Braig låt -maria


big brother

Hur i helvete kan den skönaste killen i bb åka????

You make it real -maria

Jag älskar dig min fina♥.


Gårdagen var riktigt rolig både på förfesten hos Alex och på station! Några bilder togs men är nog bäst att inte visa dem, bjuder på en bild iallafall!

Man vaknade upp med illa mående och mår fortfarande inte riktigt hundra. Så lägger mig i sängen, tänder några ljus och sätter igång
my sister's keeper, fäller troligast några tårar och är smyg avundsjuk på alla som är på yran ikväll. Pusss

Friday friday friday - Moa

Har just vart nere på stan och bokat tid för min första tatuering. Är vansinning taggad!
+ i kväll blir det party. Förfesten till studenten som närmar sig. INTE HELT FEL


- mmmaria

Humöret har varit upp och ner sen igår, allting vänder så otroligt fort. När man tror man har koll på livet så vänder det. Dock kändes det bättre efter några sms! Ikväll väntar det iallafall utgång till station och var flera månader sen jag var där sist, hann bara vara där en gång innan dom stängde för ombyggning eller vad det nu var. Peppen har inte kommit ännu, men det lär komma under dagen eller när man lix är där. Men ska börja klä på mig sedan slänga på mig lite smink, kan behövas nu när jag är tröttare än tröttast. Pusss

Hahah seriös bild osv...........
smutsiga socker hade jag också men det är helt okej när man har gått utan skor ute.


Where do broken hearts go -maria

Både jag och Moa vaknade tusen gånger inatt och trodde vi hade försovit oss, konstig nog låg vi båda vakna klockan fem och prata om vädret(?).
Aja, var skönt att få lite omväxling igår och fara till kaplan och träffa Elin och Simon, men om en timme ska jag vara på balder igen, skolan jag spyr på.. Har bara en lektion så får se vad som händer efter det, ska iallafall träffa Alicia ikväll och fara och fika. mys! Men nu ska jag ta tag i mitt utseende, det här inlägget har dödat lite tid iallafall. PUSS

När jag inte hade något -maria

Fick sluta tidigare idag men sätter mig med skolböckerna hemma istället, vet inte om det är så mycket bättre men. Imorgon är jag ledig men drar mig till kaplanskolan och har en lunch dejt med Elin, trevligt värre! Ska även beställa biljetterna till Stockholm idag, guuu vad jag längtar tills man lämnar den här staden några dagar.

-maria

Ikväll har jag fått en tvär ångest och känner mig inte stabil för fem öre. Skolan(spyr på det ordet), blandade känslor, drama och allt känns bara fel. Nu lägger jag mig och vaknar troligast upp med ett bättre humör.

If you find one, please let me know what piece I've lost - Moa


Hej hej och tack för alla grattningar! Lite jobbigt att alla tjatade om 19...19...19...19, men annars kändes de rätt fint. Har fått en massa bra grejer! Biokort, nirvana nyckelknippa, fina underkläder, pengar, rolling stones tröja, fin middag och hotellfrukost, en massa sensation choklad. Ja himla najs! Har dessutom kvar att bli firad hos pappa som kommer bli till helgen.



Gammal bild på mig & frugan.

Maria som betalade fin middag på viking och hotellfrukost. Glad att du är som jag och tänker med magen! ;) Ska göras absolut göras igen! Att du sedan vill gå världens omväg för att köpa en Cola och sitta i gräset i solen och prata strunt och sjunga högt så att alla vänder sig och kollar gör dig bara ännu bättre. Ja är glad att ja har dej och att du står ut med mina konstiga sidor. Längtar till i sommar när vi igen ska göra Stockholm osäkert!!!! (Yeezz, allt fixat, nu äre bara bokningen kvar, TJOOOOOHOO)


