jag vill ha! -maria

 ja jag vet att jag har en lika dan klänning fast svart, men den hära är snyggare..



I ain't the sharpest tool in the shed - Moa

Oj oj oj mitt ansikte, kräfta beskriver färgen på mina kinder bättre än någon färg gör. Som ni förstår har dagen spenderats ute i solen. Härligt men lite för varmt, så vi fick varva ner då och då framför the cribs och lyssna på kändisar som skryter om smycken dyrare än hus. Världen är orättvis. Utöver det har jag hasat mig ner på stan med mitt brända ansikte för att lämna igen en film som var försenad, underbart. Nu ska jag dammsuga. Haa en nice kväll alla Peace

gillar dej skarpt


i wanna forgive you and i wanna forget you! -maria

Nu hade jag tänkt kortfatta lördagen:
-Sjunga och dansa i tv rummet.
-skratt i floder.
-solning.
-coca cola gånger 3.
-pizzamys.
-kåge.
-gick fel 40 gg.
-klagomål.
-onda fötter.
-fick skjuts av ngn gullkille hem, han tyckte det såg jobbigt ut att gå.
-såg en 40 åring,lättkläädd och packad som säätan själv.
-filmmys
-sov.


Nu är sommaren påväg!


summer times- Moa

Heeeej på eeeeeeeeer. Hur hääärligt är inte livet!? Det är strålande sol och typ 25 grader, jag och maria sitter på en filt ute på gården och bara glassar i solen&  lyssnar på sommar låtar. Ja som sagt livet leker. Snaart ska vi laga mat, dvs värma micropizzor och efter det ska vi promenera i väg mot kåge. Jaa vi tänkte eftersom bergsby resan var en sån hit så tar vi kåge denna gång. En rejäl promenad blir det. Hoppas alla har haft en lika bra dag som jag har haft.


denna galna brud> kampade på min studsmatta inatt. Utan att jag visstenå.
haha, vilken kvinna asså!

lördag morgon -maria

Godmorgon, nu sitter jag här klockan halv 9 hos moa och har vart här ett tag, hon ligger nämligen och sover och fundera om jag ska sova själv ett tag också faktiskt, fast man är inte trött efter att ha åkt bil och allt så kommer nog inte gå nå vidare.Idag är det topp väder och vi ska jobba känns inte bäst i världen men vafan det är värt det! Men dock vet vi inte än om vi får nå jobb men panta flasker är ju aldrig fel;-) det låter som vi är fattiga men det kan jag säga att det är vi inte, men ju mer vi får till stockholm ju roligare blir det!

i don't care what you say -maria


Nu har jag kommit hem från en myskväll med emma, bättre kan det inte bli en fredagskväll när man är sliten efter skolan.. tror det eller ej så såg vi hip hip hora för 50 gången.. vet inte rikigt om det är dags att byta film snart eller vad säger du emma? Imorgon blir det iallafall att stiga upp vid 7 för halv 8 får jag skjuts till moa, var den ända tiden jag kunde få skjuts och jag orkar inte gå:$ ja kalla mig lat om du vill, men det är jag inte...(a)!får se om det går bra att jobba i hettan imorgon för ryktas om att det ska vara 26 grader , men det återstå att se! men ni får sussa gott!natti

blind(?) -maria

Sebbe säger:
 du vet korrsningen efter bron ?
maria säger:
 ja
Sebbe säger:
 såg du mig inte där ?
maria säger:
 nej haha
Sebbe säger:
 du kollade fna rakt på mig så vinka jag men du dissa mig  
maria säger:
 hahahva! ofta du ljuger?

Vet inte hur många gånger jag har fått höra att jag tydligen har tittat på någon jag känner, men ej reagerat funderar om jag inte ser dom, dags att köpa glasögon kanske(?)

king! -maria


Sommar våt och het- Moa


if you don't know me by now -maria

Helgen:
ikväll:
mys med emma!
Lördag:
jobba med moa och annat kul på kvällen!
Söndag:
Sola sönder!


You have always been taking but now you're giving- Moa

Vaknade 4.45
Struntar i st.h
Tjejerna från klassen i kv?
Lördag Maria>jobb jobb jobb (?)














Grymt bra!
men det vet du redan♥

i don't care what they say, im in love with you -maria

Nu sitter jag här vid datorn med morgonrock och en handduk på skalle, har tagit en grymt varm dusch och kan säga att det var precis det jag behövde, inte bara det utan godis har jag också bredvid mig inte helt fel med andra ord!Har faktiskt börjat fundera på att lägga mig och sen ringa sammy en stund och hoppas på att det blir en tidig kväll för jag är inte piggast i världen just nu.Dock så vet jag redan hur det kommer sluta, jag kommer inte få lägga på när jag säger att jag ska lägga mig;-)! Imorgon är det äntligen fredag och det betyder fredagsmys med min e,får hoppas dom har kvar grejerna från förra gången för har inga pengar att handla för men det dära fixar sig jämt! nej men nu ska jag gå och kan säga att jag dissar inte på smsen, jag har inga pengar kvar och vet dock inte när jag kan fylla på! aja natti!

såhära ser våra myskvällar ut;-)! haha nae okejdå men kunde ha gjort


ja, den är gammal och ja, det är min humor -maria


If you want something, reach out and grab it! - Moa

Hej på er, Sitter på skolan i en datasal och väntar på engelskan, lite mer än en timme kvar... Sen snacka betyg. Är ärligt talat nervös, suger på engelska verkligen. Kan ni kanske märka på min rubriker, säkert helt felstavade många gånger skulle jag tro. Men men orkar inte bry mig. Känns så fel att det är torsdag ida. Bara fredag kvar men det känns som en evighet. Ska ta ledigt lite i morrn för att jag ska dra till stockholm. Med familjen den här gången. Jag är inte super peppad eftersom jag inte kommer ha råd att köpa någonting. Alla pengar kommer gå åt den 9/6 för då drar jag dit på riktigt.
MARIA>PENGAR>TÅG>BUSS>BOYS>SOMMAR>SKÄRGÅRD>FARMOR OSV OSV.
Den här gånger är det med the family som dagt och i minibuss och utan pengar. inte alls samma sak men ändå najs

brudar brudar brudar, alla gillar brudar

i skolan -maria

Nu sitter jag här med Rickard och vi ska egentligen jobba med engelskan,blir dock inte så mycket av iaf inte för min del! både jag och han slapp matte nationella och hur skönt känns inte det(?), iallafall måste vi skriva EXTRA mycket om stockholm Moa bara för att jävlar med rickeboy, han ska egentligen inte klaga han sitter nu och lyssnar på julsånger och inte nog om det, charlotte perrelli!

