moppeturen 2008 - maria

Några sekunder efter den hära bilden togs låg jag och emma i diket och inte bara vi,
moppen också för den delen och jag kunde inte komma upp pågrund av all packning jag hade på ryggen,
denna resa var ett minne för livet och fan vad kul vi hade, även fast slutet blev katastrof:$



cure me of this cold - Moa


lyricz feat. akon - trusted you - maria


ba för att - maria.

Vad/vem fick dig att skratta idag?
Jooocke! nu minns ja vad han hette (a) och sen mig själv när jag prata med moa:$hahah.
Vad gjorde du 8.00 imorse?
nja nyss fixat mig och påväg till jobbet.
Vad gjorde du för 30 min sen?
satt vid datorn!
Vad hände dig 1993?
nja minns ja inte, blev väl tappad av mamma ellernått.
Vad hörs i din omgivning just nu?
akon!
Vilken färg är din hårborste?
grå
Vad köpte du sist?
en tröja!
Vad fick du senast i present?
sminkbord.
Vilken färg är din dörr?
träfärg.
Var förvarar du dina pengar?
kontot eller börsen
Hur var vädret igår?
kallt!!
Vart kramades du sist?
nja vart minns ja inte.
Vad ser du fram emot?
sommmarlov!
Vad är 15?
ge mig 15 godisar.
Vilken skostorlek har du?
38
Vill du klippa dig?
ska göras nästa vecka!
Är du över 25?
haha mvisst, ett tag kvar.
Pratar du mycket?
äsch kan väl hända(a)
Kollar du på O.C.?
jag gjorde det förr.
Har ditt namn ett "x" i det?
marixa, nah såg inge vidare ut!
Känner du någon som heter Steve?
inte det
Hittar du på egna ord?
har väl hänt ngn gång
Är du en typiskt svartsjuk person?
nah händer väl ngn gång men inte så ofta,
Vad har du för mobil?
sony ericsson s500i
Vem ringde du sist?
moa
Biter du på naglarna?
nej men gjorde förr
Har du lockigt hår?
ja och kan inte hata det mer
Vilken konsert ska du på härnäst?
vi får se vilken det blir
Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu?
hm, bra fråga!
Hur många gånger har du svurit idag?
har inte direkt räkna, men svär för mkt.
Vilket ord/ vilken mening säger du ofta?
"menva,vafan,fattar inte:$
Har du sett filmen 'Donnie Darko'?
va nej, vad äre för ngn?
Ska du jobba imorgon?
nejfan!
Vem sa du "jag älskar dig" till sist?
ingen aning
Vad borde du göra nu?
låta datorn vara
Har du något smeknamn?
har ja väl
Sover du mycket?
efter jag har börjat jobba med barn,ja
Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor?
vettttefan
Vad ska du göra på lördag?
kanske steek med c
När var du ute sist?
nja ngn timme sen
Har du gråtit idag?
neje inte det
Är du en glad person?
ahfan!
Har du roligt nu?
nej då skulle ja inte göra det hära
Vad äter du helst?
godis
Vem var du med sist?
moa
Vad heter din mamma?
catarina
Tycker du om någon just nu?
finns många jag tycker om:-)

Could you be the reason - maria.

Dagen har varit sjukt seg men jag klara mig igenom den iallafall och kan faktiskt säga att det är tack vare (hahah nu minns ja inte vad han hette:$) men iallafall han som proar på dagiset, även en kille som han kan bli jävligt trött kan säga att han är en som håller igång 24/7 och kan inte sitta stilla men idag låg både jag och han helt döda efter halva dan men som tur slutade jag klockan 2 för skulle på den dära grejen med gymnasiet men kan säga att jag kunde lika gärna jobba för jag vart inte så mycket klokare av det.Nu sitter jag är och pratar med anton om yran endå lite småpepp på att fara på det, har ju aldrig vart på det förr men hört att det är kung!

tillexempel denna brud ska dit.

We'll just move along- Moa

Well there's something in the way
She said I hate you cause you breathe
It's not the first time that I heard it
But this one is out of reach
I got my mind set on destruction
And if it will strike me hard
Will you remember me?

Oh it's in the way you set your life
On your alarm and hit the snoozie
You waste your life expectancy
You throw away your hopes and dreams
The night will never end, I'll stay forever
Well the dark will eat you up inside

Every minute, every second - Moa

go morron på er. Har sovit bajs i natt, men som ni ser är jag ändå uppe med tuppen och redo för dagen. ´Vi slutar tidigt idag men efter ska jag jobba och sedan på något möte med maria. typ om lärlingsplats. Annars händer inte mkt, blir nog att se grey's också... hade alla HOJ


kl 21.00 på 5.an !

förlåt isak men jag måste bara... - maria

få säga HAHAHHAHA. var tvungen att sno den elle(a)

I swear that i'm dying, slowly but it's happening- Moa

Hej på er, är hemma efter en ganska kort skolda och snart väntar träning. Hade tänkt att fara ut och springa efteråt men jag är lite rädd för jag har ont i knät. daskar nog på mig knäskyddet och far ändå. som sagt måste ju jobba på konditionen. Annars i kväll ska jag nog fundera på svenskan. har en jävlig svenska fördjupnings uppgift som jag måste fundera på. Iaf hade bra peace.

livet som en värsting - maria.

nu har man äntligen kommit hem från jobbet ellerja nu och nu, var ju någon timme sen. Idag kom det är ny praktikant som ska jobba där i en månad ungefär och han är sjuuukt lik mitt ex anton, trodde seriöst det var han när han klev genom dörren, håret,ögonen,längden och allt aja det är väl hans släkt ellernått inte så troligt men endå:-)
Kvällen består av ingeting alls faktiskt, ska bara ta det lugnt ikväll och dega framför tv och så behövs sånna kvällar också borde egentligen plugga men orkar fan inte, barn dödar en med andra ord! men nu är det dags att käka!

du är ju ba för go lillen:-)


Into these twisted months i plunge without a light to follow- Moa

Gomorron, tog mig en sovmorgon idag. Dvs jag sov en timme längre än jag brukar, ganska skönt men det blev lite stressigt. Snart ska jag bege mig mot skolan, ha en bra dag alla HEJ.

runaway - maria.

humöret är allt förutom på topp och att det spö regnar när man går hem gör inte allt så mycket bättre.Imorse gick allt åt helvete också först hitta jag inte tröjan jag skulle ha och sen när jag lix hitta den så var det en smink fläck på den och håret stod åt alla håll och ville inte ge sig och inte bara det då hann klockan bli över 8, sen tänkte jag att det var lugnt för kunde ta cykeln men när jag gick ut så var cyklen bort och vem hade den inte då om inte min bror.Sen börja jag gå så fort som jag kunde men då kom jag på att jag glömde min vinterjacka som man behöver när man är ute och leker med barnen så det var bara att vända om och komma försent helt enkelt. lyckad morgon:-) aja ska inte skriva nå mer för kommer bara klaga. hare bättre än mig puss!