Gratttis -maria


Grattis på födelsedagen hjärtat mitt! ♥

- maarriiaaaa

Fick mig en riktigt rolig lördag! Maten var super god, för festen blev bättre och bättre med tiden och på olles var det riktigt kul på grund av underbara personer! Nu peppar vi fredag istället:-)

Fuldans -maria

Äntligen har jag fräscha upp håret lite grann, mycket tunnare och allt det risiga är borta och kan äntligen börja ha nersläppt igen! Fick även en förfrågan om hårmodell vilket tåls att tänka på. Men skit i det nu för alldeles strax ska jag fixa mig sedan hämta upp Moa och fara och äta gomiddag där resten av gänget är. Efter det blir det att dricka gott och utgång i slutet av kvällen! Kan inte avslöja allt hihi. PUSS

- maria

Igår räddade Larsson och Normark mig från att somna innan 9 av uttråkning och for ut på en tur till drängsmark, trevligt värre! Annars så sitter jag här och väntar på maten och sedan drar jag och min broremma och möter upp Joss på coop för en kväll med xbox, gott och andra trevligheter! Låter som en riktigt bra fredag och sen missar jag mollys igen.... ajja utgång imorgon istället och taggar till TUSEN!

Alla dessa rubrik.. -maria

Igår lyckades jag och Moa göra otroligt god middag som hela familjen uppskattade och grattade som sagt min bror som fyllde 22 inte 23 som jag skrev förr (oops). Annars blev det älvhäng, planera resa till stockholm(HOPPAS), gofika och sedan somna vi till en film. Idag har det vart en lugn dag förutom att jag höll på att bli påkörd och den här gången var det inte mitt fel. Är duktig att bara gå/cykla utan att se mig för men icke som nicke den här gången. Men jag lever och nu ska jag fortsätta tjocka mig och vara övertaggad till på lördag. Pusss


Fina fiina fiiiiina vänner - Moa

Jag är så förbaskat glad över att jag har så fina vänner! I helgen blir de kalas för att jag fyller 18 för andra gången(fråga inte). Och maria och Olivia har planerat hela grejen och killarna hänger på. JAG ÄR GALET TAGGAD. Tack för att ni tar hela min åldernojja på allvar och för att ni är så otroligt fina vänner, love u guys!


♥ -moa

Du är bäst Maria!




_____________________________________________________________
Uppdatering:

Sååååå inte jag så har skrivit det här inlägget.. Men okej Maria ;)
Sant är de ju♥// Moa

Värdelöst inlägg? jaaadå -maria

Utsikten vi hade i lördags när vi grillade, underbart? oja!
I väntan på big brother har jag hunnit plugga och även städat, hur duktig är inte jag? jätte duktig om jag får säga det själv hehe. Imorgon slutar jag tidigt och ska möta upp Moa efter hon har slutat då vi ska dra och sola och efter det ska vi hem till mig och laga gomat. Får även sovsällskap av henne, inte dåligt! Sen fyller även min bror år imorgon, så blir att gratta honom på 23 års dagen. Men nu ska jag fortsätta äta mina chokladbollar och vänta på klockan ska gå TJINGTJONG!

Simon pratar i sömnen -maria

HAHAH åh hitta inte hela klippet men det var förbannat kul! 

-maria

It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard, to follow your heart.
It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.

- Maria

Fick mig en helt underbar kväll/natt med grabbarna och damerna igår hehe! Vi grillade kött som Anton bjöd på, fick igång en stor eld, grillade marshmallow, skrattade i mängder(ni ser ju bilden ovan, höll på att dö), sjöng, pratade och hade så otroligt mysigt. Något som måste göras om♥ Men nu ska jag titta på big brother, ha en mysig söndags kväll!

 

 


-maria

Suget att fara till Mollys som hela världen verkar ska fara är grymt högt, men jag tar igen det nästa helg istället hihi. Istället blir det att fara längst upp på viberget med ett otroligt skönt gäng där det blir grillning och mys. Jag och Olivia ska även planera klart Moas födelsedag,spännande!;-) Ha en galen kväll på mollys nu flickor och pojkar! PUSS

Hahah vilken jävla bild, men det är okej att se ut så där när man nyss farit från Olles och fått i sig lite för mycket av det goda.

