit som alla andra skoldagar det vill säga hyffsat bra även fast jag var ett stycke tröttare idag, kan det bero på att det är första dagen vi har alla lektioner och ingen sovmorgon, kanske det!Men när det blev idrott sa min hals emot och drog mig på stan istället eftersom det var sista lektionen och köpte mig ett läppglans, en billigt sådan aldrig fel.Ikväll drar jag mig till skellefteaham och intervjuva min morfar, är nämligen till skolan och dom vill veta hur dom hade det när dom gick skola, inget som jag tycker är direkt intressant.Men har inte något val så.

Läppglans HM 39.50:-

Vi ska alltid finnas här för varandra - Moa

Dagen har spenderats hemma eftersom jag är less på att vara på skolan när jag egentligen är sjuk. Det ända är att jag blir sjukt utråkad av att inte göra någonting men det är väll smällen man får ta. Ska ut och kyla mig på balkongen nu innan jag smäller av, vi ses Peace

jag vill ut . men man kanske inte ska vara ute och traska, man kan ju möta på någon oväntad.

Ring mig homie -maria




HAHA -maria

"Det är så inte okej"

-maria

Helt ärligt, jag kunde inte bry mig mindre.

sjuukling. -maria

Idag bestämde jag mig för att vara hemma eftersom förkylningen sitter fortfarande i och det verkar inte bli bättre, men det blir inte länge man kan vara hemma och krya på sig eftersom imorgon drar jag mig till skolan innan jag har 1000 läxor att göra.Alldeles strax ska jag bädda ner mig och se på någon bra film och vad det blir, har jag ingen aning om.
Idag är det cissi som ligger på opration bordet och kan faktiskt erkänna att jag är lite nervös för henne:$även fast jag vet att det kommer gå rikgti bra och är en halv skön känsla när dom sövner en ska du veta;-)!Nu ska jag sätta igång filmen och bli frisk till imorgon har jag bestämt! hades

Lycka till nu vännen:*



le och va gla - Moa

Det är inte lätt att vara på stålande humör i dag eftersom jag är så sjuuukt förskyld och pappa väkte mig halv sju när jag har sovmorgon till tio eftersom min väckarklocka (mobilen) är borta. Det där blev visst världens längsta mening.Iaf hade tänkt att ta tag i det där med mobilen i dag eftersom den inte verkar komma tillbaka till mej. Såå ja det blir stan i dag då. Men föörst skola, seeya.


Säg mig varför jag har fasnat för den hära gamla godingen. -maria

Wyclef jean&Mary j blige -911

Kenza -maria

Har det som kallas det


Someone please call 911 -maria

Idag hade jag siktat in mig på att dagen skulle bli hemsk men det var den verkligen inte:-)3 lektionerna går faktiskt snabbare än vad man tror om man jobbar på, tidern bara rinner iväg även fast jag stannade upp ett tag och prata,lekte med mobilen men det måste man få göra när man har varit duktig:$Kvällen blir att vara med världens bästa Cecilia och jag kan inte vara mer peppad eftersom man är med henne typ engång per år så att vara med den solstrålen ser jag mer än framemot.Finns det någon som kan sprida glädje så är det ju den flickan!Som ska även operera sig imorgon och jag lovar att jag ska tänka på dig(a)♥Nej men nu kurrar magen precis som den har gjort hela dagen så dags att stoppa nått i magen!hades:-)

Älskling!


INSPAARK - Moa

Japp nu äre gjort, vi plågade dom stackars ettorna på alla möjliga vis. Och ja, jag tyckte faktiskt lite synd om dom(A). Dom fick bl.a krypa genom skolan och låta som grisar, gå in i klassrum och sjunga hejjar ramsor för våran underbara klass, doppa huvudet i en hink med vatten. och spela död i centralhallen. Det värsta är att jag skulle vilja göra det där då jag gick i ettan, men ¨våran samhälls lärare stängde ner deras planer. Konstigt att vi inte gjorde det, vi skrev på dom i ansiktet med tuschpennor, och duschade typ fem pers. nu väntar idrotten peace.





man måste skriva någonting här- Moa

heej. Dålig uppdatering från min sida, och alla inlägg på senaste tiden har vart asnegg. Men nu är det slut på sånt! Sitter i en datasal med några härliga brudar från klassen och bara mår bra. Skönt att må bättre istället för helgens sjukdom. Kul med inspark för småettorna alldeles snart!. Träning i kväll känns inte heller helt fel, och kanske úmgås med vera i kväll är ett annat plus för dagen.

Im moving on -maria

-Gör mig frisk.
-Skjutsa mig till skolan.
-Gör läxan jag har glömt att göra åt mig.
-Ge mig massvis med pengar.
-Ge mig frukost på sängen.
-Köp cola och godis till mig.
-Sätt på en bra film åt mig.
-Bädda ner mig med massa kuddar och täcken.
TACK.



Strange feelings-maria

Nu ligger jag här i sängen helt död och hur mätt som helst,fast det är man alltid efter man har ätit hos mormor och morfar.Idag är det nämligen min morfars dag så ett stort grattis till dig och hoppas du blev glad över blommorna inte för det var jag som köpte dom men:$!Vi tog oss en promenad runt i skelleftahamn och kan säga att det inte blev en lång sådan eftersom jag och Elin är latast i världen och ville vända direkt, får skylla p att jag är förkyld!Helt okej ursäkte eller hur?Inte lätt att gå när det rinner från ögorna,snorig och allmänt hängig men endå ska man dra sig till skolan imorgon men som tur är har vi sovmorgon till 12.Så jag klarar mig nog genom dagen med lite tur!Nej men nu måste jag gå och snyta mig och titta runt lite på bloggar osv men ha en trevlig kväll folket:-)!

