You're so close but so far away -maria


Bara för en dag -maria

Moa klagar på mig att jag är seg när jag fixar mig men vad är hon då när hon ska käka? tror hon har käkat i en timme snart och jag hoppas verkligen hon är på G innan jag blir gaalen,vill inte sitta stilla en sekund till. Ikväll blir det att öva på dansen som ska vara klar till på måndag eller då är våran första dag på jobbet iallafall, kommer bli så otroligt kul:-)! Sen blir det att se film och kanske ta en nattpromenad, alltid lika mysigt! synd bara att de är så kallt ute men bara att ta på sig hela garderoben så är det fixat. Men nu ska jag dra mig ha en trevligt lördag!:) PUSS


Har glömt visa min nya bäbis -maria

(Vettefan varför bilden blev så gul)

 


I can´t stop.. -maria


-maria

Både låten&dansen är nu avklarad, det hära kommer bli king!


ive been waiting for this moment- Moa

Tjoooobre:) sitter i datasal med madde&maria. har hååål, till bilden kl halv 2 ? eller nå sånt. jaja Drogvecka u know. ni kanske hört allt rabalder om hash på skolan... onödigt tyck ja. i dag blir det plugg och maria. SOM SKA TA BORT TANDSTÄLLNIGEN. Vi får ta bildbevis och visa :). Vi ska då göra dansen. då vet ni. hooj


haha, en bild jag hitta på datorn. som jag nött,, jag vet...


26 Januari - Moa

Bloggtorka gånger 1000. But thats life.
Sitter i biblioteket med 18 åriga maria och softar, saknar annaw
Haha nu vet ni. Peace

Äru sjuk ? :(


På onsdag

...säger vi hejdå till tandställningen!


Vilken dag ska vi träna på dansen? hör av dig!

GRATTTIISSS!! - Moa

Grattis till världens gulligaste! I dag fyller nämligen maria 18 år! go shorty its your birthday, we're gonna party like its your birthday, Hehe and it is. Sååå congratz gumman.


Som ett rop på hjälp -maria

Idag blev det då att gratta morgan eftersom deras otroligt söta unge Tindra har kommit till världen,det blev smörgås tårta och saft rikitgt mysigt, inte alla dagar man gör sånt hära med klassen. Sen så blev det att dra på sig pjäxorna och även skidorna och kan säga att jag har varit mer peppad förr. Men men ikväll befinner jag mig hos Cissi vilket jag ser fram emot, länge sen sist! känns det som iallafall:$


Make me feel unbreakable - Moa


Sagolandet -maria

Nu sitter jag här och hoppas verkligen att Moa kommer förbi skulle seriöst bli galet glad då för har skit tråkigt för tillfället(förlåt för jag sa att du inte hade något liv:$)Kan säga att min morgon var åt helvete och jag vänder upp och ner på hela huset men vafan nu är humöret på topp igen! Både jag och Moa är inte alls lika peppade på att skriva och jag har ingen aning vad det kan bero på, men bloggsuget kommer väl tillbaka förr eller senare och tills dess får ni ha det king gott folk!:-)

Puss på dig

Grattis! -maria

Ett stort grattis till Morgon som har nyblivit pappa och även till Elin!


Det hära är Moas nya stil,jag tror jag diggar den starkt -maria


I think i'm a little bit in love with you - Moa

Lite hektiskt:
Ska lämna igen en film.
Käka
Ut och springa med elin.
Duscha.
Bio med vera.

Orka hålla sig vaken till grammis galan?.


SEKUNDEN JAG BLIR 18 SITTER DEN HÄR PÅ MIN HUD! - Moa




Ska byta ut texten till - I say never be complete, eller -never be complete.
Dags att börja spara! och boka tid! Jisses så taggad jag e!

I can only blame myself - Moa

Sitter och väntar på att maria ska få sin lilla rumpa hit. Sen blir det att umgås med henne! ha en bra lördagskväll nu, för det ska vi ha.

lyssnar på sommar musik och lääängtar!


Ska jag se den hära? OM jag ska -maria

Det märks redan nu att det är en snyft film och jag älskar det.


