Aldrig utan dig♥


Love is not a decision, love is a feeling. If you could decide who you loved it would be a lot easier but a lot less magical.


 

Så länge du är lycklig -maria

Först måste jag bara tacka mina två älsklingar F&M för en trevlig kväll igår♥

Alldeles strax ska jag ta och göra snyggt i garderoben även fast det tar emot men bättre att göra det ikväll istället för imorgon. Sen måste jag ju även få ta upp att jag och Moa åker till umeå snart och stannar där några nätter där det kommer hända massa trevligheter, donken lockar faktiskt till 1000 just nu:$ Nej nu ska jag ta tag i garderoben sedan blir det att se på "Farsan" hoppas den är lika rolig som man tror!


saknad..

Now dance, fucker, dance - Moa

Hallå. sitter och väntar på att Lelle ska komma och hänga med mig i solen. Därefter är kvällens planer att permanenta styvmorsans hår och sen vara med maria vid älven. En toppen kväll om ni frågar mig. Simma lugnt


Need you now -maria

Fick vakna upp med ♥ idag så dagen började super förutom att han snarkade så hela huset skakade så blev inte så många timmars sömn, men saker man får leva med antar jag;-)Sen har jag även hunnit med att vara med Emma ikväll och det blev fotbolls spelande,massa skratt och även mycket prat vilket jag behövde! men ska försöka sova nu och tvekar om det kommer gå, men går iallafall rykten om att det ska vara bra väder imorgon så då väntar solning och sedan Moa det blir toppen! sussagott folket:-)



I'm strong on the surface not all the way through, I've never been perfect but neither have you- Moa



Det kryllar av släktingar på min gård just nu och det är även planerna för kvällen. Umgås med bland annat farmor som kommit hela vägen från stockholm. Längtar sönder till nästa helg, umeå är välbehövligt om man säger så. Måste komma bort lite. Bara umgås med maria och ha sjuuukt kul i några dagar bara. Hittade min gamla dagbok i dag! haha fjorton åriga moa hade verkligen obetydliga problem, men otroligt roliga att återuppleva. Ska fortsätta bläddra i mina gamla tankar och ta det lite lugnt. Hade gött folket..


Hej jag heter Moa och jag är en apa:)


Några bilder från våran midsommar:-)























-maria

MIDSOMMAR!!
Fram med alkoholen,gomaten,musiken,stämningen och få vara med några av mina bästa!!! PEPPA GOTT FOLK FÖR NU KÖR VI!!!!!




-maria

I din närhet mår jag bäst i världen.

you never were and you never will be mine - Moa



It's a cruel thing, you'll never know all the ways I tried.
It's a hard thing faking a smile, when I feel like I'm falling apart inside.
And now you're gone, there's lika an echo in my head.
And I remember every word you said.

That you never were and you never will be mine.



Säga vad man vill, men Robyn är fan i mig bra. Låten ovan är dock med Ellie Goulding & Erik Hassle. Sitter och nöter den. Har bestämt mig för att stanna inne och ta det lugnt i kväll. Ska städa brorsans lägenhet i morgon, så det är nog bäst att spara på krafterna. ha en bra kväll alla!


If there's okay with you -maria


Kom nyss in från solen och vill bara att klockan ska gå så jag får mat i magen och träffa F. Vad kvällen bjuder på har jag ingen aning om men jag har en känsla av att det kommer bli toppen, kan väl inte bli annat än toppen i det här vädret och sällskapet=). Sedan är det dags att börja peppa ännu mer till midsommar men frågan är om jag och Moa kan bli mer peppade? Direkt vi nämner midsommar skiner båda upp för då blir det gomiddag med killarna, goda drinkar och även spela lite spel och sedan andra fesligheter:-)

It´s true -maria

Blir att göra en tidig kväll och längta till imorgon då man får fin besök som Emma brukar säga.