En myskväll skulle inte sitta helt fel faktiskt.


Where is my mind? - Moa

Igår sööög. Låg sjuk hela dan, var yr som fan och hade ont i huvudet. Kunde knappt resa mig. I dag är det bättre men jag känner mig lite groggy då och då. ikväll ska jag iaf till skelleftehamn och käka med familjen, blir kul eftersom jag har 0 aptit. hoppas jag mår bättre i morrn. Hade peace.


tame tebax


 


-maria






Gjorde nog allt annat än hjälpte till -maria

Nu har jag just kommit mig hem från Omid, han har nämligen just flytta och då drog vi oss dit och hjälpte han med att tapetsera eller okej inte jag:$ jag gjorde nog allt annat än hjälpte till,målade naglarna,läste tidning,var ute och sola,gick och köpte godfika osv!Men kan skylla på att jag hade fullt upp med annat.Ikväll blir det att hänga med Emma och ikväll blir det fullt ös,du vet vad jag menar;-)!Ska även orka mig att göra egen mat eftersom mamma är inte hemma, känner mig nästa för lat för att göra nått men lär väl bli varma mackor ellernått eftersom laga mat är inte min starka sida.

Denna tidning fick göra mig sällskap idag,
medans dom andra jobbade..(a)

Fick även med dom hära,faktiskt därför jag köpte
tidningen:$

Varför inte innan man slocknar. -maria

Vad heter du? Maria.
Vilket år och datum är du född? 921211.
Har du kysst någon inom de två senaste veckorna? yesbox.
Gjort nåt du ångrar? Nej det tror jag inte.
Är du blyg? Nej inte direkt.
Vilken årstid gillar du mest? Sommaren.
Favoritdjur? Hund.
Vad består din garderob av? Svart, vitt
Hur mycket pengar har du varje månad? Nja olika.
Vad köpte du senast? Tidning.
Den bästa filmen? Oj det är svårt!
Vad är klockan just nu? 00:26
Har du åkt moped någon gång? har dåliga minnen av det..
Är du mörkrädd? Faktiskt, men inte överdrivet mycket.
Vart skulle du helst vilja ha piercing naveln som jag har tänkt att göra ett bra tag nu
Saft eller alkohol? Saft
Största svaghet? känslig
Röker du? nej
Bästa bok? läser inte böcker
Blivit rånad? nej för fan
Humör just nu? faktiskt sjukt trött
Vilka internetsidor besöker du varje dag? blogggar
Vad slösar du mest pengar på? kläder,mat,godis...
Kan man vara vän med sitt ex? ja det är klart
Favoritchoklad? nästan alla förutom mörk choklad
Varit kär i en kändis? channing tatum
Har du lätt för att kunna lita på folk? nja beror på
Är du lycklig? ja de är jag
Använder du smink? jajemen
Hur ofta motionerar du? alldeles för lite
Vad har du för drömmar? fortsätta vara lycklig
Blivit tagen/hämtad av polis? ..
Blivit förföljd? ja
Hur svarar du i hemtelefonen? hallå?
Hur svarar du i mobiltelefonen? hallå?
Ringer det mycket till dig? mer sms
Ringer du mycket? nej
Vem ringde du senast? min bror faktiskt
Hur mycket pengar har du? vet inte exakt
Antal timmar sömn inatt? 8 timmar kanske
Sover du ensam i natt? ja det gjorde jag
Vem sov du med senast? sammy
Vem sov hos dig senast? moa
Vem vet mest om dig? emma,moa&sammy
Vem vet du mest om? samma där
Vad ser du fram emot? sommarlov
Vad vill du just nu? pengar
Vem längtar du mest efter? S
Vem vill du helst slippa? ingen speciell för tillfället
Vem stör du dig på? samma där
Vem vill du sova bredvid inatt? någon som är varm
Vilken årstid är det nu? höst typ
Anser du dig själv snygg? nerå
Har du varit kär? ja
Är du en bra partner? hoppas jag
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? ordet ragga låter så fult.
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? jadå!
Vad åt du senast? godis
Är du polare med grannarna? nja inte vän direkt

Fräscha som fään -maria




Tack för tröjan moster♥ -maria



Run -maria

Äntligen är det helg, kan seriöst inte kännas bättre  än vad det gör just nu:-)!Hörde dock att Moa inte alls var lika glad som mig som har tappat bort sin mobil på Anderstorpsskolan och kan tänka mig att det blir jävlig svårt att hitta åt den igen, bara att hoppas att någon med ett stor hjärta hittar den och vet att det är hennes.Ikväll blir det att dra sig till bryggorna med,ljus,gott(bara för min del......),filtar,musik och ett stort leende på läpparna(för min del....)haha nae men Moa också även fast hon är en mobil fattigare.
Nej men nu ska jag skynda hem mamma så jag får äta och sedan får dra mig ut, är less på att sitta inne även fast jag kom nyss hem:$ Men skriver kanske lite senare annars får ni ha en trevlig kväll!PUSS

Moa skaffa pengar så vi kan äta gott!!!!


Psst,ska titta om jag hitta en mobil du kan få låna Moa!

........... - Moa

Jag har tappat min mobil. Jag har TAPPAT min mobil. Och med det menar jag inte tappat den i golvet, utan tappat BORT den. Skillad tjej? någonstans på anderstorpsskolan ligger den jävlen,Nu måste jag alltså fixa en ny, spärra kortet köpa nytt osv osv. Fucking pain in the äs.

du får göra mig glad igen.