Is there some better place I could be heading towards?- Moa


weeks are slow, days drag on - Moa

Heeej på er. Måste säga att trots det ruskiga vädret är jag på strålande humör. Kan ha varfit för att paraplyet låg ner packat i väskan då jag skulle hem. Kändes bra det. Har hunnit med en del franska plugg och snart ska jag laga mat > skink och ost sallad. Marias favvo. Senare i kväll blir det träning, både med småungarana och våran. Ska bli najs. Är faktiskt riktigt kul att vara tränare. Jaja hade alla HOJ.

inte ful

I don't care no more - moa

palla måndagar, palla vädret, pallaaaaaa....

love it - maria.

åh vad skönt att sommaren är påväg, låg och solade i en timme ungefär men det blåste så jävla mycket så bestämde mig att gå in, men fattar fortfarande inte att jag sitter vid datorn i det hära vädret men äsch då(a)Imorgon blir det iallafall att jobba och jag är rätt så opeppad, fast brukar vara ganska kul när man lix har kommit dit, men på smhi står det att det ska regna och då blir det ingen hitt att vara ute med barnen..nej men det kommer inte regna enligt mig:-) nej men nu ska jag dra mig!




åh, så jävla less.



There's nothing else you can say.. - maria.

När jag vaknar känner hur halsen värker, ja jag håller på att bli förkyld engång till tror jag var förkyld förra veckan också men det är sånt man får leva med, när man slutar jobba med barn så är jag typ aldrig förkyld så. Ja som ni vet så vann moa igår och det var därför jag hade en dålig dag helt enkelt och lyckades till och med kasta iväg klotet till andra banan, bevis på hur duktig jag är ellernått(?)Ikväll blir det iallafall att vara duktig och gå på fs med e, förra gången gav vi upp efter en stund så får se hur länge vi har lust den hära gången och nu kurrar min mage så det är dags att käka nått!

det hära är väl jag snart antar jag.

The winner takes it all - Moa

Gissa vem som vann, Jo jag :) såklart. Nog för att Maria gav upp efter första kastet, men men jag njuter av min seger ändå. Vi gjorde några riktigt skillade moves. Maria kastade klotet in på fel bana och jag spräckte mina byxor. Skillade tjejer ?  Desutom bar jag Maria typ halva vägen hem. Bara för att jag är en jävla toffel, nej skojja men jag tyckte synd om saten med skavsår. Nu väntar snart film, vad vet jag inte. Men ni får hade så bra Peace.




With heat to melt these frozen tears - Moa

heej på er, är i full fart med att möblera och stöka i  Marias rum. Hon köpte nämligen lite inrednings tjaffs på stan. Just nu är det galet varmt härinne men vad gör man ? duktiga har vi varit och det har blivit riktigt najs hära. Snart efter krubb , osv bär det i väg mor bowlingen. Efter det blir det film och annat mys. riktigt najs. Hade alla HOJ.

On your alarm and hit the snoozer - Moa

Godmorgon på er allesammans, Är just nu redo för stan med maria, och bowling senare i kväll. Hon slutar då aldrig att prata om den där gången hon vann. Kan ju säga att jag vunnit över henne precis lika många gånger. Därför blir det blodigt allvar i kväll. Och som sagt ni lär ju få vinna vem som vann. Maat blir det på stan också, en smarrig sallad från ica sitter aldrig fel. Ska börja gå snart, see ya PEACE.

you are perfect - maria.

Godmorgon jag är redan upp och redo för att gå ut, eller vänta nu inte rikigt än! jag sitter osminkad och mitt hår vill vi inte ens tala om, men det fixar sig men en platttång!idag blir det iallafall att fara till stan med moa,äta sallad,sola och kika lite i affärerna senare på kvällen blir det som sagt bowling och som alla vet så brukar jag alltid spöa moa där, eller okej har hänt engång men endå!nej men det kommer bli en perfekt lördag om solen kommer fram, fatta inte rikigt vart den har tagit vägen! får hoppas det är för att det är morgon, men nu ska jag iaf dra mig!

perfekt fredagskväll med emma igår♥

HAHA - maria

klockrent=D

I smile and shed a tear - Moa


Tjenare på er ! kom just innanför dörren och jag kan knappt beskriva hur glad jag är att det ÄNTLIGEN är helg! egentligen har väll den här veckan gått ganska fort, men ändå skönt att få tare lite lugnt efter en Jobbig vecka. Iaf idag har vart enpain hela vägen igenom. Så i kväll blir det att softa och bara ta det lugnt,, efter jag har vart ute och sprungit med monika dvs. Hade bra alla. Peace

the memory will never die. - maria

nu är det då äntligen fredag och det betyder heeelg, den hära helgen har varit så grymt efterlängtad för hela veckan har jag varit trött, förkylning på g kan jag tänka mig.Idag hade vi iallafall engelska nationella och förvånad som jag blev så fick jag mig ett på det muntliga inte bara jag sussi också även fast vi satt och skratta hela tiden för jag trodde en kille var en flicka.. ja vi kan som säga vi var nervösa! Kvällen består av att fara till min sjuka emma, jag blundar för att hon är sjuk och att hon troligast kommer smitta mig, det är det värt! blir iallafall att jag drar mig och köper massa gott så hon slipper fara ut, hur snäll är inte jag(a)! men nu kom jag på att jag måste gå och gulla för att få mig pengar, men ni får ha det KING:-)puss!

Imorgon kväll då jävlar ska jag spöa skiten ur dig m ;-)

I'm so tired of explaining every minor detail of my life - Moa

Har vart duktig idag, först träning och sedan ut och löpa med rebecca. Var helt död efteråt, som sagt kondisen inte på topp. Men bra känns det iaf har sedan sprungit omkring i huset och packat inför i morrn. Hektisk i morgon, har bla. nationella i engelska och trampolin på idrotten. Inte mycket att se fram i mot alltså, förutom helg dvs. Ska nog inte göra något annat än softa på kvällen, kanske ut och springa med monika. Men som sagt måste ju vila upp mig inför lördagen, för då blir det Maria och  som sagt det tar ju på krafterna. Neesh inte alls. Saknar dej otroligt mkt!. HAde alla HOJ.

