VIIINST!!! -maria

SKELLEFTE AIK♥

-maria

Ännu en dag på dagiset är avklarad och tiden går så snabbt, känns som den tiden är över snart. Hur som helst blev det att sätta sig på cykeln och börja dra sig hemåt där det blev käk och fixa sig. Sedan for jag vidare till släkten och även J kom. Där bjöds det på gott,hockey,mycket snack och även lite tv spel. En väldigt bra tisdags kväll om ni frågar mig. Men nu blir det en tidig kväll för tröttheten har börjat smyga sig på, klockan ringer 06.00 imorgon "jippppiie".

jag saknar dig.♥

Visste du -maria

att jag vill: ha sommar såååå mycket.
att min senaste kyss: var av en pööjk hihi.
att jag pratar: alldeles för mycket ibland.
att jag inte gillar: falska människor, spyr.
att min första riktiga kyss: Var nog av Anton G.
att jag avskyr när folk snackar: skit.
att kärlek är: det bästa som finns och även det sämsta.
att jag gillar: att ha fint folk i min omgivning.
att sist jag grät var: När jag tänkte på att Moa kanske flyttar snart..:]
att min mobiltelefon är: min älskling(ibland).
att när jag vaknar på morgonen: somnar jag oftast om.
att innan jag går och lägger mig: slår jag igång tv (om jag inte sover med någon).
att idag så är jag: Glad men tröttt.
att just nu tänker jag på: jadu allt möjligt.
att i natt ska jag: troligast sova.
att imorgon kommer jag: att vara på dagiset och sedan jobba.
att just nu vill jag verkligen: klockan ska gå för har så otroligt tråkigt.


Min helg -maria

Fredag:
Det blev ändrade planer vi hade ju egentligen tänkt fara till åström och ha disney kväll men blev en hemma kväll hos Moa med Westin istället och där bjöds det på gott, film och sedan fick vi skjuts hem, mycket gulligt! Blev en tidig kväll pågrund av att vi skulle jobba på lördagen.

Lördagen:
Vaknade upp med Moa,klädde på oss och sedan drog oss till jobbet och blev lek och dans i en timme, sedan for vi till stan för att köpa förköp till nästa lördag(TAGGA). Vid 3 blev det att kolla på hockey och efter den kom pappa hem med skrovmål. Blev upphämtad av Emma och vi drog oss till coop och handlade gott och sedan hem till henne för mys,skratt,deep talk osvosv.

Söndag:
Vaknade upp alldeles för tidigt och nu ligger jag och nördar datorn. Ikväll blir det att vara med Johan vi ska nog förbi min moster ett tag för att fika och sedan bär det hem till honom(bestämde jag nyss). Kommer bli niiice men nu ska jag börja kliva upp. Haaare


Slumpade fram en bild på mig och Emil från midsommar.

This is my wish for you: Comfort on difficult days, smiles when sadness intrudes, rainbows to follow the clouds, laughter to kiss your lips, sunsets to warm your heart, hugs when spirits sag, friendships to brighten your being.





Idag fyller en av mina allra finaste vänner 19 år!
Grattis Äni, ha en KUNG dag.
Love u ♥


If you want to know where your heart is. Look where your mind goes when it wonders - Moa

Hade den tråkigaste kvällen på länge i går. Det var planerat en tjejkväll med Uppsala, ni vet ansiktsmasker, nagelack och pyjamas, hela den grejen. Otur nog blev bruden sjuk :/
Idag ska jag plugga lite inför högskoleprovet, jippie...... har inte vart någon höjdar helg.
Taggar nästa helg då de äntligen händer något, PARTY!