I'm gonna make it anyway -maria

Godmorgon folket!:-) Nu har jag äntligen kommit mig upp från sängen och ska alldeles strax börja fixa naglarna och äta godis och cola, jaa för mig är det en perfekt frukost!Idag börjar man klockan 11 och nu undrar man ju vad jag gör uppe såhära tidigt, jo ju längre jag sover ju segare blir jag så tänkte att det blir bäst att kliva upp klockan halv 8 och det vart en rikigt skön sovmorgon!
Nu ska jag bara ta mig genom dagen och sedan blir det att vara med Moa och mysa på bryggan och vi kommer säkert frysa ihjäl på köpet och blir förkylda men vad gör det om 100 år.Nu ropar nagellacket på mig så bäst att jag slutar babbla massa då! Ha en bra dag:-)

MUMS.


Mr.brightside- Moa

ja nu är det dags för skoldag nr 2. I går var det pang på med lektioner och allt, fick oss till och med en läxa. Förbannad blev jag, ofta lektioner första dan? jaja men schemat var helt ok iaf. så det är ju bra de. I kväll blire att umgås med maria på bryggan. Hade alla,peace.


HHHAHAHAHAHA




Låt mig visa vägen, älskling inatt är det vi mot världen -maria

När man kommer till skolan så står det en lapp på dörren"ingen engelska" helvete tänkte man för man skulle få ett jävligt stort hål men jag hade turen att min Emma räddade mig och började samtidigt som mig, inte helt fel med andra ord!:-)Vi satt och prata osv och precis allt vi gjorde behöver vi gå in på(HAHA:$)Men den hära dagen har faktiskt varat ganska soft förutom att gå till fyra har jag aldrig gjort förr, förra året gick jag skola till halv 2 varje dag, lyxen då alltså!
Nej men nu ska Moa komma alldeles strax så jag får se hennes brunhet och hoppas hon har massa att berätta för mig, det har iallafall jag.Nu ropar läxan på mig(Va maria gör läxan?) Yes ni hörde rätt!Nu ska jag ta tag i skolan!

Vi ba måste göra en repris någon gång,myssssssss!!!!!


sommaren 09♥ - Moa



-maria

Nobody-Sweat.

Jag saknar redan sommarlovet. -maria


Vara ute och cykla på nätterna med trevlig sällskap.


Få dom dära sockerkickarna.


Få umgås med Cecilia.


Sitta vid älven på kvällen och käka jordgubbar osv.


Åka gummibåt i älven.


Ta flummkort med Moa.


Spa kvällar.


Filmkvällar med emma.


Busa med emma.


Grill kvällar.


Grönan.


Linköpings resan.


Ljus och mys ute på "våran" brygga.


Fika på caffé i stockholm.


Otroligt roliga dagar med Sammy.


Det blev som en drog för oss.



Sommardagar med Moa.


Även kvällarna Johan var jobbigast i världen.

Osv..

Bilden.. -maria

Som väcker underbara och mindre bra känslor.



Första dagen. -maria

Jag vill bara säga ett stor tack till emma som har stöttat mig genom dagen.
Jag beundrar henne eftersom hon fortsatt och stötte även då jag var som mest emo.
Jag antar att det är såhära för alla då man inte känner någon.
Jag antar att det blir bättre imorgon.
Jag vill aldrig komma tillbaka till skolan om det inte blir bättre.
Nu vet jag hur det känns att inte känna någon.


Turkiet - Moa

Sista dagen här nu. Shit vad fort det har gått. I morrn far vi i väg hem mot kalla sverige. Så vad gör jag inne vid datorn? en fråga inte ens jag kan svara på. En inte så rolig nyhet är att jag har börjat flagna på ryggen Kul att brunheten ska försvinna innan den ens börjat. Jaja nu ska jag ut och steka för en sista gång. Hade bra.


nu till polen!
___________________________________________________________________


Sänder en liten tanke till maria, som typ sitter i skolbänken nu. Eller snart? har ingen koll. Iaf saknar dej.♥

Never back down -maria

Nu sitter jag och väntar på att mamma och pappa ska komma tillbaka med en hamburgare åt mig och det kommer sitta rikigt rätt det dära.Senare blir det att dra sig till världens bästa emma och vad vi ska göra ska vi nog inte ta upp här haha okej kan bli misstolkning det dära på köpet!Men kommer nog bli toppen:-)Men vad säger ni alla 93 + alla andra som har gått om ett år, visst kommer det bli kul att stiga upp på morgonen och dra sig mot den underbara skolan och sätta sig framför skolbänken igen..FYFAN!Men det är nog bara dom första dagarna som kommer känns tugnt och vet ni vad, det hära året kommer jag ge gärnet!Plugga,göra läxor,göra nått på lektionerna för engångs skull och inte använda mobilen lika mycket.Hoppas verkligen överallt annat att jag kommer lyckas nu! Nej men nu kommer dom snart så ska få nått i magen:-)hades!


Nytt! -maria


Gina tricot - 129

Makeup store-165kr
Nagellack-69kr

Du gav dig en låt. -maria

Igår fick jag mig en helmysig kväll med emma och även min tårta blev lyckad och inte bara det, hon blev super nöjd med presenten jag gav henne!Jag gav henne nämligen ett gina tricot present kort på 300 kronor som hon är lätt värd.Vi hann även se på magnus betner,eva och adam( :$ ) och johan glans, men efter ett tag orkade inte mina eller emmas ögon hålla sig öppna så vi sov en stund och släcka ljusen hade vi även glömt att göra.