Duktiga brudar ovan^

i miss you sometimes - maria.

nu har jag just sett klart "hjälp. jag är med i en japansk tv-show" och jag blir helt inne i det, har bara sett det engång förr och det var slutet men det är riktigt roligt faktiskt, höll på att dö där när kjell höll på att åka ut hur kan man inte gilla den killen(?) okej han är konstig och så men en av dom klockrenaste personerna enligt mig:-) aja nog om det, det är så jävla varmt här inne och hela huset så vi har öppet varenda fönster osv, går knappt andas ju! inte nice någonstan:-) men nu ska jag gå och äta nå gott och fortsätta sitta och nörda.


i will always be here for you - maria

s j u k är det rätta ordet för dig, men älskar dig endå=D!
jag diggar ditt skrik,hahah sjukt kul var det!

rapattack - maria.

ja ba tycker om det=D

I've been in town for just about fifteen minutes now - Moa

SOOOL SOOOL SOOOL,

fight for what you really want. - maria

har nyss kommit in från det underbara vädret och jag fundera om jag ska lägga mig ute och sola,fast då är det ju bara att det fortfarande är snö ute på gården, men man skulle ju faktiskt kunna skotta bort det och sen lägga sig ja vi får se hur det blir!:-) dagen har väl vart okej jag är så sjukt trött på skolan så ni anar inte men jag försöker att tänka positivt att det bara är typ 6 veckor kvar tills sommarlov och då slipper jag skiten i 2 månader ungefär,bara sjukt synd att tiden går så fort dom två månaderna.nu ska jag gå och se om jag orkar skotta så man kan sola eller om det blir tv som väntar.harehoj!

vad säger du moa, repris på lördag?;-)

FYFAN - Moa

Nu är det såhär
att min lilla vän
maria åström
ligger på sjukhus
 med ett knä ur led
och benbit borta,
låter förjävligt asså. 
Du ska bara veta att jag saknar dig. Krya på dej !


We'll chase the stars in the nighttime - Moa

Hej på er, HAde inte  tänkt att fara till skolan i morse, hade nämligen huvudvärk som in åt... Men jag tog nå superpiller vi hade i medecinskåpet och så gick det överÄr lite orolig att det är synfelet som spökar och att glasögon väntar. Hoppas inte. Just nu finns det sjukt mycket jag sakna> mamma, maria, sallad och kondis. Hoppas det är bra väder i helgen så kan jag och Marran sitta på den vanliga platsen men varsin sallad i armarna. Mamma dröjer det också till i helgen att träffa, om jag inte hasar mig dit tidigare. Kanske i morrn, för i kväll är det grey's anatomy, missa inte det people. hade Peace.

Saknar dig mamma

trust me - maria.

när kommer reprisen darling?;-)

people always leave - maria.

gud så underbart när det är sånt hära vädret, jag önska att man hade lov så man kunde sitta vid älven med någon och bara ha det allmänt underbart.meeen nu är det ju inte så, det är jobb  och skola imorgon,det finns inga ord för hur skol less jag är, det är samma lektioner hela tiden och det tar kål på mig, så jävla drygt! ikväll får jag iaf träffa min efterlängtade cissi som jag inte har vart med sen typ ett halv år tillbaka eller det känns så iallafall! får se vad som händer, men mycket har vi att prata om iallafall kan jag lova. men nu ska jag äta chokladbollar och titta på tv så synes:-)

jag typ såhära saknar dig.

t- maria

ibland saknar jag dig bara till tusen,
du är en av dom som förstår mig bäst.
du kommer alltid vara en av mina bästavänner.

people they don't understand - Moa

Heeey  på er där, idag visade sig vara en riktigt bra dag! : ) Radio grejen gick bra, dvs. han sa då inget dåligt. Och resten av dan gick som på räls. Hel bra känns det. Har desutom hunnit med att göra klart engelskan och snart väntar tränning. Har lite ont i huvet men det är bara att bita ihop. Efter träningen ska jag nog ut och löpa. Fick ju veta att koopers närmar sej. Ush ush men jag orkar inte oroa mig. Hade bra alla


don't care if they see us fall - Moa

Godmorgon. JAg är nervös, jag och rebus ska nämligen redovisa vårat radioprogram idag. Hur nu det ska gå får vi se. Vi har idrott i dag också, fridrott utomhus. Hemskheter. Ajja inte tänka så negativt, Skriver senare. Hade Peace.

hur orkar jag. - maria

Så här går det till:
1. Ta fram din mobil.
2.
Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. På fråga ett svarar du vad som står i första smset sen inför nästa fråga går du vidare till var tionde sms.
5. Utmana ett par personer.


1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
hahahah jag skrattar fortfarande åt du frågde om jag hade fisit och då du sa" det där luktar inte okej"=D

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Okej han borde ju komma den hära veckan kan man ju tycka:-) vad gör du<3

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Bra, för du är verkligen en av mina bästavänner. jag älskar dig gumman

4. Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
HAHAH. du är sjuk:-D

5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
det är jag som dödar dig, vet du varför? jag är cool(H)

6. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
hahaha vi cuttar fan:-)

7. Vad vill du höra mest av allt?
har hampus fått tag i dig?;-)

8. Vad kommer bli dina sista ord i livet?
trevlig att träffa dig ikväll btw:-) länge sen sist

9. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
vaa trodde du hade fått veta, men när får du veta det då?:S<3

See you, breathe you, I want to be you - maria.

Nu är man tillbaka till att sova tidigt och vakna tidigt också för den delen, känns grymt drygt att ställa klockan på 6 och måsta upp om en halvtimme, det är verkligen inte min grej! konstigt nog så kom jag upp ur sängen utan probleem men tröttheten kom mitten på dagen istället och jag är inte ett dugg förvånad när 17 barn springer runt omkring meen nu är man väl rätt van endå:-)! när jag kom hem blev det att lägga sig i soffan direkt och fortfare sagt än gjort så sov man lika fort, vaknade av ett sms och då blev det att äta sen dra sig ut med a, blev att prata om allt möjligt och det är alltid lika skönt att prata ut med duden!;-)nu sitter jag här och mina händer har nog för frysit sig, just att pass att jag kan skriva så ska sluta kämpa nu och värma dom under varm vatten.harehoj!

absolut inte min musiksmak, men konstigt nog gillar jag den.

