So close but still so far away

Weheartit.com

This is the way -maria

Bild från Antons födelsedagspartyyy och nej orkar inte vända på bilden.
Hade en jätte trevlig kväll hos Bea igår och som alltid, förfesten är roligast! Att gå dit var nästan roligare än inne på folkparken hehe. Trodde jag skulle dö av skratt. Blev iallafall att fara rätt tidigt från folkparken, fyllekäk på max sedan samtala jag med Thomas ett tag för att sedan krypa ner bredvid Moa. Ikväll blir det bio med Moa, Elin och Westin, mer än så skulle jag aldrig orka. puss

We found love -maria

Förfest hos Bea för att sedan slå klackarna i taket på folkan!!

Let's fall in love and make them hate us -maria

Har haft en helmysig kväll med Elin och hundarna. Blev filmmys, massa bus och promenader och att jag har världens finaste Pea och Omid♥ är ju ingen nyhet. När vi kom dit så var det ett bord fullt med massa godsaker. Allt från chips till kakor till godis och ja, listan kan göras lång! Att dom känner mig är ju ingen tvekan om saken;-)
(Gillar att min tatuering som ska föreställa ett hjärta ser ut som en boll på det här kortet.. som tur gör den inte det irl)

Du gör sönder mig, jag måste gå nu, för det finns inte någonting kvar -maria

Ikväll/inatt sitter jag och Elin hundvakt för sötnosen ovanför och även för hennes man som har åkt från Stockholm. mysssis!♥

Söndagsmyyyyssii -maria

Idag har jag haft söndagsmys med familjen, inte allt för seriösa timmar. Väntar på att Elin ska komma så vi kan traska i snön till coop för att handla godsaker och bingolotter! Vi kommer inte ge upp förens vi får den där fina miljonen eller en resa, den kommer förr eller senare, tro mig.

I ́m afraid of losing you, don't you get it? -maria

Hade en hel mysig kväll med Pea och även Omid var med ett tag igår. Blev iallafall att äta gomiddag,gå en lång promenad med sötnosen ovan, färga hennes hår och mysa ner och kika på en film. Blev inte mycket tittande för min del för mina ögon ville inte sammarbeta med mig. Kom hem för en stund sen och har hunnit övningsköra, äntligen har jag tagit tag i det! Men nu ska vi göra lite julmys här hemma! Pussen.


Take it off -maria

Man ser hur less Moa var på mig här, hon var inte alls lika sugen som mig att ta bilder. "ååååhå ta den där jävla bilden då"

Ikväll gick jag på helg och hur skönt känns inte det? super skönt må jag säga! Blir bara att städa rummet och mysa framför tv ikväll. Sen imorgon drar jag mig till moröhöjden och hänger med Pea och Omid(han lär väl fara like always, vi blir lite för roliga( läs jobbiga) för honom.) Blir nog att spendera natten där, myspöös! Men det är imorgon det, nu ska jag ta tag i andra världskriget (mitt rum).

Finisar -maria

När samhällskunskapen suger och dator inte funkar som den ska, är det tur att man fint folk runt om kring sig iallafall! Nu blir det att snabb städa sen ringa min fran( en blaning mellan man/kvinna som Emma kom på så fint) som jag gosar med ikväll! toppen

ppsst vad hände med mitt lår som växte några cm på några sekunder?

Natti!


Im the only one - Moa

Hej hej! Har packat klart och snart bär det iväg mot flygplatsen och enköping igen. Måste bara passa på och tacka alla som gör det sjukt kul att komma hem igen. Vännerna, familjen och extra familjen(marias family) som gör att man storknar av längtan hem när jag är därborta. Kommer som tur hem igen över jul igen så det är ju inte en månad i sträck som jag är borta den här gången. Hur som helst. HADE BRA alla, simma lugnt.


Ska passa på att gratta bästisen på födelsedagen också. KRAM!



slänger in en dålig bild på en inplastad tatuering !





No one´s gonna love you -maria


Tack för igår! -maria

I fredags så överraskade Elin, Moa och Anton mig med att sätta mig på bussen och såg ut som bilden nedanför. Såg absolut ingenting! Klockan var ungefär halv sju så jag var dödare än dödast. Kan även ge er ett tips, låt aldrig Elin leda dig om du blir blind, du lär bryta ben då också! Tror jag höll på ramla tusen gånger för hon glömde säga till när det kom grejer ivägen.. Vi åkte iallafall till Umeå och fick något som kommer följa med mig hela livet, en tatuering. Så söööta! Plus massa mat, en halsduk och bussresan dit och hem osvosv. Är så otroligt tacksam mina fina vänner!♥

Elin sätter på mig hörselkåpan
Jag: Elin jag hör dig?
Elin: Jamen så bra då.
Jag: Trodde jag fick hörselkåpor för att jag inte skulle höra något?
Elin: Jamen justja!

Som tur är jag den lite smartare i släkten:-)!


vill ha! - Moa



Jag har suktat efter den här gooing'en från stylebystars.se i nästan ett år nu! och nu är den påväg att säljas ut... och ja är fattig :/


I made it -maria

Slänger in en inte allt för fin bild på mig och Anton på ferre hehe!
Har haft en mysig bakkväll med Alicia och nu väntar sängen. Blir att bosätta sig hos Moa på torsdag och på fredag väntar min överraskning som Elin, Moa och Anton ska vara med på. Spännande, ska vara tidigt på morgon tydligen(?) har ingen jävla aning vad det kan vara, tro mig jag har klurat på det som aldrig förr;-) Aja nu väntar kranen så det lilla sminket som jag hade idag försvinner, sen mysa ner under täcker! gött.

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din -maria

Bilden ovanför säger hur jag har känt mig nästan hela dagen.
När man läser 6 dl socker istället för 6 msk socker på bakningen, är det dags att hoppa ner i sängen och natta. Ni förstår nog själva hur min och Sebbes kaka smakade efter att redan har slängt bort en deg, mums...

Du är min klippa! - Moa


tack för allt vännen♥ är så otroligt glad att jag har dej!

Take care -maria

Ikväll blir det tacoskväll hos Anna med henne och 6 andra trevliga personer! Blir även att spela spel som med andra ord osv! Igår morse vid 10 tiden stod min favorit Moa utanför dörren och bankade på, hade ingen aning om att hon skulle komma och när jag sover brukar jag inte öppna dörren. Alldeles för jobbigt att kliva upp hehe! Men som tur gjorde jag det! Moa fick en vacker syn på en död maria som inte såg någonting och hade håret åt alla håll, har fått höra om det ett antal gånger nu.. hehe! Aja ska fortsätta läsa lite bloggar sen fix! Ha en trevlig llördag=)


Fråga mig inte..

Någon som håller ens hand och aldrig släpper taget -maria

Och efter ett samtal kan allt kännas så mycket bättre.. Finaste du♥

RSS 2.0