 

Aja nu ska jag och emma fara och köpa S...:$ sedan drar jag mig mot stan med alicia och kanske cissi! Hades♥

Tyras show -maria

Jag satt nyss och tittade på Tyras show och det är helt sjukt, så jävla sjukt hur mycket män kan utnyttja kvinnor sexuellt,från att be dom strippa,sälja sig,städa i lättklätt  osv bara för att männen ska tjäna in pengar för att dom inte har nog mycket pengar att roa sig för.Det var en tjej som började sälja sig på gatan redan när hon var 15 pågrund av att hennes pojkvän bad henne göra det som var ett par år äldre än henne, hon fasnade för det och nu är hon 28 och gör det fortfarande.Det blir som en drog för dom, dom kan bara inte sluta.Men det var även några av dom som hade kunna släppa det och gå vidare, inse hur idiotiskt det är och har blivit något stort istället,men det är inte alla som har den turern,vissa sitter fast vid det hela livet.Världen är så sjukt orättvis för det är oftast barn,tjejer,kvinnor osv som blir utsatta för sånt hära.Jag säger inte att jag tycker det ska vara tvärt om att män ska bli utsatta för sånt hära mest, det jag menar är att ingen ska behöva utsättas för sånt hära.


Grattis på 18 års dagen! -maria

Grattis på 18 års dagen Gubben även fast man kan tro du är 13 ibland:$Hoppas du får en underbar dag även fast jag inte är med dig;-)!Och tänker även tacka för tre otroligt roliga dagar med dig även fast du, slänge runt mig som en trasdocka,gjorde ett sugmärke mitt på pannan,Slängde vatten på mig,Hade för mycket energie just då man hade vaknat,råka slå till mig massa osv.Med andra ord det är farligt att vara med dig=DNej men du är värd en toppen dag.puss♥

"vilket fint rum du har btw"
"maria, det är din mosters rum....."

Skyller på att jag är trött.




Det finns ingeting jag ångrar. -maria


Nu har vi köpt Mammas present och det blev en Christina aguilera parfym och vem kommer använda den mest, jo jag.
 men jag tycker faktiskt jag har all rätt att använda den eftersom det var jag som köpte den...med pappas pengar:$
Nu sitter jag och väntar på att mobilen ska laddas och sedan dra mig ut en snabbis och hänga med Johan, han vill prata om nått som vanligt och jag vet nog vad det handlar om också..dramadramadrama är det ända jag säger.Jag är så sjukt less på alla grejor som bara sätter igång bråk,avundsjuka,drama osv.Bara att jag har sovit med Sammy några dagar har blivit en stor jävla grej hos vissa och kan inge annat än att sucka.

Du är en del av mitt sagoland. -maria

När man vaknade blev det att slänga på sig kläderna och dra sig till obs, blev nämligen att köpa mammas present och även grejor till Emmas tårta!Nu är inte jag direkt bra på att veta vad man ska ha på en tårta fick jag själv bestämma skulle det typ bara vara godis på:$ Men får hoppas jag har handlat rätt grejor för som tur hade jag min bror och hans tjej som stoppade mig att köpa några saker haha!Idag blir det iallafall att fira mamma och senare på kvällen blir det att träffa Johan en stund och vad som händer är inte klart, kasnke dra oss ner till älven om det blir lite bättre väder.Skulle inte sitta helt fel:-)!
<--bevis på att jag inte ska ha sockar på sommaren.

Jag längtar tills jag kommer tillbaka. -maria


Idag är det ingen vanlig det för det är Emmas&mammas födelsedag, hurra hurra hurra!

Grattis på din 17 års dag stumpan, hoppas du får en king dag med allt du har önskat dig och mycket mer:$Vi kan även säga grattis på våran 4 års dag=D(inte för vi vet vilken dag det är men haha!).lalaloveu


Hittade ingen bild på mamma men grattis på dig också,hoppas du får en lika bra dag=D

-maria

Du får komma hem nu om du vill, tänkte om du inte visste det:$
allt för mig, hades!

Kan knappt sitta still. -maria

Ken ring- nu måste vi dra.

Jaa jag var tvungen att lägga in ett till video men hur pepp blir man inte av livet av denna låt!? kan knappt ligga stilla haha!Och kan även säga att ken ring har världens sötaste son, eller visst är det han son?!Stora bruna ögon,lockigt hår osv åh jag smällter haha aja:-)!Nu ligger jag här och käkar godis och tar det bara lugnt, är så sjukt slut i kroppen nu för tiden och jag fattar inte varför, fortsätter det såhära måste jag kolla upp det.Hoppas inte det är nått speciellt iallafall..Nej men nu ska jag se om det finns nått bra på tv!hades:-)

HAHAHAHA -maria

Tittade in på skellefteå tjejernas blogg och då hittade jag det hära.HAHA


I miss you -maria

Jag vet, jag har vart sämst på att uppdatera dom senaste dagarna men det beror på att jag inte har vart hemma på nästan 3 dagar,har haft det rikigt bra faktiskt:-)!Just nu så sitter jag och skriver lite på emmas present som jag köpte för någon dag sen för vet ni vad? Imorgon är det ingen vanlig dag för då är det emma&mammas födelsedag!haha.Snäll som jag är så har jag inte köpt nått åt mamma men det fixar pappa åt mig istället(a) kan säga att jag har typ inga pengar kvar så vill helst spara dom få örerna som är kvar, kalla mig snål men det är jag inte:$Nje men nu ska jag fortsätta kladda på men ni får ha en trevlig kväll folket!tjiiing


Turkiet- Moa

Hej. Just nu sitter jag ı stekheta turkıet och ar förbannad för att msn dampar och datorn ar olidlıgt seg och för att jag har betalat 25 kr for att sıtta har. Iaf det ar dag nr 2 och an sa lange har det vart fantastıskt. stralande sol och över 30 grader. Snart vantar krubb ı stan plus shopppıng. Har an sa lange köpt bjorn borg trosor alla for 130 kr. det far man typ ett par for ı sverıge ? jaja nu ska jag forstatta och ha det bra och jag hoppas att nı gor detsamma. Puss

hihi- Moa


Min pappa är rik ska vi knulla ?