It's only the end - Moa

Hej på er. Måndag i dag. Suck och stön. Tack och lov för sovmorgonen till kvart i elva, annars hade jag aldrig stigit upp. Vet inte vad jag ska ha för mig tills det är dags att gå, Maybe some rock band eller nå. Dagens planer är SKOLA> TRÄNING> LÄXA> SOVA. KÄnns konstigt att allt ska gå tillbaka till det vanliga. Iaf ni får ha en bra dag PEACE.

Träning i kväll med den här bruden, Haha typ peppad :)
Gärna Tåg i 15 timmar till med dej.

Take the road on your wheelchair - Moa

Hey på er. Klockan är inte mkt men huset är dött. Alla är så tråkiga som går och lägger sig s å tidigt. Borta är min mobil också. Har ingen koll vars den kan vara, måste komma ihåg att leta rätt på den. Min mobbe har nämligen funktionen väckarklocka också. Vet inte vad jag ska göra nu, kanske går jag och lägger mig. Bara för att jag inte har något bättre för mig. MIn dag i dag har bestått av Engelskan,( som ändå inte är klar) och en massa tv. Ganska soft faktiskt. Men nu är jag alldeles upp eggad vet inte om jag någonsin kommer kunna somna. Kanske söver jag mig med Monikas psykologibok som jag hittat. Kan bli kul. Sov gott alla. PEACE.


vill fota !!!!

you are not alone - maria.

Nu har jag kommit mig hem från fs, det gick rätt bra fast första passet var iallafall inte ett dugg jobbigt var väl mer det andra men vi for efter halva för e hade inte fått i sig någon mat så fanns ingen ork kvar, men inte gjorde det mig nått eftersom jag är mest där för hennes skull så:-)Nu sitter jag här och gruvar mig för jobb imorgon det vill säga, skrikande barn,blöjbyten osv även fast det brukar vara ganksa kul när man lix har kommit dit, i slutet av dagen är dock inte lika kul man är så jävla slut efter att ha varit med barn i lite mer än 6 timmar, men jag klarar mig!nu måste jag ringa moa och fråga hur man söker sommarjobb genom komunen, oduktig som jag är har jag ingen aning om hur man gör men får se hur det hära går! puss



nästa.. - maria.

-Äta.
-tränings kläder på.
-emma
-friskis och svettis
- nuuuu köör vi emmsii!



Give me some time, I just need a little time- Moa

Hejsan, Söndag idag. Sista dagen på lovet. Ångesten är stor.  Hatar verkligen söndagar,.... Kommer spendera hela dagen med engelska läxa. ( Travel Diary URK) Eftersom jag sumpade alla lektionstimmar och gjorde en massa annat. Så jag får skylla mig själv antar jag. Men ni andra får ha en bra dag. Peace.'



är dom inte klockrena så säg=D - maria.


All abourd on the cole train - Moa

Heey på er. Kvällen spenderas som sagt tsm med brudarna från klassen. Och eftersom  det var ruskigt kallt och eftersom vi inte fick någon fyr på brasan slutade det med skräckfilm hemma hos anna A. Ganska nice de med. Kan inte säga att ag var det bästa sällskapet eftersom jag var så ruskigt trött. iaf nu väntar sängen. hade alla HOJ.

Brasan som inte brann.

I can't forget you, I've gone crazy from the moment I met you. - maria


JAG VILL GRILLA- Moa

KOM I GEN BRUDAR DET ÄR JU SOOOL

Get the fuck out of here, get the fuck out of music - Moa

Heey på er. Har varit dålig på att skriva idag. Främst för att isak har okkuperat datorn.  Har iaf spenderat dagen med maria eftersom hon sovde över, vi gjorde en repris från tidigare i veckan. Dvs sallad sol , sittandes utanför stadshuset. Trevliggt var det som vanligt.  I kvälll väntar bruudarna från klassen. Det går rykten om att grilla i ridhusbacken. Låter ju niice  OM BARA ALLA KAN VARA MED PÅ DET. Jaja ni får hade bra iaf. HOOOJ.


Darling, stand by me - maria.

Gårdagens kväll blev toppen, blev att fara och grilla,åka i backen,se film och killarna osv inte helt fel det vill säga!men vid 12 var jag och moa helt döda av någon andledning vi försökte med en pownernap men det vart nog bara värre men men, vaknade väl vid 10 och steg upp och slog på mtv och sjöng, dom som låg och sov uppskattade det inte lika mycket som jag och moa gjorde. sen blev det mest att vara ute och moa fick höra mig klaga 24/7 för jag tyckte det blåste och var kallt,men hon är nog ganska van vid mitt klagande på vädret så=Dmen nu måste jag forsätta leta efter en låt och moa vägrar svara på mitt sms och säga vad den heeter, får klara mig på egen hand! pusss



DAGENS- Moa


BÅDAR INTE GOTT - Moa


inte för att jag tror på sån här skit, Men ibland träffar dom äckligt rätt.
Hahah fast inte den här gången då :) Skulle aldrig bli less på dig maria<3

har man inget bättre för sig så - maria

STEG 1
Födelsedatum: 11December .
Ögonfärg:
bruna.
Hårfärg:
Brunt .
Längd:
166.
Civilstatus:
siingel.
Höger eller vänsterhänt:
Högerhänt.
Stjärntecken: Skytten.
Kär: njae.

 

STEG 2
Skor som du bar idag:
har inte haft på mig några ännu.
Dina svagheter
: känslig
Rädsla:
att bli ensam.
Målsättning:
leva livet.

 

STEG 3
Första tanke när du vaknade:
palla livet:$ haha
Sista tanke innan du somnade:
fan att jag inte la mig tidigare.

 


STEG 4
Pepsi eller Coca Cola:
Coca Cola
BurgerKing eller McDonalds:
Mc donalds
Adidas eller Nike:
Adidas
Choklad eller Vanilj:
vanilj!

 

STEG 5
Svär du:
för ofta.
Sjunger du:
händer:-)
Duschar du varje dag:
Jaaa tänk för det gör jag!
Gillar du skolan:
man kan inte bli mer skoltrött än vad jag är.
Tror du på dig själv:
gör jag väl.
Kommer du överens med din mamma:
  jaa hon är guld.
Kommer du överens med din pappa:
händer men dock inte så ofta.