-maria

Vad händer saik? nu är det andra gången jag har en sån jävla ångest när jag tittar på hockey att jag tror jag ska svimma. Låter överdrivet men det är sant, säger som Robert" Samma jävla hockey ångest som alltid". Hur som helst så blev det att kika hos moster och nu har vi kommit oss hem och har krupit ner i sängen. Hela helgen är spikad vilket känns väldigt skönt, imorgon väntar disney kväll hos Åström trevligt värre men nu ska jag ta och dejta john blund. Pussnatt.
Ungefär så där såg jag ut när Luleå gjorde mål, förutom att jag skippade vita läppar vilket jag är väldigt glad över, fatta inte vad jag tänkte med. Aja en gammal bild dock en underbar sommar med min M.

be somebody's fool this year - Moa

HAHA alltså snygga bilder maria lagt in på mig senaste tiden. Det är så här att hon brukar börja ta kort mitt i en film eller typ 50 bilder i rad när vi sitter på samma plats.. då ja blir less börjar ja spåra.. The story of my life. Inte bloggmaterial direkt.

Hur som helst, världens fulaste grej hände mig idag! Jag och Westin var påväg från coop och jag var helt inne i att utspela en scen från pensionärsjävlar. Tänker mig inte för (ovanligt.. Not) och ropar - Flytta på dej kärring! En tant som går framför mig vänder sig om frågar - Pratar du med oss? Haha hemskheter, tror att hon hörde samtalet för hon började som skratta, Tror hon drev med oss. Sjukt söt tant iaf. 

Kvällens planer är troligast att övningsköra och planera min framtid. Jisses, Helt galet att man går ut snart ju! Tänkte nog göra lumpen sedan söka till polishögskolan i antingen Umeå eller Solna, we'll see. 18 bast och man ska bestämma vad man vill redan... Jisses.


blivande polis?


gah -maria

Ont i halsen, ont i huvudet, trött, förlust i hockeyn, fryser och skulle kunna fortsätta hur länge som helst men som tur så var Pea ett toppen sällskap så kvällen blev väldigt trevlig men nu däremot är den inte alls lika trevlig. Men ska sätta punkt här innan det kommer mer gnäll, natti.

20 mars -maria

Fick mig en toppen lördag. Blev att vara med Moa och tog oss en cider,gick ut och gick,spelade tv spel och sedan kom Johan och Oscar och det blev att fortsätta spela tv spel och efter några timmar gav vi upp och satt oss och såg tv istället sen vi klockan halv 3 for dom och jag och Moa hoppade till sängs. Idag blev det att fara och kolla på hockey och fan vilken skön stämning det var och ännu bättre med vinst!!!! Blir att möta Luleå nästa gång och då blir det att se på plats igen men med pea denna gång, riktigt roligt=)!

Slänger in en bild på mig och C från i somras, bild brist som aldrig förr.

-maria

Nu har jag och Moa gjort bort dagens jobb vilket känns väldigt skönt, snart är det uppvisning endast 4 veckor kvar och jag hoppas verkligen det blir bra den här gången. För ett år sedan blev det lite kaos då vi hade uppträdande i aulan. Men nu har iallafall jag och Moa gått olika vägar men ska bara fixa mig lite och piggna till sedan drar jag mig till vinkelgränd, då blir det att fixa hockeybiljetter,dricka gott och hitta på något kul. Men nu ska jag dricka upp colan som jag och Johan inte fick i oss igår och sedan blir det fix. Ha en trevlig lördag för det ska iallafall vi ha!♥

Bjussar på en väldigt "fin" bild. Jag ser ut som en gammal tant och Moa allmänt glad.

Almost lover -maria

Nu är en vecka avklarad på dagis och idag blev det skola, känns ok att ha det en gång i veckan iallafall. Ikväll blir det att umgås med en trevlig prick och ni som ser hockey smsa gärna resultatet!!!Vinner saik ikväll så kirrar jag 500 kronor av pappa vilket jag verkligen skulle behöva hihi. Imorgon blir det att kliva upp tidigt och jobba med skit ungar som är väldigt duktiga faktiskt, blir lika imponerad varje gång dom gör dansen perfa. Men nu ska jag vila ett tag till tills besöket kommer. PUsss

myskväll med några cider är aldrig fel.