med andra ord, han är inte som alla andra!
http://www.youtube.com/v/H_4tjgHZOow&hl=sv&fs=1

Rickard skriver! -maria

Jag tycker att ni skriver lite för mycket om stockholm, annars jätte bra jobbat! du är bäst maria:-)// Rickard


LÄÄÄNGTAR- Moa


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

you&me - maria

Tjenare! kvällen har bestått av moa,tårta och prat och alla kan nog redan gissa vad vi prata om... jo stockholm! det var tänkt att vi skulle flyga men jag tittade en extra gång på sj och såg att vi kan åka till stockholm på 800 kr, hur billigt är inte det?! såå om två veckor så är vi på tåget och är peppade som aldrig förr=D! hur som helst så är det skola imorgon och allting börja dra ihop sig och jag inser att jag kommer börja sakna klassen, vi har ju inte direkt den normala klassen och jag tror det är de som är så skönt! kommer även slippa skolavslutningen och helt ärligt så känns det KING, det är ju endå så jävla tråkigt så!

kan även säga att jag saknar 9d!

Jag berättar vad som helst - Moa

Jag sitter och pratar med Maria i telefon och strular om bokning osv inför stockholmsresan. Hon har tydligen fyndat och hittat en för 800! Om bara vi kan få den att fungera. datorerna krånglar men jag hoppas för i sånna fall sparar vi 500 svenska kronor. Jaja vi ser hur det går.


greys i kväll!

if you want it, come and get it - maria

nu har man då kommit hem från jobbet och skönt är ju det, imorgon väntar skola och det känns endå halvskönt! jag vill bara få göra bort alla jobb och skoldagar så man kan dra till stockholm:$ aja,vad som händer idag är fortfarande ett frågetecken, var först tänkt cissi men blev inte för vi tyckte det skulle vara bättre om det var bra väder så vi kunde vara ute och mysa, sen fick man veta att det inte är nått hos Moa fast jag vet inte om jag ska fara endå(?) aja, jag måste bara få tag på henne och lättare sagt än gjort är ju det för hon svarar oftast inte på mobilen, tex inte nu=D jag får väl bomba henne tills vidare, så bomba moa nästa!


I'm soooo tired, i havn't slept a thing.. - Moa

suck och stön, är galet trött och hungrig.. Men men jag sitter här och gottar mig med en god kopp te och mackor. Snart ska jag och jobba. Känner att jag inte riktigt orkar, har ont i huvudet + att regnet gör det inte bättre. Men pengarna är valbehövda må jag säga! Okej ska dricka min kopp te sen ska jag bege mig. ha en bra dag Peace.


Trästocks 2008<3

Those teenage hopes - Moa

Heej på er. Nu är det som sagt Fixat&Klart. Den 9 juni drar jag och Maria till stockholmen! Känns förjävligt bra, undrar om jag kommer hinna med skolavslutningen. SPMJ1:or någon som vet vilken tid den är? Jaja det är ändå bara ettan och det gör ju ingen skillnad om jag är där eller inte+ jag slipper funder aom vad jag ska ha på mig. I morrn har jag sovmorgon men ska nog hasa mig till skolan och käka med rebban, Det är sallad har jag hört. Förutom det väntar jobb och Greys anatomy. Väääldigt efterlängtat ! :) Sov Gott, Peace


tåååååg

9 juni..

GÖR JAG OCH MOA STOCKHOLM OSÄKERT! NU ÄR DET BOKAT OCH KLART:-)!YEEEY




HULTSFRED - Moa

Helt galet vad mycket jag vill till hultsfred i sommar! det ända som stoppar mig är hur dyyrt det är. 1490 kr, + resan dit! Allvarligt skulle kunna döda för att få se alla dessa gooingar! MariaÅ &jag har redan bestämt oss för att fara men jag tror fan i mig att det inte går. USH vill bara gråta för att det är så dyyrt. Annars skulle jag vara den första som satte upp tältet mitt i leran och bara njuta! Kolla bara vilka som ska spela:

Adiam Dymott
Frans Ferdinand
Hello Saferide
Maia Hirasawa
Kid Cudi
The Killers
Markus Krunegård
Mando Diao
Peter Björn and John
Sahara Hotnight
Regina Spektor
The virgins
 

+ en massa andra! Skulle säkert inte få fara ändå  jag är helt förkrossad. Men om det inte går i år då far vi fan i mig nästa MARIA! men vi ska inte ge upp än! fråga och samla casshhsh i massor nu bara!!

you are not alone -maria



nu sitter man hemma och är sjuk,eller sjuk och sjuk har ont i magen men det kommer nog gå över alldeles strax!Imorgon blir det att dra sig mot moa för det var ju en jävel som fyllde 17 år för någon dag sen! skulle egentligen vara med Cissi men det går ju inte, sorry för det älskling!, vi tar det på torsdag eller nästa vecka har jag bestämt :-)Det suger verkligen att man måste spara alla pengar till stockholm, hade inte vart fel att köpa en fin fin present till moaa,men nått litet blir det och nästa år då jävlar ;-) nej men nu ska jag fortsätta prata med sammy som förövrigt skolkar och se om the hills avsnitt har kommit ut!harepuss


I'ts taking me over- Moa

hej på er, snart skola. Är faktiskt riktigt peppad på median. Ska spela in reklamen med rebus och sen lyssna på vårat radioprogram. Måste kanske skyda mig förbi hemköp och köpa mig en godispåse. Fattar inte vad som är med mig, jag klarar mig utan godis i en månad. Men efter att ha börjat om igen är jag lost på 5 sekunder . abstinens! Jaja ska dra nu. Fred



I once read somewhere that it's not important to be strong it's important to feel strong- Moa

Tjenare alla, sitter och softar och lyssnar på lite music. Snart väntar duschen, och efter det sängen. Måste bara berätta om en helt galet bra film jag såg i natt. Into the wild med bland annat Emile Hirsch och Kristen Stewart. Oj oj oj vad jag bölade. Så ett tipps se den :)

If you want something, reach out and grab it!