 

STEG 6
Antal människor du skulle ge ditt liv för:
3.
Antal piercings: två
Antal tatueringar:
ingen men det kommer troligast!
Hur många gånger har du varit med i tidningen:
hänt någon gång.
Antal saker jag ångrar:
massor kan jag lova.

 

HUR
Svarar du i telefonen: hej,hallå   ellerva, tänker inte på hur jag svarar(a)
Gör du när du är kär i fel person: blundar för det.
Tycker du om gul-bil-leken: haha klart jag gör!
Mycket pengar har du i plånboken just nu: inga alls faktiskt.....
Mycket är klockan: 13:55
Spenderar du en regnig dag bäst: mys&film oftast,


VEM

Pratar du med på msn just nu? är inte ens inloggad så.
Ringde dig senast? hampus.
Pussade dig senast? d
Vill du kasta en sten i huvudet på? moa hahaha.
Saknar du mest just nu? s
Är din bästa vän av samma kön? e&m
Är din bästa vän av motsatta kön? sammyboy.
Är ditt 10:e smsifrån? sammy.
Ska du träffa imorgon? det får vi se!
Umgicks du med senast? moooooa.
Sov du med senast? moa.

 

JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna: Ja
Gråtit en hel natt: Ja
Druckit så du spytt: nej
Åkt vattenskidor: nej
Åkt rullstol: ja
Gjort en bakåtkullerbytta: ja.
Köpt lösgodis för över 50 kr: oja.
Haft träningsvärk: faktiskt.
Önskat att du var det andra könet: haha önska och önska skulle väl vara kul att prova(a)
Velat vara ett djur: nej.
Tänkt dig en kompis i rosa kanindräkt: hahahah nej.
Tycker Harry Potter är bra: nej
Hatat choklad: nej

 

VEM
Är i rummet med dig? ingen.
Fick du senast sms av? sammy.
Tänker du på nu? vad jag ska ha för kläder ikv.
Pratade du senast i telefonen med? sammy.
Hus v
ar du senast i: m
Sa du senast "jag älskar dej" till: äsch det spelar ingen roll nu. eller justja emma.
Önskar du var med  nu? s =D
Är din favoritsläkting? moster.
I din skola går dig mest på nerverna: nja ingen speciellt antar ja.

 

VAR
Går du skolan? balder.

Är din telefon? på stolen.
Är din mamma?I vardagsrummet.
Sover du? i sängen.
Handlar du mest? gina eller hm trorja.
Fick du tag i tröjan du har på dig: hm kill avdeldningen.
Åkte du senast bil? till mackarna och hämta ut skorna.
I ditt rum är du? vid datorn? ellerva

 

VAD
Åt du senast? mini pizza.
Drack du senast? mjölk.
Är det för färg på dina byxor? ljus blåa.
Närmaste saken som är blå? mina byxor.
Gillar du mest med skolan? folket.
Har du på fötterna: ingenting.
Är din favorit färg: svart.
Vilken film såg du senast: the unborn.
Hör du just nu? musik.

 

HAR DU NÅGONSIN
1. Hånglat i mer än 3 minuter? yes.
2. Sovit i en annan säng? jajemen.
3. Hånglat på en bio? yes.
4. Hånglat i skogen? ja om det nu kallades skog.
5. Tyckt att din kusin är het? hihi.
6. Sovit naken? mjo.
7. Kört över hastighetsgränsen? kanske HEH.
8. Målat om ditt rum? inte jag men.
9. Dansat framför en spegel?
minns inte.
10. Fått hicka?
ja.
11. Dumpat någon? mjo,
12. Stulit pengar från en kompis? neje
13. Hoppat i en bil med folk du just träffat? ja,
14. Varit i slagsmål? haha lätttt! nae
15. Smugit ur ditt hus? hihjo.
16. Haft känslor för någon som inte känt detsamma?
vettefan.
17. Hånglat med en främling? nej.
18. Älskar eller saknar någon nu?
arå.


du kan se mig som jag är - maria.

Nu har jag just sett 3 avsnitt av the hills säsong 5, jag har väntat på dom i åratal känns det som men nu är allting igång igen och det känns grymt! eftersom jag har lovat att inte titta på andra avenyn tills jag och sammy ska se det tillsammans så får jag väl nöta the hills tills vidare:-)Ikväll blir det hur som helst att dra sig mot moa och vi har inte pratat så mycket om vad som händer ikvälll men nått kul kommer det bli,jag är typ på att fara och åka madrass:$även fast jag har världens fobi för att åka madrass när det är mörk ute och dom flesta vet varför... meeen nu ska jag dra mig ni får hare bbäääst:-) puss



You're not supposed to say that you taught me too much - Moa

Goodmorgon! Shit vad trött jag är. Sitter och kollar på ett gammalt avsnitt av ugly betty.  HAr alltså inte så mkt att göra. I går vilade jag bara ut  och såg bla. Hjälp jag är med i en japansk tv-show och det var kung som vanligt haha. I kväll ska Maria sova över. Vet inte vad vi ska hitta på, men någonting blire. Hade Bäst. HOJ

Ser man på, Ugly betty inte så ugly...

i never felt this way before - maria.

Duktig som jag är så har jag stor städat rummet nu, jag stor städa(?) inte varje dag det händer! nej men soffan har vi slängt nu och så väntar jag på ett smink bord mormor ska köpa till mig, kommer nor bli toppen det dära! eftersom när jag har en soffa så slänger jag bara kläder på den(a)Kväällen består iallafall av att bara ta det lugnt,ska titta på "hjälp jag är med i en japansk tv-show"har hört att det är klockrent så, sen blir det sammy också såklart:-) hihi. menmen nu ska jag dra mig så höres:-) pussen



So what do I need to get through the day?- Moa

Hej på er. Nu är vi sminkade och klara inför stan. Maria ska köpa en tröja mkt mer än det blir det inte. Vi fick i oss en ganska mixad frukost lunch måste jag säga. mackor , te / oboy, micro  pizza och pytt i panna. Mums vare och nu mätta i magen ska vi bege oss mot staden. Ni får hade så bra alla. PEACE

ge mig

I'm not ever alone, you're not ever alone - maria.

godmorgon:-)! Nu har vi just stigit ur sängen, vi sov ända tills klockan halv 11 not bad not bad.Gårdagen blev king med dallas och bodaborg, men hur det gick på bodaborg ska vi inte prata om för det blev nämligen inga stämplar på 2 timmar....haha lyckade brudar!men nu var det ju faktiskt inte vårat fel,det var turkarnas som följde efter oss.
meeeemen nu kurrar magen till tusen så frukost/lunch nästa! PUSS.


http://www.youtube.com/v/pS2cEb_JbOc&hl=sv&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f

You can be as weak as the man sleeping on newspaper - Moa

Tjenare, Har egentligen  inte tid att skriva. Maria ska bara kissa sen drar vi. Haha Dallas här kommer vii! iaf det gick bra att jobba, fick klä på en massa nallebjörnar med aik tröjor. Riktigt skoj faktist. Nuuu gittar vi. HADe HOOJ.