I will survive- maria

Snart blir det att packa ner alla grejor sedan dra sig till min moster, ska nämligen bo där i två dagar och även sammy!Idag blir det att möta upp honom klockan ett så han får lämna grejerna och jag har ingen aning vad som händer ikväll antar att det blir,laga mat,ut och gå och se på någon film! han vill även ta ett nattdopp och vi får se hur det blir med den saken eftersm min hals har börjat svida och irritera så tror inte det skulle vara den bäst i idén att hoppa i iskallt vatten på kvällen men aja vi får se hur det blir med det!
Dum som jag är så är han ute på stan själv nu och har faktiskt börjat få skuldkänslor, men du klara dig utan mig i någon timme till visst?:$$$

Vart är solen idag!?!?!?!?


I dag smäller det! - Moa

Som ni kanske minns har jag tjatat lite grann om min utomlandsresa som är på väg. Men det ska ni slippa i framtiden för i dag far jag!. Wihi bye bye skellhell see ya om en vecka. hade bra alla

Vi får se hur mkt jag kan skriva där bortifrån. Men något inlägg blir det nog !

- maria

Beyonce -Ego

I will miss you when you´re gone -maria

Godkväll folket,nu ligger jag här i det kokheta rumme men som tur har jag en fläkt i högsta hugg som svalkar mig lite iallafall och snart blir det att lägga bort datorn som är kokhet också och lägga sig och sova faktiskt.Imorgon blir det att umgås med Sammy och jobbig som han är så tvingar han mig att vara klar senast klockan 12, om sanningen ska fram så har jag sovit till tolv dom senaste dagarna men icke, inte imorgon!Blir att försöka vakna så tidigt som möjligt,käka,fixa sig och sedan börja dra sig mot honom.Vi ska dra oss en snabbis in mot stan och köpa en present till min bästa vän så emma,se till att inte vara på stan imorgon ;-)!Nej men nu ska jag lägga ner datorn så ni får ha en fortsatt trevligt kväll!pusssnattti


Hold on. -maria

Nu har jag gjort bort tandlläkaren på en månad iallafall och jag känner en lättnad! Även fast det inte gör ont ellernått så hatar jag att dom är och gräver i min munn,inte det roligaste haha.Ikväll blir det att bara ligga hemma eftersom jag har faktiskt inte mått på topp sen jag vaknade och jag fattar inte vad som är fel på mig, jag brukar aldrig vara sjuk(?)Känns även surt att det verkar som man inte kommer hinna säga hejdå till Moa och dom andra innan hon drar sig till turkiet(eller visste var det dit nu skulle?:$)Blir det inte så, så får ni ha det king där borta och sola åt mig,bada och ät massa god mat  det skulle jag uppskatta!haha. Och varför inte ringa?;-)För jag vet att ni faktiskt komma sakna att se mig i eran närhet;$$$

Hej jag heter maria och ser ut som en kineees
på den bilden!(Får skylla på att jag skrattar)


Even the best fall down sometimes- Moa

Mår  verkligen inte toppen just nu. Det känns som om jag har typ en tvättsvamp nerkörd i halsen... Har inte sovit mer än kanske 3 timmar i natt. och är  jätterädd att jag blir sjuk innan turkiet. Skulle vara en katasrof. Men det kommer inte hända. Jaja ska iaf ta det lugnt i dag. Måste kanske jobba i kväll. Hade. Hoj



Grattiiiiis Maadddee
17 år!

Jag skrattar idag. -maria

Nu sitter jag här lika nervös som alltid för att fara till tandläkaren även fast jag vet exakt vad dom ska göra så börjar det pirra i magen precis som jag aldrig har vart där(?)Eftersom jag har tandställning så blir det ju att åka dit och titta engång i månaden.Dom tittar, spänner åt och säger"snart får du ta bort den" precis som dom har sagt i ett halvår nu;-)Så det är inget jag går på längre!Väntar nämligen på att en tand ska komma ut eftersom dom drog bort den för ett bra tag sen men sedan så är jag rälsfri!Inga mera åk på min räls inte(ha ha ha).

Det värsta är att jag är typ så hära rädd.

Förlåt Madde!- Moa

Du vet för vad.


And bonfires lit up the shores - Moa

Go kväll på er. Kom just hem från skelleftehamn. Vi cyklade dit, for till playan badade, åt jätte god mat och for hem. Nu ska jag nog och sola en snabbis , sen möta upp  tjejerna vid älven. Ha en bra kväll peace.


Akon -maria

Akon - I Tried

it's so hard -maria

Efter man har vaknat har man suttit i telefonen och haft en lång diskution och nu är jag helt slut,är less på att bråka med en nära person.
Aja ikväll blir det att gå ut och gå med Alicia hon har mycket att berätta och vem gillar inte att höra skvaller mer än jag?;-)haha!Senare blir det nog bara att ta det lugnt här hemma och sätta på en film eller nått, varför inte patrik 1,5 som jag har redan har sett 3 gånger.Är det någon som är bra på att nöta saker så är det då jag, gillar jag nått måste jag bara se eller göra det flera gånger om och om igen.Nej helt ärligt kommer jag inte på nått att skriva, har bara massa annat att tänka på och vill inte ta ut det på bloggen så.