Brist på annat efter en mysig kväll med emma! -maria

Skriv 8 saker du ser fram emot:
  • Studenten
  • Sommarlovet
  • Stockholm, göteborg(?) i sommar!
  • Fylla 18
  • Blir rik
  • Få leva livet med mina underbara vänner

  • UTOMLANDS.
  • Få ett jobb


Skriv 8 sanningar om dig själv:
  • Jag skrattar jämt
  • Jag har fått ett jobb
  • Hatar sprutor
  • Hamburgare är lätt min favvo
  • Får jag inte cola på 2 dagar blir jag galen
  • Jag älskar när folk kliar mig under fötterna och i håret
  • Folk tycker jag är rolig(:$$$enligt mig)
  • Jag måste alltid ha läppsyl på mig när jag ska sova

Skriv 8 saker du brukar säga:
  • menva
  • men rolig
  • sluta kaxa
  • men ah sant
  • fan
  • palla
  • gere
  • duja

Skriv 8 saker du har på dig nu:
  • Trosor
  • Bh
  • t-shirt
  • hårsnodd i håret
  • örhängen
  • ring
  • nagellack
  • hårsnodd på armen

Where is my mind? - Moa

Tjenare. Det har hänt en massa sen jag skrev. Inte så mkt roligt dock. Har bland annat ramlat ner för trappen ner i kjällaren. Ont tog det. Jag har lidit av en massa träningsverk. Knappt så att jag kan sätta mig på toan. Sen har jag fått en blämma i munnen som vägrar försvinna. Men vad gör det? Jag mår som en gud ändå. I morrn blir det helg! underbart passande tkr jag. Och den här veckan som gått så fort! Desutom har maria kirrat jobb åt oss. Det är inte heller så illa. Hade folket !



Slänger in en bild på långe fredrik som lyssnar på musik med korta vera:)


jobbbb -maria

Både jag och Moa har skaffat jobb nu varje måndag jobbar vi tsm(kan det bli bättre?nej) och hon älskar mig mest av allt för jag fixade till henne också men den vi ska tacka mest är Cecilia,Jag älskar dig stumpan!


du är bäst unge!


-maria

MOA RING MIG NÄR DU SER DET HÄRA, VIKTIGT.PUSS

im just too fake for the world - Moa

hallå!, Sitter och lyssnar på musik och har det gött, & väntar på att maria ska ringa. Funderar att fara ut och springa. vi får se hur det blir med det.

hoppa på den här bussen någon? ;)


Tre små ord. -maria

Just nu har jag verkligen inget att skriva vilket gör att det blir färre inlägg från min sida. Skolan rullar på och jag mår KING med storabokstäver som ni ser. Jag hoppas det hära håller i sig ett bra jävla tag:-) Hoppas även att alla mår lika bra som jag!

SAKNAR SOMMAREN DOCK.

you never wait - Moa

tjoho. Trööött som en bulle sitter jag här. Tränade först lite halv seriöst med rebban eftersom ungarna inte dök upp. Smarta som vi har vi inte berättat för dom när vi börjar om(A). Efter det sprang jag upp för att köra spinning, men eftersom dom framför mig var så otroligt sega så bestämde jag mig för att simma i stället. En liten hurtbulle har jag varit i dag. HEH:) Nu ska jag se tv med mammsen. hade Peace

Slänger in en bild på westin också. hon råkar ju vara pretty great :)

every day is exactly the same - Moa

Hur ska jag göra med håret!? Vissa dagar älskar jag det röda. Vissa dagar... inte lika mkt. Antingen det jag har nu alltsåå mörkröd aktigt eller riktigt mörk brun. ååååh hatar beslutsångest! :S

Nu har jag inte den röda jag har på den där bilden. Men det är rött iaf. Den med chokladen är min naturliga.


Less på att inte veta vart jag har dig. -maria


-maria

Skola idag, döda mig.


Nu är det bestämt - Moa

MariaÅström säger:
precis
MOA VILL DU STARTA DITT NYA LIV I MORGON MED MIG ?

Moa Grönlund säger:
KLART JAG VILL!!!

MariaÅström säger:
JA MEN DÅ KÖR vi I MORGON

Nog för att jag redan hade bestämt. Men nu jäklar. Skolan&Judon börjar om i morrn. Ska även köpa ett spinnning kort. Ja nu kör vi!


Ramlar -maria

Dags att ta på sig jackan,sätta igång mp3n och börja promenera till a-torp där Cecilia befinner sig, vad som händer ikväll är oplanerat men kung kommer det bli.

jaja vi är lättroade, vi vet.


Jag har världens finaste syster! - Moa


Du är bäst lelle!

I wanted to destroy something beautiful. - Moa

Heeej på er. SItter och kollar på då elin trixar i sitt rum. att hon gjorde om garderoben har satt i gång hennes inredar hysteri. alltså om bruden inte går form och design blir jag förbannad!. Ajja har hunnit med att gå på stan och hämtat ut paketet nu. Och jag kan säga att jag var tveksam  på klänningen så visade den sig vara ganska fin. Men ändå. Vem köper en sommarklänning mitt i vintern ?? Jo jag tydligen. Har även fått tag i en moodring också! Längst in i lagret fick hon leta. Antar att dom inte är sådärsuper moderna memn jag länge ville ha en. Just nu visar den att jag är glad och aslappnad. Vilket stämmer precis. Så nu vet ni. I kväll ska jag stanna hemma eftersom jag inte träffat pappa på ett bra tag. hade kung people. Peace




Dagens - Moa

Dagens humör: Ganska vanligt
Dagens misslyckande: Skulle hämta ett paket på posten som inte kommit.
Dagens drog: Choklad!!
Dagens outfit: Jeans & Tisha
Dagens avundsjuka: Elins walk-in closet.
Dagens musik:

Dagens bild:


♥ - Moa


Maria + en ängels tålamod i mängder( efter jag har käkat dvs.)Är grymt taggad!