I just love it - maria.

ge mig sommar och linköping!


Take me somewhere - Moa

ååååh. peppar till i kväll. Vi ska ta alla stämplar. Men innan det ska jag hinna med att jobba och käka på dallas. Vi ses kanske där ? HAde PEACE

The unborn - maria.

lätt värd att se, men inte själv:$

Dagens- Moa



Back to the days when we had one heart, one brain and one soul - Moa

Kolla, uppe i ottan som vanligt.  Jag fattar inte varför jag måste vara så störd. Alla andra kan ju sova typ iaf till 12. Jag sitter uppe kl 9. Klarvaken och ready for action. Men men  j ag ska berätta vilken tabbe jag gjorde i går. Spenderade hela dagen på stan för att vänta på den där syn undersökningen , skämde ut mig eftersom jag  var så himla trött och då ska jag ju alltid envisas med att skratta åt allt som rör sig. Sedan far jag på undersökningen, tröttheten har nu slagit över till slapphet. Och då blir man bländad av en massa lampor och färger.  Då kommer huvudvärken, man stressar hem piffar upp sig och så vidare. och är sedan redo för kvällen med brudarna.  Börjar fara kommer på att det är onsdag dvs idag och inte igår som vi skulle vara med varandra. Satans iq.... Jaja iaf eftersom planerna förvann så hastigt blev det en hemma kvälll Igen... Hah mkt jag har gjort på det här lovet. Maria & lite vera. Sedan en jävla massa film.  I kväll blir det att vara med maria igen! boda borg! Det ska bli Apkul! snyggt inlägg det här blev^^ men det får ni ta. Hade PEACE.


If you leave me now, you'll take away the biggest part of me - maria.

nu har jag kommit hem från en sjuk dag med moa, kan lova hela stan hörde oss och tänkte fjortisar, men nej så ligger det inte till är bara att jag har inte sovit länge i natt och var trött som fan och då borde alla veta att jag skrattar åt allt och moa också för den delen, eller ja  vi skrattar ju egentligen jämt men endå! Blev iallafall stan i fllleeera timmar, mer timmar än vad vi ville för moa skulle göra sin jävla syn undersökning=Dmen som tur slapp hon dom dära brillerna som hon redan har berättat:-)imorgon väntar det ännu en galen kväll med henne men det går fan inte ringa och boka, det börjar bara tjuta en jävla massa i lureeeen, åååh blir så störd. fastja det är väl inte ett måste att boka eller? moa iallafall du hinner läsa det kan ju du försöka ringa bara för att! aja nu ska jag fortsätta bråka med yama(a)hare kung! hoj.

varför får jag alltid höra sånt hära av dig?(a)
 Yama Schalizi säger (16:57):
 hahaha ok ;D snällt ju, visste ej detta om dig =D
maria säger (16:57):
 haha men gere! du vet att jag är snäll
-   Yama Schalizi säger (16:57):
 pfft, du kan vara en riktig djävul ibland du =D

TACK TILL MARIA- Moa

Tack till maria som härdade alla som där timmarna tillsamans med mig på stan. Bara för min synundesökning. Och nej JAG SKA INTE FÅ GLASÖGON! :D

DAGENS- Moa


Roligare när man är 2 - Moa

Heeeeeeej, Alle sammans. Det är sol idag igen och humöret är på topp! Först och främst för att dagen ska tillbringas tillsammans med min maria. Och för att i kväll ska spendreras på slottet i ske-hamn dvs hos col1. Så vad kan gå fel? har just tvättat luggen och har suttit ute i solen för att den ska bli torr. Härligt härligt. Sedan kom jag in för att kolla om maria ringt och kunde inte hålla mig från datorn. haha då såg jag så sjukt mkt maria skriver. Jag trodde inte att hon skulle vara så peppad på bloggen även om det var hennes idée. Men som sagt det är ju alltid roligare när man är 2. Nu ska jag snart klä mig osv osv. men jag skriver senare PEACE.

Höstbild på våren, aldrig fel ?  

liiikhet - maria.

ba för du är tvärtlik björn på den hära bilden sammy,(a)

you are to good to be true - maria.

Nu sitter jag här tröttare än aldrig förr,ska nämligen till tandläkaren och jag börjar redan oroa mig även fast jag vet vad dom ska göra men kan inte sluta vara rädd för dom. Blev en rånice kväll med alicia igår och blev även att ligga och prata med sammy till klockan halv 2, aldrig fel! fast får hoppas han inte är lika död som mig som också skulle upp tidigt.efter tandläkaren så har jag dragit med moa på att gå ut och gå och hoppas vädret inte sviker oss nu, så det blir lika underbart som förra gången! nej men nu ska jag ta och tvätta ansiktet så jag piggnar till, skriver senare. puss



fyfan - maria.

Du är så jävla omogen, vad fan tänkte jag med.

I know I can count on you - maria.

Har nyss kommit in från det underbara vädret, behövdes inte ens en jacka idag och jag klagar inte. Stan var däremot inte öppet förutom ck då men var hm och gina vi ville in på, men vi drog oss till älven iställlet och pratade om allt som har hänt sen sommras, var så länge sen vi pratade ut alltså helt sjukt! godis,dricka och musik fick även vara med.Även så satt ett gulligt par bredvid oss och kan bara säga att jag saknar att vara så kär, okej nu vet inte jag hur kära dom var men dom såg då ut att vara det:$ men men.Kvällen består av skräckis och som alla vet så är jag ganska lugn när det gäller sånt brukar till och med skratta men alicia sa den var jävligt hemsk så vi får se om den till och med kan skrämma mig ;-) haha.aja ska ta på mig mjukis kläder nu och vara redo till att tjocka mig ikväll=D PUSS.

förövrigt kan jag påpeka
att jag älskar dig stenhårt!


it´s over. - maria.