Fear the nobodys wanna be somebodies - Moa

Ännu en vecka har försvunnit galet fort och det är helg, Pappa helg dessutom. Ska snart ta mitt pick och pack och traska iväg till vinkelgränd. I kväll vankas Hockey med Olivia och Amis. HEJJA SAIK! I morgon hard work work på morgonen, en träff med brudarna och häng med bäääästis. Ha en skön helg folket.


Slumpade bild ,
blev på dessa gooingar :)


- Maria

Ligger i soffan och ser hockey med pappa vilket nästa är omöjligt han ger mig hjärtattacker tusen gånger om när han skriker som en stucken gris. Men nu är det sista perioden och bara hoppas på att vi får in några mål nu, står 0-0 för tillfället men snart så, det blir vinst ikväll (hoppas).


IF YOU LOVE SOMETHING SET IT FREE. IF IT COMES BACK IT’S YOURS. IF IT DOESN’T IT NEVER WAS -MARIA

Det här lovet har varit kung, har haft saker att göra heela veckan och inte suttit stilla en sekund. I fredags blev det förfest hos Moa med gött folk och sedan blev det utgång på Olles där humöret gick upp och ner men fick även rensa hjärnan med någon som förstod mig så bra. Hur som helst så blir det att börja min Apu som kommer hålla på i 7 veckor vilket känns underbart men att börja halv 8 gör det mindre underbart. Men det ska nog gå bra, ska hoppa in i mjukis och sätta upp håret, känns skönt att man kan se ut hur som helst utan att barnen bryr sig ;-)
När jag jobbade på samma dagis under IV tiden.

Tråååk -maria

VART BOR DU? Skellefteå

TRIVS DU DÄR? Ja det gör jag, dock vill jag flytta i några år sedan komma tillbaka.

HAR DU KÖRKORT? Nej men jag skaaaaaa.

FAVVORITDJUR? Hund utan tvekan.

VAD SPENDERAR DU DINA PENGAR PÅ? Kläder,smink,mat,gott,fest.

FESTAR DU MYCKET? Jadu har väl blivit en hel del på sistone men fyllde 18 i dec så det är okej!

SPRIT, CIDER, VIN ELLER ÖL? Cider och spriiit.

BRUKAR DU BLI FÖR FULL? Nära men klart det har hänt.

ANTAL KUDDAR I SÄNGEN? 3 stycken.

ÄTER DU FRUKOST? Bara om jag har sällskap annars inte.

KAN DU BAKA BULLAR? Ja visst kan jag det, men måste få hjälp på något sätt.
en början.

HAR DU VARIT MED I SCOUTERNA? Inte det.

BLÄCK ELLER BLYERTS? Skriver snyggare med blyerts hehe.

VAD HAR DU FÖR MOBILOPERATÖR? Halebop.

MC DONALD'S ELLER BURGER KING? DONKEN♥


ÄR DU ALLERGISK MOT NÅGOT? Kiwi och tomater men stoppar inte mig från att käka det.

MÜSLI ELLER CORN FLAKES? Corn flakes

ÄGER DU ETT BUSSKORT? Nej men önska jag gjorde, jobbigt att gå till skolan:].

DRICKER DU GUL, BLÅ, GRÖN, RÖD ELLER BRUN MJÖLK? Röd.

VAD ÅT DU TILL FRUKOST IDAG? Vi åt frunch, brunch(?) och det blev chicken nagget med sur söt sås.

NÄSTA MÅL I DITT LIV? Ta körkort,flytta hemifrån.

HUR SVARAR DU I MOBILEN? "Hallå"

VEM RINGDE DU SENAST? Anton Karlsson.


VAD SA DEN SENASTE DU PRATADE MED? Pratade om vad som skulle hända på fredagen.

ANTAL SÖMN TIMMAR I NATT? kanske 8-9.

SOV DU ENSAM? Nejdå sov med mois.

BRUKAR DU SNUSA? Händer.