STOCKHOLM! -maria

Nu är det nästan bestämt, den 10 juni sitter jag och moa troligast på tåget mot stockholm, kan inte bli bättre!bara att hoppas man får sommarjobb i juli så är livet KING;-)




i'm lost and i need to be found- Moa

Hola chicas et chicoos.
Förr> mormor
Nu> Softa
Sen> Träning





brist på annat, -maria

Är: helt sluut
Ger intryck av att vara: blond av någon andledning(inte håret)
Mår: king
Ska: snart gå och äta gott
Har: borta mina nycklar
Bör: spara mer pengar till stockholm
Kan: nått som inte du kan

Vill ha: sommarlov!!
Skulle vilja: vara i stockholm
Drömmer om: att bli rik
Längtar till: stockholm som kanske märks
Har ett brinnande intresse för: en massa olika

Bryr mig om: mina vänner
Trivs med: dom som får mig att le
Bor i: skellhell
Klär mig gärna: svart,vitt
Dricker gärna: cola och annat gott
Lyssnar ofta på: prat

Är arg på: att man inte vet om man har sommarjobb eller inte!!
Är stolt över:
mig själv som just fick veta att jag har ett säkert g i engelska
Är rädd för: sprutor i högsta grad
Äter: allt som har med socker och göra
Dansa: som att ingen ser
Lever: livet!!!king

you don´t know - maria

nu har man kommit hem från en jobbig dag på dagis och den hära gången var det inte barnens fel, nej det var VÄRMEN! jag är ju en av dom som älskar när det är hett men sådära varmt och vara och leka med barn..nej det funkar inte! Även när jag skulle fara hem börja sötville grina för han ville jag skulle stanna och kan inte förklara med ord hur ont det tog att gå därifrån:$ även fast jag stanna där en stund extra bara för jag hade inte hjärta att lämna honom haha! men men, ikväll blir det att gå ut och gå och snacka en massa med alle,alltid lika härligt!





btw moa, om det inte blir sommarjobb för någon av oss vad sägs om stockholm nästa månad då?;-)

don´t cry..- maria

jag tror att jag och emma har ringt runt heela skellefteå nu och vi insåg också att jag är inte världens bästa på att prata i telefon när det gäller sånt, börjar såklart skratta..... men efter vi hade ringt några stycken så gick det faktiskt jätte bra att prata men fick inge svar som vi ville ha, det är fullt överallt! hur svårt kan det vara att låta två till jobba(?) men bara att hoppas att vi får på det andra stället annars får man helt enkelt leva på pappas pengar;-)

skulle inte sitta fel någonstans..

NEEEEJ! - Moa

Jag är förkrossad Dogge lämnade hjälp jag är med i en japansk tv-show han skulle tydligen på begravning! nu hoppas jag stenhårt på att han kommer tillbaka han ska ju ta hem hela skiten! Lätt bäst...



ta min hand så flyger vi iväg - maria

Idag blev det att stiga upp vid 11 och det var så grymt skönt att få sova ut, hade gärna sovit längre om jag kunde!igår kväll blev verkligen en lyckad kväll, vi stack och grilla och käka en massa gott, även en massa skratt på köpet inte illa alls! Iallafall blir att vara med emma ikväll och ringa runt och försöka hitta några sommarjobb, jag tror dock det är försent men jag har lovat emma att vara positiv och då ska jag vara det också(a) är bara att det ändra möjligheten jag har att jobba är i juni, för jag och har inte rikigt bestämt när i juli vi far, jag vill fara så fort som möjligt och tror jag hon också vill;-) nej men nu ska jag dra mig, ni får hare så bra!:-)puss

igår var det ingen vanlig dag..

för det var moas födelesedag=D!
grattis gumman, jag älskar dig!




home sweet home- Moa

Skönt att vara hemma igen
Skönt att svenskan nästan är klar
Skönt att vara ledig i morrn
SKönt att godislöftet är över

Livet är skönt just nu !


Kääälllan- Moa

Hej på er. Just nu befinner jag mig på den efterlängtade trippen till källan! Den här dan har helt klart vart awesome, har käkat underbar mat fått två behandlingar och umgåtts med mor min. Helt klart en helsuper dag. Nu väntar film inne på rummet och annat mys, fast utan godis. Känner att jag håller på abstinens här utan soooocker. Haha nej men jag överlever nog. Ha en bra kväll alla. HadeHoj.


i need you right now - maria

Nu har jag kommit hem från stan och fick med mig några svarta byxor, inte helt fel! vi fick oss också massa regn på oss! men som tur hade cissi paraply och jag fick just reda på att det är inte lätt att dela på ett paraply när man är tre pers;-) men hur som helst blir det att käka,fixa sig lite seeen dra sig till tjejer, såå brudarna nästa!


i don't care anymore -maria

Nu blir det att skynda sig och göra så klar och sedan dra sig ut med cissi och rebecca, vad vi ska göra är ännu oklart men kommer säkert toppen! Blir även att dra ut ikväll med tjejerna från 9an, vi hade tänkt att vi skulle grilla men vädret är inte OK för att grilla, men klockan är ju bara 12 så bara att hoppas på att solen kommer fram även fast det står på smhi att det blir regn hela dagen och kvällen...men men det ordnar sig!men nu ska jag dramig:-)hare!


Som jag hade dig förut..

fyfan vad hemskt.. - maria

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5206256.ab

bergsbyn! -maria


klockan 6 så kom jag på världens idé att jag och moa skulle dra oss till bergsbyn och köpa glass, nu tänker alla att vi åkte bil eller cyklade men nej nej, vi gick! under den resan fick vi oss en massa skratt,mina sjuka frågor,lekpark,flumm och blev nästan på körd av en kille,ellerja på körd och på körd han skulle jävlas den jäveln(a)!För vanliga människor skulle den dära gå stunden ta ungefär en timme men för oss tog det ungefär två timmar... men vi kan skylla på att när vi skrattar så kan vi inte gå samtidigt, eller jag kan inte! oftast måste jag sätta mig ner av någon anledning:$men efter fyra timmars gående så kom vi oss äntligen hem,tog på oss mjukis kläderna,slängde oss i soffan och satt på alpha dog. Får hoppas att ni hade en lika trevlig kväll som oss!harepuss

laurel music - maria

If you want to be alone here with me
you must understand my weakness
It's the way that he left me and bereft me of of my love
without a warning without mourning almost yawning
No one wants forever anymore
cause no one dares to try
No one wants endeavour like before
If you want to see the world that's in me
You should know I'll always need him
It's the way that I met him
There's no way that I could possibly forget him
like he got me and forgot me
No one wants forever anymore cause no one dares to try
No one wants endeavaour like before
No one wants forever anymore
and no one wants to be there like I know I might have been
No one wants endeavaour like before



it's more than i can take- Moa

heej på er, denna morgon har jag sett film och spelat rock band med syskonen. Bara softat lite sådär och väntar nu på att maria ska komma. Det känns helt galet att det är torsdag idag och jag kan knappt vänta på att det ska bli lördag! då blir det att fara iväg till källan med mami och jag är inte dååligt peppad ska få en masage och allt. Sova där och god mat umgås med min underbara mamma, kan det bli bättre ? tror inte de. hade Peace

ni får gärna ge mig det hära - maria







When I look into your eyes I know that it's true. - maria


Igår kväll blev det att se fortsättningen på lejonkungen eftersom det inte blev så mycket tittandes iförrgår:$
Så blev att ligga i sängen med tända ljus,choklad och bara ta det lugnt!kan även säga förlåt till johan för att jag inte kom till dig igår, men vi tar det ihelgen istället!:-) aja kvällen kommer iaf bestå av moa och vad som händer återstå att se men nått kul blir det alltid! skriver mer då,puss:-)