Almost here -maria

Vi fick oss en riktigt skön åktur med massa blickar(har folket aldrig sett två åka moppe förr?) Mycket skratt och tutande blev det även på köpet!
Sedan drog vi oss till mig där det blev att spela en runda biljard( Jag vann så klart), dans och sen blev det mys framför olika program och gott!

Nananan -maria

Skickade sms till Anna och sa att jag skulle komma 09.45 för att hon slutar då, har egentligen en längre sovmorgon och till svar får jag " jag bryr mig inte" tacksamma vänner är det bästa som finns! Men spelar ingen roll vad hon säger, hon bryr sig:-)! Idag är det fredag den 13:e och tror inte riktigt på att det är en oturs dag( nu blir jag väl på körd av en lastbil) slutar tidigare än vanligt och ikväll ska jag vara med min fina Emma, kan ju inte bli annat än bra? PUSS

Torsdag -maria

(Fin bild eller något...)
Gårdagen spenderade mesta dels hos moster som fyllde år, grattis igen=)! Sedan fick jag sovsällskap av Moa, inte helt fel!
Att bara ha en lektion idag som är 50 minuter lång känns inte så där jätte värt. Men blir endå att dra sig till skolan och hoppas på att det har blivit varmare när man kommer hem, så man kan slänga på sig bikinin och sätta sig ute och sola. Ha en bra dag♥

-maria

Idag blev det att sitta ute och steka i ungefär två timmar på skolan, inte helt fel!

Update: Snart drar jag på mig lågskorna och beger mig till Alicia, blir att gå till bergsbyn och köpa en feting glass! myyys.

Uttråkad? ja det kan man säga -maria

Fem skulle
Skulle du vilja vara längre?
Närå, tycker redan jag är lång:$
Skulle du vilja väga mer?
Nej.

Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon?
Nej, men självklart skulle man bli ledsen ifall man fortfarande tycker om den personen.

Skulle du vilja ha sex med en kändis?
Channing tatum, ja tack:$

Skulle du vilja dricka dig full nu?
Neej, inget sånt sug idag int.

 

Tio kan
Kan du röra på öronen?
Nja känns som det när jag försöker, men ingen aning.
Kan du slicka dig på näsan?
Nej inte det.
Kan du kolla i kors med ögonen?
Jaadå.
Kan dina föräldrar lita på dig?
Ja det kan dom.

Kan du låta bli att prata på 4 timmar?
Haha knappast.
Kan du vara på fest utan att dricka?
Ja det kan jag, men för fulla personer när man är nykter är jobbigt(a)

Kan dina vänner lita på dig?
Absolut och hoppas att dom gör det.
Kan du tänka dig att pierca naveln?
Har redan det så.
Kan du suga?
haha kan väl alla?

Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?
Oftast inte.


 

Femton har
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?
Ja när jag var yngre.

Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig?
Självklart.
Har du ett syskon?
En broooder.

Har du varit full den här månaden?
Ja det har jag.
Har du någonsin haft sex med någon?
Mjo.
Har dina föräldrar ljugit för dig?
Vet inte fråga dom:-)
Har du redan tröttnat på dom här frågorna?
Haha faktiskt, meeen har endå inget bättre för mig.

Har du borstat tänderna den senaste timmen?
Nej för någon timme sen.

Har du pussat någon som är fyra år äldre?
Näj.

Har du haft sex med någon som är fyra år äldre?
Nej.

Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre?
Meeeeen.

Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger?
Nej.

Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det?
Haha mm.

Har du haft sex med mer än tre personer?
Vem vet.

Har du ljugit på någon fråga än då?
Nej.


 

Tjugo vem
Vem är din bäste vän?
Har inte bara en.
Vem älskar du?
Nära och kära.