VAD INNEHÅLLER DIN FAVORITMACKA? Hm.. smör,skinka och rödpaprika är mummms.

TYCKER DU OM DIN PAPPA? Gud ja! han är guld.

BRUKAR DU KOMMA I TID? Är väldigt dålig på det men har dock blivit bättre.

HAR DU BRA KONDITION? hahah ingen komentar.

NÄR MÅR DU BRA? När det är sommar och när jag får vara med mina finaste.

NÄR BLEV DU FOTAD SENAST? För någon dag sen.

HUR KÄNNER DU DIG NU? Sliten sen igår, fattar inte att jag fortfarande är det.

VAD PLUGGAR DU? Bf.


ÄR DU SMART? Beror på vem man frågar, men frågar man mig så ooja.

BLIR DU BRA PÅ KORT? Ibland och ibland inte, är det itne så för alla?

VAR DU AKTIV I SKOLAN? Önska att jag var mer aktiv faktiskt.

VAD SAKNAR DU? äh.

NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST? När jag såg one tree hill

VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET? Nej.

HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR? Ja det blev riktigt lyckat! tack till alla som var med.

DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN? O'boy och cola.

RAKAR DU BENA? Ja, på vintern är man inte lika brydd men man försöker vara noggrann iaf.

ÄR DU NYTTIG? Aldrig varit och kommer troligast aldrig vara.

NÄR BRUKAR DU GÅ OCH LÄGGA DIG? Jadu, det är olika.

VAD BORDE DU GÖRA? Borsta tänderna,slå på tv och somna in.

VAD VILL DU GÖRA NU? Orka ställa mig upp.

JAY LENO SHOW? ingen aning.

ÄR DU BLYG? Oftast inte.

ÄR DU POLITISKT AKTIV? Nejnej.

VILKEN TID GICK DU UPP IDAG? Puuh tror vi gick upp vid 1?

VILKA INSTRUMENT KAN DU SPELA? Inga..

VILKEN IDROTT SYSSLAR DU/HAR DU SYSSLAT MED? Fotboll,vollyboll och dans.

VILKET DATOR(tv-spel)SPEL SPELADE DU SENAST? hm jag minns faktiskt inte.

VILKET DATOR(tv-spel)SPEL ÄR DITT FAVORITSPEL? Har är olika.

VILL DU HELLRE HA MAIL ÄN VANLIGA BREV? Mail men kollar aldrig den men endå.

HAR DU HAFT SEX MED NÅGON SOM VAR DUBBELT SÅ GAMMAL SOM DIG SJÄLV? haha nej tack.

ÄR DU BISEXUELL? Nejj.

HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL? Ja det är olika hehe.

HAR DU SPYTT OFFENTLIGT? Tyvärr.

VAD SKULLE DU GÖRA OM DU VAR KILLE FÖR EN DAG? ruuunka.

HAR DU STJÄRNOR OCH KAJAL? Haha vänta nu,va?

BRUKAR DU SMINKA DIG? Oftast men inte på söndagar hehe.

VEM/VILKA HAR BETYTT MEST FÖR DIG I DITT LIV? Vänner,familj,släkt och det där.

ÄR DU NÖJD MED DITT LIV? Just nu är jag väldigt nöjd, men finns alltid saker som skulle kunna bli bättre.

OM INTE, VAD VILL DU ÄNDRA PÅ? inget jag vill skriva här.

VAD VILL DU JOBBA MED? Frisör eller folk med drog problem osv.

If I could change you know I would - Moa

Maria klagar att jag aldrig bloggar, vilket är sant, men ändå... Tänkte skriva ett inlägg för hennes skull. Har spendrat typ hela lovet på bibblan med Åström och Westin och projektrapporten. Den börjar närma sig klar och det kan knappast kännas bättre. Kommer säkert ändå sitta där söndag kväll i panik, men det tar vi då. I dag är planerna jobb och i kväll PARTY. De ska komma en hel del sköna människor hit och hänga i puben, sen väntar olles. Kommer bli KUNG,. Njut av de sista dagarna av lovet nu mina vänner! Puss och kram och nyp i stjärten.