I don't want to know - Moa

Favoritcafé: Waynes!
Favorittidning: ELLE
Bästa saken som händer i sommar: STOCKHOLM med Los Maria
Favoritplagg i garderoben just nu: Cheap jeansen
Längd: 174 cirkus
Vanligaste färgen på mina kläder: Svart&blått i think
I vår kommer jag att gå klädd i: inget alls, näcka är den nya grejen
Men absolut inte i: Harembyxor, får jag inte ha tydligen...
Mig själv med tre ord: Goo, glaad och kexchoklad
Jag tränar: Judo
Höger- eller vänsterhänt: höger.
Humör just nu: trött
Är det nåt du absolut inte äter: anka, fyfan
Kläder just nu: "bralls och linne
Vad sa du senast: vi ses tjejer!
Fisk eller badkruka: FISK! bada is the shit
Spelar du nåt instrument: tvärflöjt(loong time ago)
Morgon- eller nattmänniska: Morgon
Sparare eller slösare: Slösare
Har du några homosexuella vänner: Maria!
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja det går säkert.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 50
Vad ska barnet/barnen heta? Ingvar, hela högen
Bio eller promenad: bio
Är du kittlig: När jag känner mig instängd
Rädd för insekter? Nooope
Största svaghet: You tell me
Det här är jag bra på: Skriva, Då jag vill
Bästa bok? över näktergalens golv typ
Chips, morötter eller godis? just nu morötter faktiskt
Pizza eller hamburgare? Pizza i alla lägen.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig?
Japp väntar bara på att fylla 18 sen blir det tats så det sprutar om det :)
Stökigt eller välstädat? Periodvis
Gillar du att sjunga? Oja, men det är inte vackert
Anser du att du är stark? Nej, inte längre :/
Använder du knark? Joda puffar på så fort jag får chansen
Kaffe, te eller inget? Teeeee
Har du en besatthet? Film
Vem är din bästa vän? Mariash
Civilstånd: Single
 

I become so numb - Moa

Hej på er. Tjejerna for just efter att ha sett film här hemma hos mig. Det var mysigt efter en kväll vid älven. Även om jag och maria Å satt på fel sida av den där förbaskade älven hade vi riktigt trevligt. Längtar till imorrn gör jag också, då jag ska vara med maria, det var äckligt länge sen! jaja ska nog hoppa i säng nu, har som inget bättre för mig. Hade alla Peace

dancing in the dark - maria

              
Dagens humör: Glad och småless
Dagens borde: Stääda.
Dagens frisyr:
nersläppt och snelugg
Dagens smink: 
mascara,brun utan sol,rouge och penna
Dagens klädsel:
mörk blåa jeans,randig tröja
Dagens planer:
johan eller bara vara hemma och chilla
Dagens materiella vill ha:
pengar i STORA mängder!
Dagens längtan:
sommarlov & stockholm.
Dagens fundering:
ifall det är bättre att vara hemma ikväll för är sjukt trött.
Dagens beroende:
godissss
Dagens personer:
dagisbarn.....haha
Dagens roliga:
yama!
Dagens låt:
dreaming of you.




All I want to do - Moa

Heej på er! Nu är det loov :) Känns inte lite bra det och planerna för i helgen är spikade!

Onsdag:
Brudarna från klassen kanske grill
Torsdag: Maria ska sova över
Fredag: Maria
Lördag: Källan! + 17 år
Söndag: Se film och chilla, skriva svenskan.

Se inte illa inte. Los brudz ska träffas nere på stan kl 19. Innan det ska jag hinna äta så hade bra PEACE



Its gonna hurt but I'll have to say goodbye - maria.

nu har jag kommit hem från spöregnet men som tur är så slapp jag gå i det, jag fick nämligen skjuts hem och jag tackar inte nej till det! Ikväll blir det faktiskt att bara ta det lugnt,antigen hemma eller hos johan men just nu ser det ut som att det blir att vara hemma för jag är så grymt seg, och tror inte det blir så roligt för honom att ha en död maria hos sig(a). men men vi får se hur det dära blir!stannar jag hemma kommer det troligast nått inlägg till så ni märker ju ;-)

dreaming of you..

lejonkungen! - maria


nu ligger jag och ser den hära filmen, som alla ser så är det lejonkungen!:$ nu ska jag bara springa och hämta nå gott och sen får vi se hur länge mina ögon klarar av,ni får sova så gott:-)natti!


In your heart its love- Moa

hallå på er! kom just hem från träningen, Vi har börjat med 1,5 h nu på tisdagar så jag är ganska slut. Har som inga planer för i kväll utan det blir att ta det lugnt och bara chilla. Ååååh har inte sagt någonting om filmen jag såg i söndags. Änglar&demoner. Asbra var den, men jag är ett Dan Brown freak. Har läst alla böcker. Änglar och demoner 2 ggr desutom, därför är filmen bra hur dålig den är. haha nu vet ni. Fick en kommentar tidigare om att lägga ut dagens outfit. tycker maria ska satsa på det. Hon har ju som så nice kläder osv osv. Eller hur?!  jaja Hade alla HOOJ.


i Morrn är planerna att umgås med tjejjeerna :)

i don´t wanna know.. -maria

Nu sitter jag helt proppmätt efter att ha ätit nästan ett helt skrov, inte nog med det jag kunde inte låta bli att ta bullar efter det... jag tackar gudarna till att jag har svårt att gå upp i vikt annars hade jag sett ut som jag vet inte vad!Moa ringde mig nyss och vi bestämde oss för att ta tag i bloggen hur det nu ska gå är en annan sak, men vi vet inte rikigt vad man ska skriva om för att det ska vara intressant(?) har ni några förslag så är det ju bara att skriva!själv när jag läser bloggar så tittar jag mest på bilderna men vi har som sagt inga bra bilder att lägga in, men i sommar då jävlar! speciellt efter stockholm;-)