I've found I'm scared to know I'm always on your mind - Moa

Go morron, I dag äre jobb som väntar. Känns lite jobbigt, men man får ta och bita i hop. Senare i kväll drar jag till ske-hamn och käkar med familjen. Utom det har jag inte mkt till planer, tare lugnt. Kanske börja packa lite smått för att se vad som måste köpas. Nu äre fan inte länge kvar innan jag drar i väg!. Inte dåligt najs, ha en bra dag folket. Peace.



Lördagsmys! -maria

Godkväll folket!Nu sitter vi här och tittar lite klipp från youtube efter att ha vart ute på villovägar hela kvällen! Började med att vi drog oss till bryggan men otur som vi brukar ha är det ett gäng killar där, precis där vi brukar ligga och hare gött.Men dom for efter ett tag och då kom just en kändis förbi!Så mycket som Erik och hans polare och satt sig och snackade med oss,for ut och cykla,kort,flummade,myste osv.Har varit en rikigt toppenkväll och vi har fått våran sockerkick och skämt ut oss totalt! Men det ska vi inte nämna nå mer:$!Kan även berätta en rolig sak som hände, vi lämnade stället ett tag och sedan bestämmde vi oss för att fara ut och cykla i mörkret och sedan efter en halvtimma när vi var tillbaka är det två killar som tar sig ett naken bad och det man får höra ifrån dom är "Get the fuck off" och roliga som vi är beslutar vi oss att dra oss dit bara för att jävlas med dom och sen säger dom"oh, dom tittar fan hit" Frågan är bara när vi tittade dit(?)haha aja, det är våran kväll iallafall och hoppas ni har haft det lika gött.hades!






I feel like im under water struggeling to get air - Moa

Hej på er. Idag har jag slitit och målat. Måste bli klar innan utomlands och skolan känner jag. Desutom är jag i behov av pengarna. I kväll är det maria som står på schemat, lördagar är ju våran dag lite. Vi ska då mysa på våran brygga med gott, filtar och ljus. Blir nog bra.


If you gonna fuck up my career, you got to get one. -maria

Planer:
-Sola.
-Duscha.
-Fixa.
-Äta.
-Fixa sarahs hår.
-Ta cykeln till Moa




Loooove -maria

Har hört rykten om att det kommer vara rikigt varmt imorgon, så blir att vakna ganska tidigt iallafall och lägga sig ute och steka som inte känns fel någonstans!Men känns även lite surt att utomlands värmen börjar komma  nu när skolan börjar om snart igen.Men jag klagar inte, är rikigt glad över att vädret har kommit tillbaka igen!Så imorgon blir det nog ingen uppdatering på morgonen för då...

Ligger jag här ute!

Jag vill höra någon säga mig att imorn blir en bättre dag- Moa

ÅååH. Irriterad blir jag. Tänkte ta en mysig hemma kväll med någon film eller nått annat trevligt. MEn det är ju förfan ingenting bra på tv! Så därför sprack mina planer. Får väll ta och kolla om jag har nå najs films på datan då. Hoppas ni har en bra kväll. Peace.

If there's something inside that you wanna say
Say it out loud it'll be okay

sött! -maria

Från att ha tyckt att barn är bara jobbiga och är iväg från att älska barn efter att ha jobbat på dagis och hur sött var inte det hära?
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5615520.ab

I wanna get free- Moa

Heej på er. Gårkvällen spendrerades tsm med vera vi såg en massa filmer och tog oss nattcykelturer. Hon sov över också det är därför jag inte hunnit med att skriva så mkt. I kväll ska jag nog bara tare lugnt, kanske fara och bada eller nå. Hade


Just de, vaxade ju benen i går också. OCh det gjorde ju inte ont alls!
Och alla som hade jagat upp mig så mkt och sagt att det gör så jävla ont. HAha tkr då inte ja.

maybe -maria

Idag när jag vaknade kändes min kropp helt död sen igår natt då det kändes som jag hade minst 100 grader feber men känner mig dock inte lika varm idag och då betyder det att planerna bli emma! Toppen:-).Ska även hjälpa mamma och pappa välja några tapeter till det nya rummet dom håller på att bygga och det kommer nog bli fight för ingen av oss tycker lika haha.Men jag tror nästan jag får som jag vill eller vad tror ni?:$Tror faktiskt att det dära rummet kommer bli rikigt bra blir att ta upp biljard bordet,soffor,massa kuddar,ljus osv först hade vi tänkt göra en bio där men eftersom vi redan har en stor tv så tänkte vi att ett mysrum blir bättre!:-) Täntke lägga in bilder på det senare när det är klart och när det blir, är en bra fråga!




Just nu -maria

Ligger jag här med skinksalld,Patrik 1,5 och kokar sönder, hoppas verkligen inte att det är dags att bli sjuk nu.

