Nu kör vi!! -maria


Lalalalal -maria

Idag har jag vart och fikat med fina Westin, sedan stan och massa snack mysigt värre. Sen direkt då jag kom hem for jag och handla för veckan, lagade mat, städade och bakade. Vuxenpoäng till tusen!! Ska snart natta för att sedan ha en galen kväll imorgon, blir att fara på två förfester sedan utgång på mollys sen får vi se vart vinden tar oss!PUSS

Best thing i never had -maria

Igår när jag kom hem från bakningen så var det fullt hus här hemma, hade glömt bort att alla skulle komma så fick mig en glad överraskning när jag ser pea springa fram och krama mig. Alldeles för längesen sist! Så myste med hon, Elina och Omid framför idol med massa gosaker, aldrig fel! Ikväll kommer en annan favorit, Emma! vad som händer är fortfarande ett frågetecken men idol och gott finns med på listan iallafall;-)







Söndags mys -maria

Igår blev det förfest hos Moa med fint folk och sedan ut på olles, var en riktigt konstig kväll men endå lyckad! Vaknade klockan ett idag och är dödare än dödast dock mår jag bättre än vad jag förtjänar. Snart ska jag hoppa ur min one piece och möta min fina Alicia för en promenad med massa skitsnack, alldeles för längesen jag hängde med tjejen! Senare ikväll kommer Elin och moster för att vinna flera miljoner med mig och mamma;-)

It's seems like such fun - Moa

Hallå hallå. Är hemma i skell på permis igen. Livet flyter på nere i Enköping och det är fortfarande lika kul, om inte ännu roligare än tidigare veckor. Har dock pirrat lite i magen av hemlängtan till Norrland, folket och lugnet här, de blir ju inte bättre än så. Har även skickat in ansökan om fortsatt anställning på LedR. I fall jag kommer in blir det ytterligare 6 månader där nere.

I dag har vart världens mysigaste dag. har umgåtts med Maria under dagen. Käkat skrovmål i soffan och kliat henne under fötterna tills hon somna. Sen drog jag hem och käka middag med Mamma & Patrik och sedan vidare, mötte upp dom gamla m&j brudarna på ainas. Varm choklad, mys och skratt. Sen bio med Maria. En bra dag helt enkelt. Och i morgon blir inte sämre! Ska sova här på bölevägen sedan stan och på kvällen utgång, lite firande för AnteK nu i efterhand. Låter väll inte så dumt? Nu ska jag tvätta mitt äckliga hår sedan blir det att snacka strunt med en kopp varm choklad i handen. HADE



Sommaren har vart toppen, men nu känns de jäkligt bra med höst i luften. MYS

Vem är du utav oss -maria

Idag fick jag detta armband helt oväntat av världens bästa Moa, hon bad mig blunda och tog fram denna skönhet!♥ Jag har även en sak till henne, vilket hon fick veta förra veckan så lyckades göra henne lite nyfiken! Hon får dock inte öppna det förens hon far ifrån skellhell, hade aldrig klarat av det om jag var hon hehe!

(Jag tog förgivet att vi hade presentpapper hemma, tyvärr så hade jag inte så tur)

Innan jag kände dig -maria

Idag blir det troligaste min sista lediga fredag, ska njuta varje sekunde! Har blivit bjuden på middag hos Emma och sedan blir det idolmys osv där, underbart. Men nu väntar pappa, klippning på gång!
Åh vad jag saknar sommaren! Här ligger jag blöt som aldrig förr pågrund av vatten i båten.

Spökstigen -maria

Ikväll körde vi en spökstig med en del av klassen och skrämde små ungar, riktigt lyckat! Kan säga att min röst inte är riktigt hundra nu men det var det värt, rädda blev dom.

Fiiiissske -maria

Osminkade i våran snygga one piece hhihi.
Några bilder från fisket i lördags, var riktigt mysigt!! Och på sista bilden ser ni Viktors "fina" fisk, inte illa!

-maria


Best thing i never had -maria

Har lunchat med min finaste Moa♥ blev på tatung med massa snack, att vi knappt ha pratat om två veckor är galet! Imorgon far jag, Elin, Anna och Viktor och fiskar, kommer bli mysigt! För att sedan fara hem till Moa och mysa framför film med hon och Westin, har en bra helg framför mig!
Åh vi hade så kul den här kvällen, tycker synd om Anton och Ambjörn som var tvungen att åka i samma bil som oss hehe, men fan vad kul vi hade! Gillar att vi kan spårar så mycket tillsammans, jag gillar att du alltid tar hand om mig om det behövs, jag gillar att du alltid bär mig när mina fötter gör ont, jag gillar att du håller för min munn när jag skriker för mycket och säger" HAHAH SSSCH MARIA", jag gillar att du alltid håller koll på mig, jag gillar att du kan spåra på dansgolvet precis som jag, jag gillar att vi är så lika men endå så olika. Nästa gång du kommer är det dags att göra en galen kväll, finastefinaste du♥

Everything's gonna be alright -maria

Har haft olagligt ont i ryggen i två dagar nu, börjar dock bli bättre men nu blir det att stretcha några gånger i veckan. Lyckades böja mig knäppt igår.. typiskt mig. Imorgon är det iallafall skolfoto som gäller"jippie" som tur är det inte ett allt för seriöst sådant. Sen väntar jag bara på att det ska bli heeeelg! På fredag blir det att sova i Elins stuga med gött folk där det bjuds på grillning,fiske och annat roligt! awesomeeee. Sen kommer även Moa hem så blir häng med henne och Westin på lördagen!(Moa vet bara inte om det än). Aja nu väntar jag på maten och ikväll blir det mys med idol, grönsaker, dipp, chips och allt möjligt! puss

Good life -maria

Igår mötte jag upp min fina Alicia och gick en promenad med massa snack som vanligt, blir inte en tyst minut där inte! Sedan var det bara hem och äta för att möta upp Johan och kika på true talent, äta kvällsfika med min fullt "normala" släkt och ha det allmänt trevligt! Killen flyttar ju kanske snart till huvudstaden.. Hur som haver så blir det en lugn hemma kväll ikväll men imorgon väntar andra bullar! Ska nämligen dejta Emma med tacos och andra trevligheter, något att se framemot!
Bildbrist, så får bli någon random bild.

RSS 2.0