If you're not the one then why does my hand fit yours this way? - maria

äntligen hemma! den hära dagen har varit grymt jobbig.. var det inte ena ungen som grät så var det den andra, åh hemskheter, vet inte rikigt om jag tycker om barn lika mycket nu....(a)
menmen blir att chilla stadigt hemma och fortsätta tjata om att jag ska få poolen på lördag och nått som jag tror att jag kommer få också:$!jag vet ännu inte hur stor den kommer bli, men huvudsaken jag kan ligga i den för det är en av sakerna jag vill ha den till, att kunna sola! bara ta dit en plastmadrass och sola jävel, det är ju då man blir brunare så! men nu ska jag gå och käka bullar och mjölk!puss


så det så... - Moa

Ditt namn? Moa Grönlund
Hur Lång är du? 1.74
Spelar du något instrument? nej
Dina första tankar när du vaknar? Urk
Vart befinner du dig just nu? skolan.
Biter du på naglarna? Inte längre!
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? Lila
Har du några husdjur? Syrrans kaniner ?
Vem är snyggast? för svårt
Vem vet mest om dig? Los maria rahimpor
Vad vill du ha just nu? Pengaaaaaaaaar
Ditt mål i livet? Hmm. typ lyckas ?
Rädd för? Det mesta....
McDonalds eller Burgerking? mc donkan  
Sjunger du? Haa ja men inte bra ;)
Vad har du för skostorlek? 40 :
Vill du gifta dig? Sure, kom och fria bara pojkar!
Kommer du överens med dina föräldrar? Joda
Din hårfärg? Mörkbrun
Skor du hade på dig idag? Kilklackar 
Vad sover du i? T-shirt typ
Kläder du har på dig nu? .pappas  skjorta+ jeans
Favoritmat och dryck? hmm vem vet ?typ kina
Hur svarar du i telefonen hemma? hej det är moa..
Hur svarar du i mobilen? hallå
Sov du ensam inatt? Höhö jaa
Vad gjorde du kl 08 imorse? såg tv i think
Vad var det senaste någon sa till dig? hm ska vi gå?
Druckit idag? Vatten
Vad är det för väder hos dig nu? muuulet
Godaste glassmaken? Vanilllaaa
Drömmer du mardrömmar? När det är full måne
Favoritklädsel? Jeans tishe


Slut på tid hade HOOJ

@school - Moa

If the world stops turning or my legs stop working
Then I'll still feel alright
If the photos fading or my memory keeps erasing
Then I'll still feel alright

'Cause it's strong, and it has taking me over, over
I am lost and I need to be found


 


Ge mej sommar.... Påriktigt.
Danke!

Drop dead i don't care, i won't worry - Moa

Snart matte nationella i 2 h. Yeeeez!


soommmar på g - maria

bara för att jag ska få:$, inte just den hära då men en stor jävel=D


I want to go to the seaside - Moa

Dagens humör: Glatt
Dagens borde: Stääda...
Dagens frisyr:
Tränings frissa..
Dagens smink: 
Naada
Dagens klädsel:
Judo Tröjan ,jeans
Dagens planer:
Träääning
Dagens materiella vill ha:
pengar pengar peeengar
Dagens längtan:
STOCKHOLMEN!
Dagens fundering:
Jag vill hem jag vill hem,Vilken film!?
Dagens beroende:
Baanaaner
Dagens personer:
Maria&Maria
Dagens roliga:
Anna Andersson
Dagens låt:
Seaside
Dagens bild:


den här gooingen

I'm in love with a fairytale - maria

vet inte rikigt om jag gillar låten, bara några snuttar MEN hans utseende är det ju absolut inge fel på, jag lovar att jag inte är själv om att tycka det;-)

love until we bleed- Moa

Hej på er. Måndag morgon och jag har sovmorgon som vanligt. Ska snart bege mig mot skolan, har bestämt mig för att komma i tid eftersom det hemska franska provet... Men meen har nycklarna hos mami men pallar inte hämta dom, så jag får klara mig utan böcker idag. Lika bra det. Åååh mkt värt jag har att skriva. Vem bryr sig egentligen. Både jag och maria blir sjukt iriiterade eftersom vi knappt har några bilder och inget betydligt att skriva om. Men i sommar blir det bättre har vi bestämt och i stockholm ska vi ta galet mkt bider. Tills dess får ni nöja er med google. Hade HOJ.

inte illa..

I'm just a teenage dirtbag baby- Moa

Hej på er. Nu vara det aslänge sen jag skrev. Har ju vart i sundsvall och allt. Det var skoj som vanligt, men det börja klia i knäna pågrund av tävlings suget. Ajja idag har jag spenderat dagen ute i solen och bränt armarna. Och snart blir det bio. Ska se änglar och demoner. Jag är inte dåligt peppad eftersom boken är typ en av de bästa jag läst.! Ellergalet bra. Tillräckligt bra att jag läst den 2ggr iaf.Så filmen borde iaf vara ok. I morrn har jag franska prov och lpl-prov. Hur mkt har jag pluggat? NADA. Vad är det som händer med mig? Snart är det sommarlov och det är jätte mkt viktigt nu de sista veckorna men jag pallar inte bry mig.... haha jaja ha en bra kväll HOJ. förghoppningsvis går det inte mer än en vecka innan jag skriver igen.Peace

do you remember? - maria

Idag blev det då att fira min bror och hans flickvän Sarah, dom fyller nämligen år någon dag efter varandra så vi tyckte det var lika bra att fira allt på engång!Så det har blivit fika,solning,grillning och se dom öppna paket nått som jag också skulle vilja göra för pengar behövs just nu :$ men det är ju min dag snart också, i december......kul(?) Nu börjar jag även oroa mig om man verkligen ha fått sommarjobb eller inte, borde man inte få höra nått snart eller får man veta det i juni, dock skulle jag helst vilja jobba i juni för i slutet av juli så åker jag och moa till stockholm och shoppar sönder ,grönalund och har det allmänt underbart! pengarna behövs ju till 1000 då men vi får se hur det blir, pappa kan nog hjälpa till lite hur som helst!(a)

finns inga ord på hur peppad jag är.



e,tror det eller ej,
 men jag saknar dig.


do you know how it feels like -maria

Dagen har bestått av:
-alicia
-stan
-sallad
-gratis glass av camilla
-älven
-solning
-max
-guitar hero
-osv

med andra ord, en topppen dag!

