That´s what friends are for -maria

Igår spontan for jag och Moa på bio, det blev att se "Kronjuvelerna" som inte gick upp till förväntningarna, men endå helt okej. Vi drog sedan till megafontältet där vi mötte upp min favvo Bonto och träffade på annat trevligt folk! Men imorgon mina vänner glömmer vi alla problem och kör all in, finns inga ord över hur taggad jag är. Först blir det middag och förkrök med fina flickor hos Moa sedan beger vi oss till stadsfesten och lever loppan!! TAGGA.

Min fina, som snart är borta i tre månader. (kanske inte den vackraste bilden men äääsch.)

there's a fire starting in my heart - Moa


Hansson är i PARIS!  Hur sjukt är inte det.
Själv sitter jag nere i mitt rum med mamma och funderar på att hoppa i duschen.
Kontrast?
I morgon blir det jobb igen vilket innebär att jag ska upp i ottan.
GOD NATT BLOGGEN.
________________________________________________________________
Update: Jag ljöög! :] Hon far efter sommaren, men ändå galet! :D

Vi går på rad - Moa

Patrik ringde nyss, blir några timmar jobb och sedan stan med Lelle.

Skitfan - Moa

Drömde att jag vann en miljon och bjöd Maria till maldiverna.

Dåligt besviken jag blev när jag vaknade!


YEAH -maria



Planerna till kåge gick inge vidare, istället gjorde vi sallad och satte oss på bryggan och bara njöt i solen(som kom och gick) och vi lyckades även bli sjöblöta pågrund av någon båt som körde förbi. Rätt skönt var det om ni frågar mig! Jag och Moas planer för kvällen är att möta upp Westin och äta massa gott och mysa i solen. Kommer nog bli toppen men nu ska jag hopppa in i duschen så ha en mojsig måndag!pusssen.

Die Young - Moa



Midsommar var som Maria redan skrivit - Toppen! Trodde aldrig att den skulle kunna mäta sig med förra året, men undrar om det här året till och med var bättre! Underbara människor, alkohol, musik, 1000 skålar, snapps, spårade dance moves osv! En Kung kväll helt enkelt.

Nu börjar vi tagga stadsfesten. Var alldeles för länge sen man åkte karrusell....!

 


Här har ni några härliga sommar låtar!

-maria

Måste bara berätta att jag hade en lika bra midsommar i år som förra året, trodde nästan inte det gick men jodå det gjorde det! Vi började hos Moa med god mat,dricka och skrattade och hade oss. Sen vid halv 10 tiden började vi traska mot Westin där fina flickor befann sig. Där bjöds det på lapp-leken,snapps visor, dans, tal, skratt, kubb osvosv. Tyvärr tog kvällen slut alldeles för tidigt men då satte vi oss i soffan och snackade en massa och hade det riktigt mysigt! En riktigt lyckad midsommar med andra ord.

Slänger in några bilder som togs!(blev inte förvånad när jag kollade igenom kameran att jag nästan var med på alla korten.......)

It's time to move on -maria

Tar nog en liten bloggpaus, kan vara tillbaka imorgon men även om en vecka eller två. Behöver komma på andra tankar och fokusera mig på dom som verkligen bry sig om mig. Ska försöka att lämna datorn orörd i några dagar(kommer garanterat sitta vid den varje morgon och just innan jag lägger mig, men aja)och leva livet ett tag! Även om vädret säger emot. Vafan hände med det?? aja ska försöka sova nu, önska mig lycka till!pusss

Loser like me - Moa

Har börjat se en massa glee på senaste tiden. Jag vet handlingen är skit töntig och låtarna dåliga men jag gillare! Har speciellt fastnat för den här låten:



Yeah, you may think that I'm a zero
But, hey, everyone you wanna be
Probably started off like me
You may say that I'm a freakshow (I don't care)
But, hey, give me just a little time
I bet you're gonna change your mind

All of the dirt you've been throwin' my way
It ain't so hard to take, that's right
'Cause I know one day you'll be screamin' my name
And I'll just look away, that's right


He was so easy to love. But I guess that love wasn't enough. -maria

ååh..