- maria

Åh jag vill bara sova, det är ju faktiskt dags att vända tillbaka dygnet men det går inte så bra har jag insett, när jag lägger mig ner vänder jag mig minst 1000 gg och förstår att det är omöjligt. Idag drog jag och Anna oss in till stan även fast termomentern stod på ungefär 30- men kändes som dubbelt så mycket men då tackar vi för att bussar finns! Fick hem några småsaker och en sak jag vet är att om Moa hade följt med hade hon stoppat mig att köpa hälften av det som hon alltid brukar göra(fniss) men nu sitter jag även och tittar kläder på internet, JAG VILL HA MER MER MER!!!

Kan inte släppa den hära klänningen
KOM IN I MIN STORLEK FÖR FAN!!!!


HOLY ******* - Moa



Jag är övertygad! det måste finnas en gud, vem annars är det som har gjort dom därbyxorna?
Oh vänta... det är topshop. GE MIG!!!!


Såhära minns vi 2009 -maria


Bildbomb! - Moa
















Flippin' sweet


- maria

Nu sitter jag och försöker ladda hem säsong 2 på en ängels tålamod, seriöst hur kul är inte det?:$ Blir iallafall att ha ett en ängels tålamod maraton med Moa imorgon, det kommer bli otroligt bra ;-)


Well, nobody's perfect - Moa

Kom just in från kylan efter att ha traskat från jobbet. Det gick ovanligt snabbt och var fort gjort. För att tiden skulle gå ännu snabbare drog jag fram mp3, jag lyssnade ett tag sen plötsligt från ingenstans fick jag värsta stöten i örat ,och ont tog det! Eftersom det var så jäkla kallt tänkte jag värma mig på Gina ett tag. Det var ju ett misstag kan jag lova. Nu är nämligen min hjärna inte bara stekt utan även helt fast på en tröja jag hittade. Kommer säkert sluta med att jag köper den... Att man aldrig lär sig?!



Filmkväll med vera - Moa


Ska kolla in deppen i dom här 2 filmerna.
Vera blev lite förtvivlad då ho fick veta att jag inte sett johnny depp käka en chokladbit i slow- mo.
Så det är det jag ska göra i kväll.
hade bra guys.


I'm just a fucked up girl looking for my own piece of mind. - Moa




God natt!


-maria

Nu har man vaknat från den djupa sömnen gud så gott jag sov inatt även fast mitt hus lät otroligt mycket och jag lyckades bli rädd på köpet. Men kan skylla på att det var skräckisen jag och Cecilia såg inatt! Kvällens planer är iallafall att vara med Alicia och först blir det att titta förbi en fest en snabbbis och hejja och sedan dra sig mot mig och vad som händer här har jag ingen aning om, men nått kommer vi allitd på varför inte wii det var vi ju inte dåliga på;-)? Tror seriöst vi prövade på alla möjliga sätt allt från att sitta på den,stå,stå med ena benet till båda händer osv men vi lyckades iallafall höhö! Men nu ska jag dra mig så ni får ha en bra dag/kväll! pUSs



Jag viillll shopppppaaaa!
Skor,kläder,smink oosv


-maria

Tänkte kortfatta den hära kvällen med ett ord:KUNG


♥love

http://www.hm.com/se is dangerously awesome - Moa




kan nån vara snäll och ge mig pengar så att jag kan köpa det här?


Losing all hope is freedom - Moa



Hjälp! jag har seriösa shopoholic problem. Elin var i stort sett tvungen att slita mig från din sko.
Varför är det så ryysligt kul att handla skor?!


With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels - Moa


väntar på att håret ska torka sen stan med elin som ska våldshoppa. Taggad är jag, Ska vara världens bästa smakråd. Senare blir det middag hos brorsan med familjen i hans lägenhet. Ska bli mysigt. Jaja tror jag ska speeda upp torkningen med torken. hade. vilket weirdo inlägg. Haha peace out.


i´m still awake -maria


Without pain, without sacrifice, we would have nothing. - Moa


Eftersom jag har vänt helt på dygnet, ska jag nog slå i gång favvofilmen.

Fight club dvs.