Maybe i can forget you.. -maria

Åh jag ville aldrig gå från dagiset, hur underbara barn finns inte där egentligen? dock mina favoriter var inte där men träffa dom andra var helt underbart och jag längtar som fan tills man börjar jobba där igen:-)!Sen på hem vägen var det några som hade vattenkrig och vem tror ni dom försökte spruta vatten på när vi cyklar förbi? jo mig såklart,men han missa dålig som han var!haha.Aja när vi kom hem så tog vi oss en glass,satt ute,lyssna på musik och hade det allmänt gött.
Är även en nervös moa som sitter och vaxar bena nu, jag lider med dig stumpan, ser du det?(a)






Been feeling ok - Moa


Heej på er. Förlåt för den kassa updateringen. Kom just hem från miss maria. Vi har vart på hennes dagis och träffat ungarna + hämtat lite prylar. Och jag ska säga er, att man blir förälskad i dom allihop. Vilka sötnosar, jaja nu ska jag ut i solen. I kväll är planerna att vaxa benen. Ni kan ju tänka på mig, och hoppas jag inte avlider av smärtan. hade bra peace.



You are alone -maria

Godmorgon, nu ligger jag här helt död i sängen och har försökt gå upp sen klockan 9 men det har inte gått nå vidare, längtar verkligen inte när skolan börjar igen och man måste gå upp.Iallafall så bär det av till dagiset jag jobbade på när vi gick skolan, hämta några foppatofflor jag glömde och även hälsa på barna och personalen som jag faktiskt har saknat.Blir även så att jag kommer proa där när skolan börjar om igen och det känns king!Kan inte sluta hoppas på att mina två favoriter är där, jaa jag vet man ska inte favorisera dom:$men kan inte låta bli!Nej men nu ska jag faktiskt dra mig.Hades:-)!


Nytt! - Moa



Har ÄNTLIGEN hittat en hatt! Har letat en bra hela sommaren både i stockholm och skellhell, och så har den funnits här hela tiden. Nu ska jag käka och sen bär det av ner för älven. Förhoppnings vis klarar vi oss från det här >http://norran.se/nyheter/norrochvasterbotten/article319069.ece
hade bra Hoj,

Saknad -maria

Hitta på nått med mig snart monkey?


tänkte även bjussa på en låt!
State of drama-maybe.

You can´t stop me. -maria

-Knappt sovit nått inatt.
-Huvudvärken tar över.
-Humöret är inte på topp.
-Ställde in stan pågrund av mitt huvud och trötthet.
-Troligast åka båt ikväll.
-Hoppas på att må bättre då.


Hoppas jag aldrig vaknar upp från den hära drömmen.. -maria

Är filmen king eller är det bara jag som inte är kräsen när det gäller filmer? hade faktiskt rikigt bra handling och värd att se iallafall om man frågar mig,Fick mig några tårar men sällskapet bredvid mig låg bara där iskall:-)!haha.Nu väntar det massa snack och kanske äta lite mer glass varför inte när vi redan är på gång.Sen blir det att sussa sött i sängen och det kommer bli sååå skönt! aja ha en bra kväll folket:-)pussnatt!

Bildbrist och frågan är vafan hände med färgen när jag gjorde den svartvit(?)

Filmkväll! -maria

Nu har man kommit sig hem från middagen och kan säga att jag är mer än mätt.Ni vet då man verkligen inte skulle ta den sista tuggan men man bara är tvunge eftersom det är så gott!Haha. Hur som helst så ska jag lägga mig och se film och man kanske till och med få ett trevligt besök beror på om lillemannen skulle få främmande eller ej.Kommer bli kanon även om han inte kommer(HAHA snäll jag är)nae men skoja!.Vi hade tänkt se "Patrik 1,5" emma hade sett den och tyckte det var en snyft film och en sån film skulle faktiskt sitta kanon ikväll!Nej men nu ska jag höra hur det blir annars så slår jag igång filmen på engång!pussssi


strålande sool - Moa

tjenare, dålig uppdatering från min sida i dag. har ju så klart spenderat dagen ute i solen.  Vi har satt upp en "tennis" bana på gården , där vi har spelat typ hela dan. Förutom det har jag hunnit med en trip till bibblan,lånat och lämnat igen. Måste ju ha ny läsning till utomlands. jag vet att jag tjatar men satan vad jag längtar! Nu bär det utåt igen. puss på er.


Snart !!!! :D:D:D


It´s hard -maria


En myskväll med sin bästavän är faktiskt det jag skulle behöva idag men det blir endå att fixa sig och sedan dra ut på middag med familjen,sarah(min brors tjej),mormor och morfar!Pågrund av att mormor och pappa fyller år eller har fyllt år har faktikst inte så mycket koll på det dära:$Men senare på kvällen blir det att lägga sig framför en film eller bara sitta vid datorn och ta det lugnt.Min kropp pallar inge annat med andra ord och varför vet jag inte, är helt slut(?) Kanske förkylning på g eftersom jag har lite ont i halsen men det får jag blunda för:-)!Men nu ska jag börja dra mig!hades♥

Skulle faktiskt inte vara helt fel att somna till det hära:$ -maria


Nu blir det film - Moa


Planer. -maria

Dagens planer:
-Duscha
-wii(a)
-Äta
-Fixa
-Drar till grönlund.
-Träffa johan en snabbis.




We're feeling okay - Moa

Hey på er. Steg just ur en välbehövd dusch. Ställde klockan i morse och hasade mig upp klockan tio för att gå ut och gå med monika. Och 10 är ju inte ens tidigt...  just nu har jag värsta utomlands febern. vill bara fara! men samtidigt så är sommarlovet slut när vi kommer hem. Vill inte ens tänka på det...