Nu fyller min stjärna hela 18 år, känns som det var igår vi började räkna ner tills jag fyllde 18. Tiden har gått så otroligt snabbt! Även gällade våran vänskap, hittade varandra någon gång i mitten av ettan. Det tog inte lång tid innan vi började öppna upp oss för varandra och vi hade våra deep talk. Som kunde vara i flera timmar. Vi båda har haft våra upp och ner gångar och vissa dagar har varit tyngre än andra. Men som vi alltid har sagt "vi klarar det tillsammans". Vi har faktiskt varit med om det mesta tillsammans, av någon anledning händer det alltid knasiga saker när vi umgås. Vilket brukar leda till ett gott skratt eller ilska. Men du en riktigt go tjej och jag hoppas du får den finaste födelsedagen♥

You are a shining light -maria


In my dreams, I'm jealous all the time then I wake, I'm going out of my mind - Moa



Eftersom jag legat inne hela dagen och inte gjort något vettigt, kan jag inte sova. Har egentligen ingenting att skriva om heller men eftersom det inte finns så mycket bättre att göra bloggar jag. Vet inte hur lång tid det har gott sedan studenten är nämligen helt borta redan nu. Tisdag är de va? Det betyder att midsommar närmar sig! Och helgen därefter stadsfesten så det är ju någonting att se fram i mot iaf. Kollar brevlådan rätt flitigt nu också, intagnings/ tyvärr du kom inte in brevet från GMU är väll påväg...Nästan. Den 4 juli får jag veta hur min framtid ser ut och jag ber då till gudarna att det är i Enköping och grund militär utbildningen! Annars har jag inte den minsta aning om vad jag ska ta mig till! Troligast söka mig ett jobb här i Skellefteå, men det känns tragiskt när jag vet vad jag annars skulle kunna göra. SÅ Håll tummarna för mig:) Nu ska ja slå igång en film och försöka sova. Dröm fina drömmar!




Fina ni -maria


-maria


Döda lite tid -maria

MINA TRE FAVORITFÄRGER:

färg 1: Svart
färg 2: vit
färg 3: Röd kanske, vet inte(a)

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Ja!
Fått ditt hjärta krossat: Mja sårad.
Träffat någon som förändrat ditt liv: Nja inte riktigt men ja vettja.
Fått reda på att någon har pratat om dig: Haha vardagsmat;-)
Kysst en kompis: Ja.

BLANDAT:
Vill du ändra ditt namn: Haha nej, isf mitt efternamn för det är otroligt jobbigt att behöva stava det jämt. Eller "Va? säg ditt efternamn igen".
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Feestade med fint folk, Träffade bäästa Larsson.
Vilken tid vaknade du idag: Kring 11.
Vad gjorde du igår runt midnatt: Försökte sova, gick inge vidare.
Någonting som du längtar till: Stockholm!! och att bli frisk.
Senaste gången du träffade din pappa: Nyss.
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Mitt immunförsvar kanske, börjar bli ganska less på att vara sjuk på heltid.
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Jajemen.
Vad gör dig irriterad just nu: Min onda hals.
Långt eller kort: Nja långt antar jag.
Vad gillar du gällande dig själv: Att jag är bäst, hehe närå.

DIN FÖRSTA:

Operation: 6an.
Piercing: öronen sedan naveln.
Tatuering: Det kommer snart!!
Bästa vän: Alicia Austvik.
Sport: Fotboll tror ja?
Husdjur: Kaniner.
Vaccination du minns: Ingen aning.
Förälskelse: Min första riktiga måste jag nog säga Thomas.

Alkohol du drack: Haha vill helst glömma den dagen.

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Ögon!!
Kramar eller pussar: Hmm pussar kanske.
Kortare eller längre: Längre helt klart.
Romantisk eller spontan: Både och helst.
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar.

 


Nu ska jag lägga mig och slå igång en film, att bara ligga hemma ensam är inte min grej.

 



Palla -maria

Ser ut som jag har dragit på mig halsfluss, så ska följa Moa och tatuera sig imorgon sen stannar jag inne resten av mitt liv....(okej överdriver kanske lite). Men vill verkligen bli frisk innan midsommar, men har jag denna äckliga sjukan kan jag ju glömma det. Åååh jag orkar inte, typiskt just då man har fått sommarlov, jag brukar ofta vara förkyld men så här ont tror jag aldrig jag har haft. Nu ska jag lägga mig i sängen och tjura och hålla alla fingrar jag har på att det är en vanlig förkylning.

En fin maria - Moa


Goa' glada Maria! Ett energi knippe som kan göra vilken situation som helst rolig! Du har en underbar humor och bryr sig snäppet mer än alla andra. Förbannat fin är du vännen♥

- maria

Har tagit mig en promenad med min fina Alicia i det sköna vädret och prata om allt möjligt, lika trevligt som alltid! Ikväll tar jag och Moa och köper massa gott och sätter oss på en filt och har det underbart, sen blir det att pumpa upp gummibåtarna och flyta på älven. Blir först gången för i år men garanterat inte sista. Sedan blir det att övernatta hos Moa, de vill säga mitt tredje hem!

