Face down -maria

Ikväll bjöd jag hem Emma på middag, så vi har suttit och myst och pratat hela kvällen. Vi båda var lika döda vilket var skönt så ingen av oss var överaktiva som i vanliga fall! Fick även en tidig födelsedags present som bestod av en tröja och parfym♥tack!. Imorgon ringer klockan och det är dags att dra sig till skolan, har känt mig mer taggad. Pussnatt

-maria

Det här fick jag med mig hem igår + en tröja efter jag hade vart hos Pea. Hon har köpt halsbandet och body sprayen när hon var i London. Är riktigt nöjd och hade verkligen inte förväntat mig att få fara hem med något! Tack stumpan♥

- Maria

Glöm aldrig bort hur fin du är.♥

Helgens planer! -maria

Imorgon:
Får jag helg och möter upp min fina Alicia för att mysa på bio!


Fredag:
Då är kapten röd i stan vilket ska firas med förfest med fint folk och sedan folkparken för att skaka rumpa till tusen, känner på mig att det kommer bli en awesome kväll!
Så jävla fina personer alltså!

Lördag:
Blir att spendera bakis timmarna med Pea och Omid(ifall han står ut med oss) Blir iallafall att äta gomiddag hos dom och mysa framför repriset av idol som vi båda kommer missa. Sen antar jag att vi ska baka chokladbollar(hon äter ton av det) och flumma på, alltid lika kul med tösen=)
Förra gången vi myste på!

Söndag:
Ska jag vara med min saknade fruga Emma! Vi ska bl.a skriva på ett kontrakt, till vad behåller vi nog för oss själva hehe;-)
Guuud vad gammal bild! Men kan inge annat än gilla den även fast kvällen slutade som den gjorde, unge och dumma kallar vi det va?

Grabbar vi glider -maria

Gårdagen var huur trevligt som helst! Först titta på Annas kör som var så otroligt bra så blir att fara dit nästa gång också! Sen drog vi till Joel och blev filmkväll och mycket skratt för en övertrött Maria. Imorse vaknade vi vid 11 tiden och sedan kom Anna och Viktor och hämtade upp mig och Elin för fiske. Gick så där när vi hade kört en bra bit och insåg att det var is när vi kom fram.. Kunde ha fått mer firrar! Aja:-) Nu ska jag ta det lugnt tills det blir bingokväll som alla andra söndagar hehe! Pussen.

I never meant to hurt you -maria

Vaknade hyffsat tidigt från en galen kväll med Emma igår, vi borde inte visas i allmänheten tillsammans för folk skulle bara bli rädda haha! Hur som haver har jag tagit en prommis med min finaste Alicia, är så glad att jag har dig så ojoj. Ni vet den personen som har känt än nästan hela sitt liv och som även finns kvar där än idag för en. Lyckligt lottad är jag!♥

Ikväll ska jag och Elin fara och kolla på Bontos kör och sedan bege oss till Westin och sen fara och besöka Joel och Anton, kommer nog bli hur trevligt som helst! Ha en bra lördagskväll flickor och pojkar!

Trötter -maria

Död är precis vad jag är. "Försov" mig imorse, vaknade halv 7 och började klockan 7. Var ju bara att slänga på sig kläderna och dra iväg och hela dagen har jag gått runt och gäspa på jobbet, väldigt trevlig tjej. Slutade 3 och cyklade iväg och firade Isak(grattis igen!) och nu ligger jag äntligen i min sköna säng, som jag har längtat efter! Kan knappt hålla upp ögorna nu och klocka är bara halv 11, inte likt mig men ska göra en tidig kväll. Imorgon är det jobb och sedan xbox häng med my brother from another mother.

Godnatt!


Let me hold you for the last time -maria

Nu myser jag ner i sängen för att skriva lite, sen sätter jag på en film och somnar till den för att sedan vakna av väckaren imorgon. Då är det nya tag som gäller.

Jag saknar dig så mycket att det gör ont.♥ -maria

           


Jag saknar dig mer och mer -maria

Igår bjöds det på halloween fest vilket var riktigt roligt och toxic leverade! tiden bara sprang iväg=) Promenerade hem på morgonen och sov i fyra timmar för att sedan vakna till innan jag skulle möta upp Alicia och David för att se Fredriks boxnings match och blev även seger för honom, riktigt duktig! Men nu är jag dödare än någonsin så ikväll blir det bara att ta en varm dusch och sen mysa ner framför tv.
Lyckades glömma kameran så bjuder på en låt istället.


Längesen -maria

Kvällen vart lika bra som jag trodde, förutom att filmen inte var så mycket att hänga i julgranen! Gillar att det inte bara var jag som satt som ett frågetecken som det brukar vara, utan även Anna;-) Men det var en jätte mysig kväll! Har nu lagt mig i sängen och hunnit samtala med fina Johan, alltid lika kul att höra vad som händer några timmar bort härifrån. Men nu vill inte ögorna kämpa mer så säger nog godnatt för att sedan hänga med Alicia imorgon!
Orkar inte lägga in bilder från kameran så tar en då vi var i Annas stuga, Mummmms.

-maria

Snart ska jag kliva upp och bege mig mot partaj en snabbis och se om allting har kommit in. Börjar få små panik för det är inte länge kvar till på fredag men förhoppningsvis har det kommit idag eller imorgon så! Sen är det bara att hoppa in i duschen och göra sig klar för en dejt med Westin. Ikväll käkar vi på resturang viking och efter det bio, kommer bli awesome!! hur skönt som helst med lov önska det var några veckor till. Pusss
finadu.

RSS 2.0