______________________________________________

maria ska vi hitta på nått i kväll?♥

Låt den rätta komma in.. -maria

Favorit emma drog nyss och nu är jag död, kvällen har varit lika kung som alltid när jag får spendera den med henne helt sjukt hur kul man kan ha med någon och även kunna snacka allvar.Kan lova att det är svårt att hitta två personer som är så lika på sättet och även på utseendet enligt vissa!Nu ska jag nog dra börja göra mig klar så jag får sova några timmar inatt iallafall innan man får höra skrik från vardagsrummet pågrund av wii, faktiskt en nackdel med att ha det..haha!
Nej men  nu vart det hära ett kort och världelöst inlägg men vafan sånna måste man ju också ha!Natti nu folket:-)

Haha våran egna lilla wiigubbe
Inte dålig va?;-). 
 

GE MIG! - Moa



ge mig dom här gooingarna från hm tack! ♥

You mean the world to me.. -maria

Godmorgon! Nu ligger jag här i sängen dödare än dödast och jag vet inte varför eftersom jag sov många mer timmar än jag brukar, kanske blev för många timmar(?)Aja, emma lär ju pigga upp mig senare ikväll och nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra.. bara sitta och titta på klockan och vänta tills den blir vid sex och vet att sin emma kliver genom dörren och ni ska bara veta vad som händer då.. wii!haha. Vi vart så sjukt insatta förra gången även fast vi spelade i två timmar så kunde vi inte slita oss från spelet.Tyvärr var hon tvungen att dra sig hemmåt när vi var som bäst.Ikväll är det en ny kväll och nya tag.Nu kör vi!


En två år bild på emma när hon städar mitt rum:$Observera bilderna på garderoben vi hade ritat då HAHA.

After the rain comes the sun again - Moa

heeej på er. Är trött som fan eftersom jag sovit som en kratta i natt. varför ? jo för jag har legat och längtat i hjäl mig till den 12! för då lämnar jag den kalla hålan skellhell, till och med sverige. Jupp den 12 augusti drar jag till turkiet. Natten har bestått av funderingar om packning, shopping innan, pengar och lite flygräsla. Men jag är galet peppad. I kväll ska jag och för sola med monika. Jag vet att alla säger att det är värsta skrönan att det hjälper å sola solarium innan. att det är olika sorters strålar osv. jag tror dock att det är bra att ha lite tuktad hud redan innan man far. Så ja i kväll ska jag och sola, jag har bara gjort det en gång tidigare och under hela den kvarten var allt jag kunde tänka på var: cancer cancer cancer shit nu får jag cancer. Men men jag får ta den risken. För brun vill jag bli! Nu är planerna att gå på bio. Kl 15.00 , jag vet att det är värsta udda tiden. Men det är jag och mamma som ska gå och då blir det på hennes villkor. The proposal ska vi se iaf, men först ska jag göra mig klar& dammsuga tvättstugan ("jippie!"). Ha en kung dag people. HOJ


gran canaria -08 ♥


never say never.. -maria

Kan inte tänka mig att skolan börjar om snart igen, jag tittade nyss vilket datum det var och ja jag fick panik.Tänk att det bara är ungefär 3 veckor kvar sen så sitter man bakom den dära jävla skolbänken igen, nae vet ni vad jag är inte redo för det!behöver minst två månader till..I år ska jag verkligen försöka satsa på skolan eftersom jag bara ha slängt bort tiden alla andra år,pratat,ritat,smsa,prata i tele osv.Nej det är inte okej när man vet att man har dom sämsta betygen.Jag önska verkligen jag var den som kunde ta tag i skolan, mena göra sina läxor,lyssna på lektionerna och jobba men jag blir så lätt rastlös när jag jobbar med nått jag inte är intresserad av och det gör mig galen..Kanske skolan är roligare ifall man verkligen kämpar?jaa det är nått jag ska ta reda på! Nej usch vad hemsk jag är som tänker på skolan nu.Det är nu man ska leva livet dom sista veckorna och det är precis det jag tänker göra!:-) Nej men nu börjar mina magekurra.Blir att äta nått sen ska jag nog ta och bädda ner mig men ha en trevlig kväll flickor och pojkar!pusssnatt.


Skulle inte sitta helt fel om jag ska vara ärlig..

FANNYPAKforpresident! - Moa


Inte dåliga !!!!


You don´t know what you want.. -maria

Oj så trött man blir av att spela wii,jag vaknade av att min pappa skrek från vardagsrummet och vad har hänt då, joo han har slått mitt och emmas rekord och envis som jag är måste jag få tillbaka det, va stolt över mig emma..haha!
Nu ska jag ta och spela lite till och vänta tills dom andra kommer hem, dom är nämligen och köper den nyaste versionen och sen blir det att nöta det lite,duscha,fixa sig och äta! Sedan kommer m och vad vi ska göra är ännu inte bestämmt, hon ville gå på bio men känner att jag har inte pengarna för det men det blir nått annat kul:-)!hare♥

'

- Moa






Give it to me -maria

Behöver jag säga nå mer än att kvällen kunde inte bli bättre? nae jag tänkte väl det.Ikväll hann vi med:
-Göra bort oss(som vanligt)vid obs,
-En fullgubbe som titta i en tidining och som säger"Vad är det hära egentligen,alla i skellefteå är så fula och dumma
-Baka äppelpaj.
-Vattenkrig för hennes del,försöka kväva henne för min del HAHA.
-Spela wii och hör och häpnas vi sammarbetade(?)men kan erkänna att lite slagsmål blev det också för den delen:$

Men nu ligger jag här död efter en hårdsam kväll och kommer säkert somna när som helst men hoppas ni hade en lika trevlig kväll som oss:-)! Nu blire att nöta mer data sen sussa så natti!♥

Jaa..jag har svårt att vara seriös.

RSS 2.0