Postat av:anonym
är det slut mellan dig och denne?
svar: jajemen så sant så!

DAGENS - Moa

HEART IN A CAGE- THE STROKES

we'll catch the sun in the morning - Moa

Gooodmoorgon. Passar på och skriver såhär på morgonkvisten innan någon annan hunnit få tag på datorn. Idag är planerna att vara med Vera en sista gång innan hon drar iväg till stockholm i morgon... Och jag är avis som tusan som måste sitta här hemma i skellhell och sakna henne. Jajja hopppas att du får sjukt kul ändå! Alltså det är  planerna nu såhär på dagen. Men I kväll så blir det ett hål i planeringen. Om det är någon som vill hitta på någonting är det bara att ringa ! Annars då ? Som sagt det händer inte mkt. Jag har spenderat en del ute i solen och jobbat på cancern under de här senaste dagarna. Men allt som händer att fräknarna tittar fram... Ingen hit eftersom min hy är kaos såhär efter påsken och allt goodis. Allt är Marias fel. Som vanligt ;) det var allt jag hade att skriva just nu. Ha en bra dag PEACE.

GE MIG STORSTAN TACK helst tilsammans med dig Mariiaa.

you've got the love - maria.

idag vaknade jag av att solen lyste in i rummet och i vanliga fall brukar jag bara bli sjukt irriterad men inte det, var bara att stiga upp och börja peppa för en dag/kväll med alle, blir att svänga förbi stan för hon vill ha hjälp att hitta lite kläder och vem tycker inte det är roligast i världen om inte jag.Sen får vi se vad dagen har att erbjuda, men det kommer nog bli king var någon månad sen jag var med henne så:-)
Nu är det bara två dagar kvar tills jag och moa ska ha våran date, vill inte ens veta vad som kommer hända på bodaborg den hära gången jag har lyckas trilla så jag satt mig på elins huvud och kom mig inte därifrån för jag kunde inte sluta skratta, även har jag lyckas falla baklänges så jag börja glida ner för en grej och gjorde så vi förlora, haha nu låter jag inte smidig någonstans, men det är jag tror mig......:$vi får oss ett gott skratt varje gång iallafall! pepppppa baby!


your so beautiful so damn beautiful - maria.

Då har man nyss kommit hem  från emma och friskis och svettis blev inget av för emma missade att det stod att det var inställt idag, smart som hon är=D men lata som vi är så vart vi nästan gladare för det och bestämde att vi skulle laga mysmiddag,fara och köpa godis och ligga och se på tv och det slutar alltid meed att jag måste massera henne eller pilla henne i håret......snäll som jag är:-)Blev även att sjunga till "så ska det låta" och nej det lät inte vackert någonstans, vi lät värre än när killar kommer in i målbråttet, vi kunde inte göra nå annat än sitta och skratta åt oss och när vi lix har börjat så slutar vi aldrig, haha aja råmysig kväll men nu ska jag dra mig skriver mer imorgon:-) tjo!

 Medans andra äter godisar, lekar jag med dom.(ja jag och emma tyckte det dära var jävligt kul)



mysmiddagen!


Don’t want to live in a dream one more day - Moa

Heeej på er. Nu var det ett tag sen jag skrev. Men det är inget överflöd av datorer här hos mamma därav bloggtorkan. Iaf  idag har det inte hänt mkt. Har haft en sån där softardag då ingenting händer. Ser fram i mot i morgon då det blir att vara med vera. OCh såklart onsdag då jag och marran har en hel dejt planerad. Bland annat boda borg och krubb. SKa bli fett najs. Nu ska jag fortsätta kolla star wars. hade PEACE

peppar stockholm i sommar också!

I know your fears and you know mine, We've had our doubts but now we're fine - maria.

godmorgon folket.
nu sitter jag här och blir värmd av solen igenom fönstret och sitter och äter min favorit fruskost det vill säga cola och kladdkaka,helst ville jag ligga i sängen hela dagen för är så grymt trött blev inte så mycket sovande i natt men som tur har jag sammy som tvingar mig upp.Dagen består av friskis och svettis med världens bästa e, nått jag egentligen inte borde fara på eftersom min hals är fortfarande inte är ok,men som vanligt blundar jag för att jag är lite smått förkyld och far endå och blir ännu sjukare(a) men det får jag ta tag i då. men nu är det dags att klä på sig, så ni får hare:-)


gogo mariaochemma!

Can't you hear my heart beat - maria.

jag gillar att pressa sönder mitt ansikte mot ditt, det visste du inte va;-)

and i´m forever yours - maria.

Oj så underbar den hära dagen har varit, solen som vi hade förväntade oss kom såklart också!Blev att fara in till stan och en tröja fick jag med mig. Sen blev det att fara och köpa mat och sätta sig ute och bara chilla sönder och dunka musiken, är bara det att jag och moa har absolut inte samma musik smak men tur att hon är gullig och lät min musik spelas.efter maten så ska jag såklart vara tjockas och förslå att vi ska fara och köpa mjukglass också och såklart säger moa ja, hon kan ju inte säga nej till mig så(a) men då satt vi då där i någon timme och chilla sönder, nu kan jag verkligen inte sluta längta till sommaren, den måste komma här och nu!










Dagens - Moa

So we're bound to linger on
We drink the fatal drop
Then love until we bleed
Then fall apart in parts

You wasted your times
On my heart
You've burned
And if bridges gotta fall, then you'll fall, too



do you feel like a man when you push her around? - maria.

godmorgon!
nu har vi äntligen vaknat och jag vet inte rikigt om vi var uppe med tuppen men nästan iallafall! Snart blir det att fixa sig och dra sig uttåt fast vi saknar fortfarande solen, men den kommer väl när jag och moa far ut haha.blir att dra sig mot stan en snabbis även fast det är en röd dag idag, någon affär har väl endå öppet?.annars har vi inget annat att planerat men nått kommer vi alltid på;-) nej nu ska jag ta och ringa sammy en snabbis som jag lovade, hoj!

idag förväntar vi oss den hära solen.