wait for you.. - maria

Nu har jag just kommit hem från att ha handla gott till ikväll och blir att vara med emma♥, vi ska nog bara chilla framför xbox,film,käka gott och sen har jag lovat att massera henna som jag alltid gör när vi ser film, hur snäll är inte jag?(a) men känns grymt att få vara med henne var alldeles för länge sen vi fick oss en sån hära myskväll känns det som!så då blir det att slänga på sig mjukisarna och ha en knopp mitt på skallen, mys:-)!
nej nu känner jag att jag måste he bort godiset jag köpte för annars äre någon som kommer smaka en och kan inte sluta sen, då äre slut innan jag kommer mig till emma...nej det får inte hända:$!

såhära BRUKADE våra myskvällar se ut, tyvärr så har vi blivit tjockare med åren...:$

en vana.. - maria

maria säger:
hahah nae inte jag heller, vi fattar inte!
Yama Schalizi ~ säger:
HAHAH vadå vi,  det
är du som inte fattar=D


nu kan jag berätta varför jag alltid säger vi och inte jag, är nämligen en massa folk som reagerar på det.Kan berätta att det hära börja för ungefär två år sedan då jag och emma började säga vi, om en av oss inte tyckte om någon tex så sa man" du, vi tycker inte om henne/honom" osv, så kan säga att det bara är en vana att säga så,inte lätt att sluta efter nått år eller vad säger ni?



When you look me in the eyes - maria

Idag hade man då engelska nationella och hur det gick har jag ingen aning om, hon tyckte iallafall att jag hade skrivit mycket och det sa hon att det var ett plus, vi hade nämligen skrifligt meen nu har vi gjort bort alla engelska och hur bra känns inte det!ellerja jag och sussi ska göra klart det sista vi inte orkade med förra gången men fort är det gjort.
Vädret idag har ju bara vart helt underbart, varje gång jag jobbar äre sjukt dåligt väder och när det är skola så äre toppen väder önska faktiskt mer att det var tvärt om för när man jobbar så är man ute hela tiden och när man är i skolan är man typ aldrig ute,men aja jag ska inte klaga!nu sitter jag här av att solen lyser in genom fönstret och dricker cola,lyssnar även på en sjukt fin låt som jag ska bjuda på nu!



Don't tell me you're sorry, Cause you're not. - maria

träffade emma påväg från jobbet och då fick jag veta att man skulle bli 16 kroner rikare, hon hade nämligen sett några pengar på vägen men inte plockat upp dom men vi beslöt oss för att fara tillbaka och ta dom, jaaa 16 kroner är mycket för oss:$ vi fick även en gammal tant att svära åt oss men sånt är ju vi vana vid sen förut;-)
ikväll blir det att hänga med cissi och vad som händer har vi inte bestämt än men den bruden kan det ju inte bli nå annat än kul,fast vädret svek oss idag vi hade förväntat oss en solig kväll ellerja okej jag hade iallafall,meen kommer bli kiing hur som helst!

lite smått avundsjuk på dom som är i stockholm och ser denna brud ikväll,
och emmas syster elin är en av dom.


Update- Moa

Oj oj oj nu var det länge sen jag skrev. slarvig har jag varit, men som sagt jag har ju någonting att skylla på. Dvs bristen av datorer hos min mami. Har just haft Matte nationella, gick inge vidare. men men jag är glad ändå. Planerna idag är att efter skolan fara och jobba en snabbis, sen panta så jag har råd med sundsvall i helgen. och sen blir det att plugga av! Har vart så himla lat på senaste tiden att jag inte fått någonting gjort. Fick lite panik när jag satt på nationella. kanske skulle jag inte ha svammlat bort alla lektioner och kanske pluggat lite hemma. nu går det inte att göra något åt än att plugga till nästa. Okej slut på att berätta om det tråkiga som ingen bryr sig om. I helgen ska jag till sundsvall och hjälpa alla småttingar i judogruppen att tävla. Sen kolla på de stora också. Ska bli asnajs att slippa pressen nervositeten och allt det där tråkiga. i stället ska jag bara ha kul och sitta på sidan och njuta tsm med rebzan. Hmm ja vad annars händer? Födelsedags helg inte i helgen men nästa. Då drar jag och mammsen iväg till källan och softar över helgen! Kan ni tänka er vad trevligt. Bara me and the mama, Soft som fan. Jaja allt för nu, hade PEACE.



låt mig visa vägen -maria

nu kommer jag äntligen in på internet, det dog igår och jag fick aldrig igång det igen eller hände inte bara oss även en av våra grannar,inte bara internet la av telefonen också! nej det var ingen hitt fast att vara utan internet var typ endå halv skönt(?)men nu är det iallafall tillbaka.Både jag och moa har blivit dåligare på att skriva inlägg men det är bara därför vi har inge vettigt att skriva när man går  skola osv, det händer ju typ samma saker hela tiden ellerja iallafall när man jobbar det är samma visa varje dag.nej men nu måste jag smsa cissi och påminna om imorgon, hennes minne är ju värre än jag vet inte vad....;-)


and so it goes on..- Moa

Måste berätta om en rolig grej som hände igår. Jag mamma och resten av familjen hjälptes igår åt med maten. Vi skulle käka enchiladas och jag står och hackar sallad. Plötsligt hört ett splatter bakifrån och känner en klippig sörja över hela min rygg. Då har mamma alltså lyckats med att spränga en förpackning krossade tomater. Allt jag säger är Mitt hår och suckar då kommer isak och tröstar att tomat kan ju inte vara dåligt för håret. Jaja så ni vet ni vad som händer om ni uptcäker att jag luktar tomat idag. Pallade inte tvätta håret utan mamma borstade ut bitarna ovanför hanfatet. Så är det. nu ska jag till skolan, ha en bra dag alla ! Peace

Min dag idag...


du är mitt sagoland - maria

nu har jag just klätt på mig träningskläderna och satt upp håret och väntar på världens bästa e, blir nämlig fs som varje söndag och vi har även bestämt att ta det på torsdagar också och det känns king för då får man umgås med kvinna lite oftare;-)helgen har då vart kanon igår kväll blev det promenad,grillning,basket och massa snack men känns även surt över att helgen redan är slut, hur fort har det inte gått egentligen(?) men aja jobb imorgon och det känns inte helt fel faktiskt!nej men nu ska jag dra mig från datorn och vänta på emma, så träning nästa!