Vem hade du senast sex med?
Någon jag tyckte om.
Vem vill du bli full med?
Dom bästa.

Vem är den bästa artisten?
Kan inte bara säga en.

Vem pratade du senast i telefon med?

Emma.

Vem har du en crusch i?


Vem är snyggast i världen?

Channing tatum är förjävla snygg.


Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det?

Dom som behöver det.

Vem är snällast i världen?

Jag hehe närå men.

Vem vill du prata med?
Någon rolig skulle inte skada.
Vem sov du med senast?
Moa.
Vem såg du full senast?
Dom bästa.
Vem vet allt om dig?

Moa, hon har känt mig typ hela mitt liv=)! Anna vet nog också det mesta.

(hahah normalt osv..)

Vem kysste du senast?
hihi.
Vem kramade du senast?
Pappa.
Vem kan berätta allt för dig?
Dom som litar på mig.
Vem kan du berätta allt för?

Dom jag litar på.

Vem hatar du?

Hatar knappast någon men ogillar,ja.

 

Annat
Vad blir ditt namn baklänges?

Airam

Har du gjort en snöängel i år?
Det har jag nog.
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus?
En månad ungefär.
Har en dröm gått i uppfyllelse?
Ja absolut.
Tycker du att sengångare är söta?
Haha klart!

Har du någon gång testat karate?
Nej men har gått taekwondo
Första sporten du gick på?
Fotboll.
Minimorötter eller pommes frites?
Pommes!
Vad längtar du mest till just nu?
Sommaren såklart!
Hur gammal har du tänkt bli?
Vet inte, har inte bestämt mig än eller något.
Har du haft vattkoppor?
Ja.
Vad drömde du inatt?

Kommer inte ihåg.

Vilken tv-serie är bäst?

Har massa=)

Höga eller låga strumpor?

Låga när jag har låga skor iaf.

Vad är du mest rädd för i hela världen?
Att förlora någon som jag verkligen bryr mig om.

Läser du på baksidan av mjölkpaketen?

Har jag inget bättre för mig så.

Vad har du för färg på ditt påslakan?

Rött.

Bikini eller baddräkt?

Bikini utan tvekan.

Snyggaste läraren?

Haha vettja.

Är du mörkrädd?

Lite kanske :]

Har du någon gång haft på dig ett par trosor?

Haha mjo kan man tänka sig.

Tänt eller släckt när du ska sova?

Släckt.

Duscha eller bada?

Duscha oftast men ibland bada.


Har du gråtit i skolan nån gång?

Det tror jag.

Sjunger du på toa?

Kan hända.

Vilken färg har din jacka?

Svart, brun och beiges.

Använder du långkallingar?

Är det jätte kallt, absolut.

Är du höjdrädd?

JAAAA.

Vilket land vill du åka till?

Massvis!

Vad var det senaste som fick dig att skratta?

Mig själv hehe. är för rolig ibland.
Vad ska du göra NU?
Fixa mig efter det här.
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Har inte pratat meed honom på ett tag.
Har du sett din bästa vän gråta?
Ja och hur ont gör inte det?

Vilka länder har du bott i?
Sverige.
Senaste piercingen?
Naveln.

När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
Någon dag sen.
Gay? 
Näj.
Har du varit på stranden?
Ja klart.
Hur bra är din syn?
Haha njaee..
Vad skulle du säga om jag sa att jag va kär i din bror?
haha inget, det får väl "du" bli om du vill.

Var är dina syskon just nu?
Vardagsrummet med mig.
Vad var den senaste drömmen du minns?
Åh kommer typ aldrig ihåg dom.
Vilken tid gick du upp i morse?
10 eller 11, vet inte kollade inte på klockan.
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
Jag saknar dig..:(
När va du riktigt sjuk senast?
Två veckor sen mådde jag inte på topp.

Vad gjorde du kl 2 inatt?