You rock my world - maria.

nu har vi äntligen kommit hem från kylan, ellerja kyla och kyla det var ju faktiskt ganksa så härligt ute.Men iallafall så fick vi med oss en chokladkaka och vem kan må bättre än mig då?nae ingen!=)  snart blir det att tvätta bort sminket för min del för är ju redan gjort för moa och lägga oss och äta choklad och bara prata om allt möjligt, det vi brukar göra när vi ska sova, alltid lika mysigt :-)! Har till och med hört rykten om att det blir 5 grader ute imorgon och vem kommer vara uppe med tuppen då om inte jag och moa, eller vi ska försöka iallafall hur det går är ju en annan sak. aja men nu ska nog dra oss mot sängen, men ni får sussa så gott=) pussen.

när blir det repris på denna kväll?;-)

they are not you - Moa

HEEEY, Kl är halv två och jag och maaaria, funderar på att vandra ut i natten och köpa oss en chokladkaka. Frågan är bara- kommer vi bli våldtagna, eller inte?  Men sugeet efter choklad är större än rädslan och EN chipspåse är långt ifrån nog för våra feta arslen. Därför blir det snart att ta en prommis ut i natten. Ni får hade så gott tills dess! Hade PEACE OUT


We'll be back before you know it. Bloggtokiga som vi blivit! :)

vi har nått som ingen förstår, vi har nått som inga ord inte kan förklara - maria

Nu har vi äntligen fixa den hära jävla designen som tog oss några timmar,mest för att vi inte var nöjda med bilden så no fence maadde :-)! innan det så gick vi ut och gick och pratade om allt möjligt och fick oss några skrattattacker plus några tutande från några okända bilar ;-) Vi drog oss till ica och köpte oss lite dipp (HAHA), men moa ska såklart tappa den minst 100 gånger bara för hon tjock i huvudet och från mig fick hon bara ta en massa skit=D! nej men nu ropar godsakerna på oss, så bäst att vi flyttar våra tjocka rumper här ifrån, pusshej!



Life isn't always how you thought it would be - Moa

Hej på er. Nu är det dags att gå ut med bloggen, nu kommer vi ur garderoben höhö. Haha nej men nu när designen är fixad ska vi sprida den. Är med maria nu , vi har inte så mycket till planer. men jag vet att det blir kul. det är det alltid. Som nyss hamna typ i bråk över vem som skulle gå först till en stol. Roliga som vi är haha. Skriver mer sen. hade PEACE


Slänger in en dagens också :)

Nocturnal Rites - Me -maria

Efter att ha lyssnat på den ett antal gånger, så inser jag att den kingar.


It's time to let go - maria.

Ett stort tack till moas kompis som tog orken och fixa bloggen, det var toppen men nu är det bara att fixa en ny bild för den är ju endå ett år gammal är nått liknande? ja ikväll blir det att ta en ny bild för både jag och moa är inte rikigt nöjda med den.
Hur som helst när jag vaknade idag så mådde jag som en guud och blir bara ännu bättre när jag får spendera kvällen/natten med moa, förra gången vi gjorde nått sånt hära så låg vi uppe halva natten och börja prata om en massa allvarliga saker, ja det inte varje dag det händer, men rikigt skönt var det faktiskt! får se om det blir repris ikväll;-)
Nä men vi får skriva mer saker ikväll när vi vet vad som händer osv! hare king:-)puss

tack för pratstunden inatt, den behövde jag!


Godnatt och sov så gott

tjosan! madde här och fixar och trixar lite med designen eran.
hah vete tusan va du ska tycka mosan, men ja ger faktiskt upp för stunden!
ursäkta röran dock hehu. bara slå en pling eller liknande så ändrar ja ska du se. nej nu väntar sängen så fint på mej istället. godnat och sov så gott så ses vi snart!

Du får inte stjäla av min godhet för att fylla upp ditt tomrum - maria

Jag har insett att min senaste kyss var: av denne.
Jag lyssnar på nu: gotta be somebody
Jag pratar: lite för mycket.
Jag tycker om:allt som får mig att le.
Min bästavän är: någon som jag skulle kunna dö för.
Min första riktiga kyss var: ett tag sen.
Jag avskyr när folk:ljuger eller sviker.
Kärlek är:inte alltid så lätt.
Jag gillar att:vara med dom bästa.
Jag kommer alltid:ha bruna ögon.
Jag är hemligt förälskad i: hahaja om jag visste det själv!
Sist jag grät var: så länge sen så jag minns inte.
Min mobiltelefon är:älskad och hatad samtidigt.
När jag vaknar på morgon:är jag död.
Innan jag går och lägger mig:her jag alltid på mig läppsyl.
Just nu tänker jag på att: att jag är hungrig.
Bebisar är:knubbiga.
Idag har jag:jobbat med knubbisar HIHI
Ikväll ska jag:till mormor.
Imorgon kommer jag:skola och vara med denne.
Jag vill verkligen:att allt ska kännas bra igen.


Ja såhära mycket har jag att göra medans jag sitter och väntar på maten som troligast är klar om flera timmar, eller kommer kännas som det iallafall. Som sagt ikväll blir det att fara till mormor och äta fika:$ för dom andra blir det att fixa datorn men lugnt för mig jag tar gärna allt! men nu ska jag dra mig=) puss

Make my day- Moa

Hallå på er. Skriver lite snabbt sådär innan jag ska börja bege mig mot skolan.  Ganska soft dag i dag inte allt för lång, efteråt väntar jobb och hänga med vero, det känns bra de. Ska börja gå nu hade hoooj.

Dagens - Moa


face down - maria

Do you feel like a man
When you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?
Well I'll tell you my friend one day this world's going to end
As your lies crumble down a new life she has found.




You make me happy- Moa

Hej på er alla så här på kvällskvisten. Ska snart hoppa i säng ska bara dra igenom läxan en sista gång. har en rejäl sovmorgon i morron och bara en lektion. Käns super!. Jaja hade gött Peace.

Kuung>

Everything that I do reminds me of you - maria.

 kan inte sluta längta till sommaren, ge mig den här och nu!

dagens låt - maria


HEJ

Tjenare!
nu har vi äntligen skaffat en blogg tillsammans, det kan inte bli bättre eller hur ;-)?
Vi kommer skriva om allt från himmel till jord, här kommer lite om oss.Vi heter maria och moa och har känt varandra sen vi var 6 år ungefär därför tyckte vi att det var dags att starta en blogg tillsammans.
Moa går spectrum m&j och jag går iv men har sökt till frisör nästa år.På fritiden brukar jag mest vara med vänner eller pojkvännen denne.Moa däremot går judo och är en av dom bästa i sverige(not) ;-) och brukar även hänga med vännerna. Jag gillar långa promenader och älskar djur eller så inte, nae nu har vi inge mer att berätta så vi hörs senare! HOJ.

RSS 2.0