tack! - maria

Tack för presentkortet sammy, du är bäst!♥




lalaloveu -maria

bara för jag älskar våra stunder.♥

ser inte helt fel ut! -maaria

Skytten 23/11-21/12

Du har två vilda veckor framför dig. Du sjuder av energi och handlingslust, och dessutom har du turen med dig. Det dyker dock även upp en del bakslag, till exempel måste du räkna med förseningar om du reser eller ordnar en större fest. Men i stort sett har du roligt hela tiden.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

 


baby, you know that i miss you - maria

nu har det äntligen blivit helg och känns helt underbart, även fast den hära veckan har gått jävligt fort och man märker att det börja närma sig slutet när klassen bestämmer vad man ska göra en vecka innan vi slutar,får hoppas att vi kommer på nå kul iallafall,jag och några till tog iallafall på oss att försökta hitta på nått.nu har man börjat få lite små panik vafan man ska ha på skolavslutningen egentligen är det ju inge stort eftersom är ju inte som man ska gå ut 3an ellernått, men får se vad det leder till.Ikväll blir det bara att mysa och det tackar jag inte nej till, kommer bli kanon! men nu ska jag gå och käka gott:-)



And it was clear to me - Moa

hej på er alla. På skolan just nu, sitter i bunkern med maria och chillar. Är nämligen ett tag kvar tills nästa lektion och efter det biip-test. Jag kommer avlida, ( hur oviktigt det än är för betygen). I kväll är planerana Star-Wars maraton med Vera och Pia, är lite orolig att jag kommer somna! men det blir att halsa kaffe. Just de  ! Måste berätta att  jag och mariaÅ blev intervjuade av en norran-dude så nu ska vi typ hamna i tidningen också. Hahaha så om alla är gulliga och avstår från att läsa tidningen hädanefter. Tack och bock. peace.


Mariaaaaaaaaa

Både nu...- Moa


...och då.
Älskar dig vännen<3

HAHAH - maria

det var en gång en turk, en svensk
och en amerikan som åkte båt ihop.
plötsligt häller turken ut sin sprit i
vattnet och amerikanen frågar:
- varför gör du så!? turken svarar:
- vi har gått om sånt i mitt land.
då kastar amerikanen ut sina
penagr i vattnet och turken frågar:
 - varför gör du så!? amerikanen svarar:
- sånnt har vi mycket av i mitt land.
då kastar svensken plötsligt turken
i vattnet och amerikanen frågar:
- varför kastade du honom i vattnet?
- sånna har vi mycket av i mitt land

haha är det bara jag och sammys humor eller var den jävligt rolig:$

i don't wanna hear - maria

nu har jag kommit hem efter en jobbig träning, både jag och emma var opeppade och var inte på det bästa humör det vill säga vi fick våran emo stund som vi har någon gång per månad får men vi fick göra det bästa av situationen och körde på och massa skratt, du är bra du :-)! nu sitter jag här helt slut och duschen skriker efter mig och sen ska jag tvätta kläder, jag tvätta kläder(?) aja någon gång måste bli den först, vi får se hur det hära går!

bara för vi är bäst på köra moppe:*

You cried but no one came - Moa

Hej på er. Shit vilken dag det här har varit! Full med otäcka saker som tandläkar besök och nationella prov. Och jag är bara glad att det är över. Men men har såklart vart med om en del trevliga såsom Stan med maria och klippning med henne. Och träning med rebusen,glad i alla lägen. Otroligt att du orkade med mig idag. Nu ska jag snart sätta mig tillrätta framför teven då criminal minds börjar. Ska bli trevligt det. Ha en bra kväll ni också. FRED UT




nästa.. - maria

-moa
-klippa topparna
-fs med emma!


HJälp- Moa

NU ska jag till tanläkaren!!!!

äntligen! -maria

har jag bytt dator till en snabbare plus en bärbar och jag mår kung, ingen anar hur less jag är på den andra datorn och inte bara jag som fick damp på den även vännerna som skulle titta om nått, det tar ungfär 15 minuter att starta datorn osv och den hära tar bara några sekunder, fast det dåliga med den hära är att jag kan inte kan bära runt på den för då har jag inge internet men det kan jag leva med bara den är bättre så.Dagen har gått hyffsat bra det är väl bara vädret som har varit åt helvete men går rykten om att det är sol imorgon så bara att hoppas :-)! men nu kurrar mage så dags att äta nå gott!puss




weeks are slow, days drag on - Moa


You got some kind of magic - Moa

Hallå, hemma från träningen. som gick sådär... Mest för att jag och reb slamsade bort det. skönt var det iaf, men jag vet inte hur poppis man är hoss resten av gruppen. Jaja vet inte heller vad som händer annars i kväll, kanske sitta vid datorn bara för ovanlighetens skulle. Iaf hade Bra HOJ.

Vår på riktigt, knoppar på G!

loove it - maria

David guetta feat.Kelly rowland - when love takes over.


Every thought in my head says no. - maria

Igår fick jag mig en pratstund med a vi gick ut och gick en ganksa lång sväng och man fick prata ut om allt som händer just nu och jag tror nog hon känner lika dant, jag förstår mig verkligen inte på vissa person och hur dom tänker jag blir less känner jag. Men hur som helst så har den hära dagen gått ganska fort och känns ännu bättre att jag bara ska slappa ikväll för det behöver jag, ellerja måste ren skriva engelskan jag och emma gjorde sen så blir det bara att chilla med the hills och käka en massa godis, ja det ända rätta just nu känner jag :-)!



Hopplöst- Moa


Galen blir jag

Kooolla stjärnan- Moa


Kolla in coolingen på norrhammarskolans hemmsida!

You are the one I need- Moa

Hej på er. Hemma från träningen nu och ska snart hoppa in i duschen, sen väntar CSI. Under pausen ska jag nog ringa mamma. Det har nämligen blivit en liten vana att jag alltid ringer även om det inte alltid finns så mkt att säga. Sen ska jag läsa, tog mig en tur till skol bibblan för att låna nästa bok på min"lista" en Jane austen bok. Egentligen var det tänkt att hitta förnuft och känsla. men istället blev det stolthet och fördom. Jaja många som bryr sej? Ha en bra kväll iaf. HAde HOJ.


hahhahah lysnnar på inflames nu. tro det eller ej


I swear that i would follow anything just get me out of here - Moa

 Nu väntar träning



- maria

du vet att jag finns här om du skulle behöva prata.