I have the time of my life -maria

Har haft en dåligt period som just nu håller på att vända, har längtat efter den här dagen väldigt länge nu.

Igår överraskade jag och Moa Ulla och Patrik (som kom lite senare) med tre rätters och det satt riktigt bra må jag säga! Sen blev det att nöta tv spel och vi satt i ungefär 4 timmar för att klara av en jävla bana, många svordomar och hat blev under dom timmarna men vi klarade det till slut iallafall;-)
Snart är det mat sen väntar hockey hos min moster och imorgon blir det pppaaartyy i högst hugg! taggggga!

Coming home -maria

Vi fick oss en väldigt mysig kväll hos mig igår. Kvällen bestod av träning(TRÄNINGSVÄRK I MAAAGEN!), tacos,promenad,massa prat och skratt som vanligt,buspligning(vi är väldigt mogna),fixa naglarna,film och sedan höra hur Anna somnar när jag pratar med henne, hur rolig måste inte jag vara? hehe.
Ikväll väntar det grillning på vitberget med "gamla sörböle gänget" kommer bli awesome PUSS.

- maria

Nu väntar en hel kväll med denna brutta, kommer bli k u n g. ♥
http://bonto.blogg.se/ Ni kan kika in på hennes blogg, mycket underhållande!

- Maria

Lördagen/söndagen:
Jobb,Hockey,skrikit som aldrig förr,vinst, promenad,film,skedat med Moa(Dem hade främmande och en man stod och kollade på oss i typ fem minuter,han trodde nog att vi var lesbiska), stan,fräschat upp toan i källaren så vi får våran egna toa osvosvosv. Nu har jag kommit mig hem, har inte vart hemma många timmar denna helg. Men måste ta och städa för imorgon får jag besök av en gullunge som övernattar här, mysmys! PUSS




Life -maria

Ääääntligen lov! denna dag har man väntat på alldeles för länge och att jag har planer fram till tisdagen gör inte saken sämre. Sedan peppar vi Umeå någon gång efter det eller hur flickor och pojke? hehe. Efter lovet väntar APU i 7 veckor vilket känns mer än okej, är så skolless just nu så finner inga ord. Aja ikväll väntar en mys kväll med laestander medans alla andra ska ut, så ha en galen kväll flickor och pojkar! pössss



En som ligger bredvid någon utan att känna att den vill ligga där för evigt. -maria

Jag vill tro på att man faller så snabbt för att man har så mycket kärlek att ge, men för någon annan handlar det om att lämna ensamheten så fort som möjligt.

En sådan person som kopplar kärlek till att ha någon, i stället för att ha honom. En som ligger bredvid någon utan att känna att den vill ligga där för evigt. En som har någon som inte gör en lycklig, men älskar den för att den inte gör en olycklig.


http://nyheter24.se/sexoblandat/kronikor/535274-victoria-tornegren-bara-for-att-han-alskar-dig-betyder-det-i


Why is everything with you so complicated? -maria

Dagen började med friskis och svettis(jag och Anna ägde) och sedan en lång promenad, mycket snack och fint väder men blåsten behöver vi inte snacka om. Sedan drog vi oss till stan och blev ett par jeans rikare och hämtade hockey biljetten till Moa. Träffade Anton som följde mig hela vägen hem, trevligttrevligt!
sommmmar♥

Hon gör det igen♥ -maria

För några sekunder sen var jag butter över plugget eftersom jag inte fattar något(snart kommer min räddare i nöden och hjälper mig) men passade på att kolla på det här klippet, har lika svårt att hålla tillbaka skrattet nu som när jag filmade. Titta och njut på en stjärna! psst, det är jag som har lärt henne dansen,lovar! är så otroligt stolt.

RSS 2.0