Tell me I'm the only one - Moa



Umgicks med denna böna♥ i går. Chillade vid älven och tog oss en lyxshake på max, mysigt värre :)
I dag har jag ingen aning om vad ja ska göra. Vi ser vart vinden för mig. hehe
Kanske ska dra mig ut och springa. hade gött


Tiisdag- maria

Igår drog jag på bio och såg x-men och den var lite för lång för mig och inte riktigt min smak, men endå helt okej! Sällskapet var lika bra som alltid och att prova nya grejer borde vi låta bli hehe.

Ikväll drar vi ihop en del av gamla "sörböle gänget". Först ska vi gå ut och äta och sedan får vi se vart det bär av, jag skulle tänka mig att vi hamnar hos Frida, brukade alltid bli så hehe ;-) Kommer nog bli en kung kväll, var alldeles för längesen vi alla umgicks! PUSS.


never be complete - Moa

Nu är jag arbetslös.
Det firar ja och maria med fika på bryggan. Trevligt värre!
hade KUNG mina vänner


-maria

Jag har haft en toppen helg med festande, gomat, skratt, spillda drinkar, ilska, onda fötter osvosv. Snart ska jag sätta upp håret sedan bege mig in till stan och träffa Anna, finns mycket att prata om! Ikväll drar jag mig till bryggan med Moa och kanske killarna med massa gott, gott humör även fast inte vädret är med oss. Pusss

Finisar:-)


lalalal -maria

Började med att springa på bandet i ungefär fem minuter sen tyckte jag det räckte för min del. La mig på biljardbordet och körde bänkpress med en kö, kanske märks att jag har otroligt lite att göra. Men för trött för att hitta på något, ska nog börja packa för imorgon. Då blir det först att gå till min egna skolavslutning och sedan fara och se när alla 92or tar studenten. Guud vad avundsjuk jag är, det där skulle egentligen vara jag.. Äh far iallafall på studentfesten så jag kan få tro för en kväll att skolan är slut för min del också.

Är även Elins födelsedag idag, så grattis hjärtat!

-maria

Igår drog jag mig till vinkelgränd där det bjöds på grillat med familjen grönlund/laestander och även Juan. Vi körde lite kubb,fotboll och sen bjöds det på andra trevligheter! Stannade där över natten och vaknade upp till strålande väder. Så klockan fem drar sig jag, Elin och Anna och ser på allt snyggt folk som går balen. Mys nu känns det att sommaren är här. Ska hoppa in i lite svalare kläder och sedan sätta mig ute. Puss!!

Håller tummarna för dig stumpan! Love u

And the clean coming will hurt - Moa



Först häng på bryggan sedan rovön med alla andra treor. awesome!


Do or die, you'll never make me - Moa

Tjena bloggen! Mitt inne i studentveckorna är det mycket festande just nu. Gårdagen spenderas med klassen på kågevägen. Sedan var tänkt Mollys, stod i kö i en timma och när vi stod längst fram blev de stopp. Men inte blev vi buttra för de. Westin, Anton och ja drog i stället på Olles och hägde med sköna musikare. Kvällen avslutades på frasses och en stor strips meny. Ingen dålig kväll!

Har blitt bjuden på middag i kväll hos Maria, så dit bär det av nu! ha en skön lördag alla!


I onsdags var vi militärer!


- Maria

Onsdag:
Som jag sa tidigare for jag ut även fast jag hade planerat en hemma kväll, vilket var ett smart drag av mig. Fick skjuts av min fina vän Simon till förfesten sedan drog jag och tjejerna nästan lika fort till Olles. Dock kom vi så klart inte in och vi drog vidare till allstar, stannade där ett tag och sedan max. Där kom vi på den bra idén att köra twiser riktigt kul! Sen följde vi Westin en bit efter det blev det att cykla hem till Anton, där jag och Moa levde om en smula för mycket. Sen for vi hem och sussade gott, mycket lyckad kväll!
Torsdag:
Jag och Moa tog oss en lugn torsdag kväll då vi åt god mat,älven, bakade, cykling, film osvosv.
Fredagen:
Blev upphämtad av Emma och sedan for vi och skjutsade Viktor. Efter det for vi och köpa lite gott och begav oss hem till henne och slog igång big brother. Vi både började bli rastlösa och bestämde att köra runt så vi brummade omkring och mötta tex på någon som åkte fast för fort körning. Sen blev det att busa en massa, spela in fula videos och blev mycket skratt på det! En riktigt lyckad kväll med min efterlängtade Emma. Men nu ska jag somna till tven så vi hörs sen!!pusss


-maria

Hade bestämt mig att inte fara till Olles ikväll men efter lite snack med Moa blev planerna ändrade.
DÅ KÖR VI!!!!



RSS 2.0