I know that that's impossible now - Moa

Hej på er. Söndag kväll, alla vet vad det innebär. Skola i morrn. Men vad gör man ? IDag har som sagt spenderats med Maria och eftersom vi hade grymt lite att göra slutade det hela med en ganska våldsam rugby match min min sjuårige lillebror och hans kompis. Jag och maria vann och jag kan säga att vi inte var lite stolta, trots att brodern min stod halvägs till tårar. Efter det var jag en stund med vera, vi satt på hennes altan och bara softade det var najs. Nu väntar en omgång tetris! hade alla HOJ.

Pontus under påsk. aldrig han skulle förnedra sig med att vara påsk kärring.
Söt är han iaf

hahaha - maria

Anton säger (16:27):
 jajamensan jag tränar så hårt så jag är hellt slut sen haha. jag har fått så jävla snygga rutor på magen nu fy fan blir kär i mig själv


känner ni någon som har bättre självförtroendet än mitt ex så säg till...........

The heart never lies. - maria

nu har jag nyss kommit in genom dörren efter att ha spelat fotboll med killarna och moa ellerja okej det slutade med rugby och vi vann så stort så det är nästan pinsamt:-) aja ikväll blir att att hänga med emma på fs som även verkar ha haffat ett sommarjobb till oss alltså att måla staket men är fortfarande inte säkert, men det låter som det eftersom dom vill ha våra personnummer så vi hoppas till 1000!skulle vara guld om vi fick det för annars är båda jag och emma panka till sommaren och undra hur det skulle sluta... haha är nog bara emma som fatta det dära men:$

ungefär såhära såg det ut på moas trädgård ellernått.....

We still might not want you around - Moa

Hallååååå, Här sitter vi alldeles slutkörda efter att ha gått runt hela staden och letat efter en pump på mackar. Våran basket boll är helt punkad. sååå det blir nog att grilla i kv. Haha det var allt jag hade att berätta nu. hade HOJ.

                                                       

you never know what you're about to get - Moa

Tjooo, Har sutit ute hela dagen och softat i solen. Läste även ut Anne Franks dagbok vilket känns tråkigt, vad ska jag nu läsa ? har även sett litte Life of ryan, är ju maraton på mtv. Ganska najs, väntar på att Maria ska komma. och på att få kött i magen. See ya Peace.




When love takes over - maria.

Godmorgon nu har jag vaknat och är på toppen humör av någon anledning, det kan vara pågrund av vädret! blir iallafall att dra på sig bikinin och gå ut och steka jävel och väcka sammy om han inte redan är vaken.Sen blir det att dra sig till moa ikväll, det var bestämt grillning men jag är mer pepp på att fara och spela basket:$ bara för jag äger på det ellernått. Men får se vad som händer var iallafall år sen man hängde med denna brud så kommer bli toppen och det blir nog att slagga där också. Även så märkte mamma nyss att elden jag och emma släckte igår, hade börjat brinna igen(?) är faktiskt förvånad att inte våran gräsmatta har brunnit upp ellernått bara för jag och emma ska alltid ha en jävla otur.....(a) men nu ska jag gå ut så ni får ha en bra dag, kanske skriver hos moa:-)tjo!

<3

I dreamt of a fever - Moa

KOllade igenom bloggen och märkte att jag knappt skrivit någonting alls på senaste tiden. Vet  inte varför, det har som bara blivit så. Idag är iaf planerna att sooola (om vädret håller i sig) och  ikväll maria. Känns som det var en evighet sen... så det ska bli kul. Skulle kanske grilla eller hitta på något annat trevligt.
I går gick jag och hyrde film med pontus.. han är helt galen. Vi hyrde en la cid tror jag den hette och i går såg han den två ggr i rad. Allvarligt när den var slut satte han bara i gång den igen. Och vad gör han nu ? jo han sitter och ser den en tredje gång på 12 timmar. Galen unge det där. Men nu är han snäll mot mig iaf eftersom jag hittade en så bra film åt honom. Så det är ett plus. Tror jag ska hoppa in i duschen nu. Hade HOJ.


Snart sommar ju!

we just love it - maria.

Den hära kvällen vart ju inge annat än lyckad.Vi började med att dra oss till lekparken och gjorde lite läxa för att det var så fint väder ute plus att det är så grymt varmt här inne men det blev inte rikigt som vi hade tänkt oss när vi kom dit, några skitungar var där fast dom var söta i våra ögon först men efter ett tag blev dom ett helvete... dom tog blocket och pennan och sprang iväg,slet oss i håret osv men vi tog deras sparkcyklar efter ett tag och fick tillbaka allting plus att vi gjorde ett barn ledsen:$ äsch skyll er själva!
Senare blev det att grilla och få upp elden var inte våran starkaste sida men vi behöver ju inte gå in i detaljer(a) men det blev kanon tillslut, mycket skratt och en massa mys så det brukar vara en fredagkväll för mig och emma. Sen måste jag tacka emma som hjälpte mig med läxen(eller okej hon gjorde hela...:$) men det behöver inte min lärare veta! nej men nu sviker mina ögon mig så godnatt!



If you want it, why don't you go and get it? - maria.

nu har jag solat klart för dagen, jag har såklart inte vart ute hela tiden sen jag skrev sist men ikväll blir det iallafall vara med emma och vi ska plugga, jaaa det är sant en fredagskväll då vi egentligen bruka dra till med att mysa sönder och äta gott men icke sa nicke! min lärare tvingar mig göra en massa skit till engelskan och emma vill faktiskt hjälpa mig(hon har inget val:$) men det kommer nog bli rikigt kul iallafall vi brukar alltid spåra av någon andledning, förra gången börja vi diskutera om... eller nae skitsamma vi behöver inte ta upp det hära! nu väntar jag på mat och att e♥ ska ringa mig.Ni får ha en toppen kväll för det kommer jag och emma ha, trotts att vi ska plugga!

bara ett bevis på att jag är jävligt lättroad.

soool - maria

Nu har jag kommit in efter 2 timmars solning, ska även ut efter det hära inlägget det kommer nog bli lite mindre inlägg nu när det är så varmt då sitter man ju knappt vid datorn, men vi får göra vårat bästa. Idag när man vakna var det 20 grader ute ungefär och man kan ju inte bli på bättre humör så blev att ta på sig bikinin och sticka ut direkt! konstigt nog blev jag inte less efter några minuer som jag bruka bli.Sen undrar jag vafan det är med min dator det tog alltså 15 minuter att sätta på den och få igång internet, det är ju inte normalt någonstans eller(?) aja blir att slänga den hära skiten och skaffa en ny:-) men nu ropar solen på mig så hoj!


RSS 2.0