We were raised on television to believe that we'd all be millionares, movie gods, rock stars, but we won't. And we're starting to figure that out- Tyler Durden


Two is better than one -maria

Imorgon väntar en heel dag och kväll med världens bästa Cecilia som är otroligt efterlängtad♥ Hur som haver ska vi dra oss in mot staden vid 12 slaget, kom igen cissi jag hade gjort det för din skull(hundögon) jag vill shoppa! jag vill handla upp minst 1000 kr imorgon så jag kan komma hem otroligt nöjd. Senare på kvällen drar jag till hennes pappa blev nämligen inte hamn av olika andledningar. Där blir det att se "panormal activity" jag har ju sett den förr men hon ville så gärna se den och snäll som jag är går jag med på det! Aja nu ska jag ta och lägga mig för det väntar ett samtal redan 10.00 imorgon då jag egentligen brukar sova så sött så! aja pusssnattt

När du och jag är med varandra, kan allt hända och jag älskar det och dig.

 

 


Saknar dig emma.

Ändrade planer! - Moa


Umgås med Mjbrudarna i stället!


I want to stand as close to the edge I can. - Moa

Tja,tjenare, tjena mittbena. Ligger för stunden och kollar bloggar och blev lite smått inspererad till att själv skriva. Därav detta inlägg. Är rysligt trött dock. Sov hos maria i natt och där sover jag alltid gott men ändå tröttare nu än jag var i går kväll. Har iaf planer att ta det lugnt i kväll. Svängde förbi hemmakväll och hyrde mig 2 filmer att kolla på. Så det är kvällens planer... Ska nog ringa Lellen och höra om hon pallar dra sig ner på stan i morrn. Längesen man såg tösen. 


Baby -maria

baby if you want me you´ve got to show me love

Every Friday just about midnight All my problems seem to disappear - Moa





Maria, Dallas, Skrov&gratis refill på cola.
Ja, jag har en kung kväll att se fram i mo


2009 -maria


























Nu får sommaren gääärna komma -maria

Jag kommer aldrig glömma den hära kvällen:

-Då vi gick i 4 timmar.

-Då vi fick våran skrattattacker och slutade alltid med att jag satt mig på gatan.

-Då du bar mig när mina ben sa emot.

-Då jag frågade dig hur du gör när du kissar ute och vi dog av skratt.

-Då en kille jävlades med mig med moppen.

-Då vi ringde om skjuts hem men ingen kom och hämtade oss.

-Då vi insåg vilken dum idé det var att gå till ursviken.

-Då allt som kom ur min mun var spårat.

-Då det var sommar och vi levde livet till 1000000%


You can't deny your looking for the sunset - moa



nu blev jag rätt sugen på sommar & turkiet!


2009 -moa



har inte vart helt fel. kan jag lova...

How do you pick up the threads of an old life? How do you go on, when in your heart you begin to understand there is no going back. There are some things that time can not mend. Some hurts that go too deep... that have taken hold. - Moa














Hallå people, Vet att det har varit dålig uppdatering från min sida. Det är ju tur att maria är duktig iaf. I dag har jag haft fullt upp med att göra ingenting. Riktigt skönt har det varit. Jag och mamma har plöjt i genom hela lord of the rings boxen. Jupp alla på en dag, sjukt najs vare. i morrn tror jag att jag ska kila ned på stan en snabbis och köpa ett sidenband. Ska prova på en rosett i håret som jag hade då och då tidigare. Ser hur det blir med det. Ha en bra dag alla. Och frästen hoppas att alla hade världens bästa nyårs! shit kan knappt fatta att det är 2010!


♥♥

 

I got you -maria

Mysmiddagen igår!

Ikväll blir det att bara ta det lugnt och vila så man är på bena imorgon igen, hoppas ni får en mysig kväll och hade en toppen kväll igår och drack lagomt mycket;-)


- maria

Nyårs blev inte rikigt som vi hade tänk. Det började med att vi åt och hade skit kul och sedan efter några timmar så drog vi oss vidare till festen vi skulle gå på som dock inte blev av i skelleftehamn.Iallafall börjar jag och Moa gå världen omväg för vi visste inte rikigt vart det låg men efter låren var isbitar och händerna hade man ingen känsel i var vi äntligen framme, dock så står det ett gäng där" ni får inte komma in, det är nog många där inne och ni är inte mina vänner" ehmva? aja surt som fan men vi började promenera tillbaka till Moa och sedan bestämmer vi oss för att inte deppa, vi går vidare vid 12 för kolla på raketer osv och sedan ser vi ett gäng vid gamla hemköp och går genast dit och där är världens bästa alicia&anna som låter oss komma in där även fast det var nog många där, med andra ord ni räddade våran kväll♥




RSS 2.0