Hade hunnit somna då:]
Vad är det första du gör på morgonen?
Kollar på mobilen.
Vad ska du göra efter det här?
Fixa mig och sedan äta hoppas jag.


Oh darling -maria

Ikväll blir det att fara till världens mysigaste brygga med en picknick korg med massa godsaker, ljus och filtar! Så blir att sitta där nästa hela kvällen, tyvärr måste vi hinna träna på dansen också för imorgon är det uppvisning.. Får se hur det blir, skulle inte förvåna mig ifall det är jag och Moa som gör fel och barna klarar det utmärkt;-)

-mariaaa

Ikväll ska jag umgås med min fina vän Emma, känns som det var år och dar jag träffade tjejen. Men det blir iallafall att köra lite brumbrum,spela brännboll(jag äger) och förhoppningsvis mysa och äta gott! något att se framemot.

Jag har verkligen fastnat(nöjd simon?) för den här låten hehe.


Om sanningen ska fram nanana -maria

Igår drog jag till Moa och där spenderade jag natten. Vi kom på den "bra" idén att börja spela donky kong på nintendot och som vi redan vet så kommer det sluta med att vi båda surar, ja vad hände då? vi svor som aldrig förr, jag höll på att börja gråta(ja jag gråter när jag blir för sur hehe), vi ger inte utan slänger dosan till varandra samtidigt som vi försöker peppa varandra. Ja, det är på liv och död när vi spelar:$ Slutade iaf med att vi stängde av skiten och for och handlade gott istället, en utmärkt idé om ni frågar mig. Sedan fortsatt vi kvällen med att se greys och sedan big brother med massa gott!

Nu sitter jag iallafall här och är avundsjuk på Mathilda som sak till stockholm imorgon hehe, hur skönt skulle det inte vara att få lämna den här staden några dagar?
Förra gången jag och Moa var i Stockholm, k u n g var ordet!

Det var Gud som skapade Colan - Moa

Var hos tandläkaren i dag. Jag kan stolt meddela att trots tandläkarrädsla och ångest pallrade jag mig dit( kan ha haft någonting med att det kostar 300 rikstaler annars). Väl i undersökningsrumet, i stolen från helvetet, frågar tandis mig - Dricker du mycket läsk?. Nej svarar jag med hennes händer nedtryckta i min mun. Vad skulle jag säga? Jag är beroende av cola, dricker det varje dag.. Skulle inte tro det, speciellt inte när jag blåljög nån minut tidigare när hon ställde samma fråga. - Nej, läsk dricker jag bara på helgerna.

Konstigt säger hon då, för du har vad vi brukar kalla läskslitage på dina tänder. Hmm, man ska nog inte ljuga för sin tandläkare? Så med en ny resetandborste i väskan och sån där illasmakande gegga i munnen sitter jag här nu... Sista året med gratis tandvård, jippie! Kanske ska jag göra som Maria och bara ge upp. Tänderna är ju ändå åt helvete som hon säger de. Sluta dricka coca-cola ska jag då verkligen inte göra. För som vi kom fram till i går...Det var gud som skapade colan! Vem annars liksom?




blöö -maria

Vill bara veckan ska ta slut så jag kan sluta på den nya apun, det var ingenting för mig helt enkelt. Jag är trött, hungrig och inte alls på det bästa humöret. Sockersuget är på topp och jag borde sätta punkt här för det är bara negativa saker som kommer ut.
Det blev att doppa dom här godingarna i choklad förra gången jag och Moa myste till det, mmmums.

Tomorrow's much too long - Moa



Shit vilken dag, Nu går ja och lägger mig.
Sov gott mina vänner!


Snälla bli min igen -maria


1 maj -maria

Vart en riktigt lyckad kväll igår men blev lite för mycket av det goda så idag mår man som man förtjänar. Nä orkar inte skriva mer, ska gå och lägga mig tills middagen är klar. Pusss
Kommer nog ramla in bilder från igår lite eftersom.

RSS 2.0