Sov så gott flickor och pojkar:-)


Kill this feeling - Moa

Ska strax möta upp westin sen blir det häng vid älven och annat. hade gött folket.


hahah jag dör så söt! -maria


You're my heroine - Moa



I kväll bjuder bruden ovan på bio. Tack gumman du är bääst!:) kommissarie späck nästa!


knock you down -maria

Blev inge Cissi ikväll så nu håller jag tummarna för att Moa vill gå på bio med mig! snällasnällasnällla


You could always make me laugh, you listened to my pain, you turned my nights into sunshine when my days had often been rain - Moa




Sitter och väntar på att HIMYM ska laddas ned. Jisses är tvungen ladda ner hela season 5 igen för att få tag i det sissta avsnittet. Hur som helst, i kväll ska jag för andra gången på handledar utbildningen för att få en till person att köra med. Efter ska jag vara med Elino. ha en skön söndag alla. fred ut.


Slänger in en bild på min bästa party polare :)


Tvärt så vände allt -maria

Jag måste bara få tacka Moa för en underbar lördag med massa skratt och andra trevligheter.♥



Ikväll kommer en trevlig prick förbi och det blir bara att ta det lugnt och se film som han har tagit med sig(mina är tydligen för dåliga...)jag har faktiskt inget vettigt att säga men nu försvann några sekunder iallafall! ha en trevlig söndag flickor och pojkar:-)

HON ÄR JU BLODIG ... Gå... där.. ifrån! - Moa

Rubriken är vad maria så fint skrek när vi såg the grudge för ett tag sen. Nu efter en prommis i regnet fortsätter vi med 2:an och 3:an. Ligger och nyper i Marran så fort jag blir rädd som vanligt, hon har blåmärken i morrn garanterat. Önska mig lycka till nu, har typ aldrig vart så rädd i hela mitt liv....



HM kan ju inte vara segare.. -maria

Äntligen har mina saker jag beställde för ett halv år sedan kommit, ja ni läste rätt ett halv år.





Självklart så råkar jag radera smset man ska visa i kassan för att hämta ut varorna, vad fan ska jag göra nu??? hoppas det går endå annars har jag väntat ett halv år i onödan.... KLANTIG SOM VANLIGT

You know me better than I know myself -maria

I väntan på att min kära vän ska ringa mig så sitter jag och proppar i mig godis och hoppas att tiden ska gå fortare. Jag vill bara fara ut nununu men får vänta ett tag men sedan sätter vi oss vid bryggan och snackar skit samtidigt som solen steker på oss(hoppas jag). Sedan blir det att dra hem och sätta igång the machinist är det någon som har sett den? Vi satt igång den igår och vi båda tyckte den var grymt obehaglig och när man var som räddast kommer självklart min bror och förstör.. så blir att sätta igång den ikväll också, längtar lite smått hihi. Ha en trevlig kväll folket:-)
You know me better than I know myself
(ja vi BJUDER på den)

 


Tänk så mycket ett sms kan göra..

summerbreeze - Moa

Ligger ute i solen och väntar på att Vera ska höra av sig. Ska gå på stan, men hon vaknar nog inte förrän vid tre tiden. Haha ja tjejen kan verkligen sova. Senare väntar maria och en super creepy film vi började se i går.




Lite bilder från skolavslutningskvällen. Snodda från lite olika bloggar. Mitt sur face beror på sprängande huvudvärk, som tur gick den över så småning om.


Love the way you lie -maria

Såhär satt jag och Moa idag när regnet öste ner(ja jag överdriver liiite kanske) och vi fick även folk att skratta som satt i en bil och folk som gick förbi stirrade en aning för mycket, såg det verkligen så konstigt ut? skönt var det iallafall och utan tvekan värt det även fast vi blev utskrattade. Älskar att Moa är precis som mig och inte bryr sig när man skämmer ut sig, ingen dör väl av att bjuda lite på sig själv?:-) tack för en mysig/rolig dag älskii♥


En alldeles för härlig kväll! -maria

Den här kvällen har ju bara vart för härlig och vi fick även vädret med oss! Vi satt vid bryggan snackade en massa skit,åt gott och tog även några kort. Vi hann även att skämma ut oss för ett litet äldre par, men dom fick sig ju ett skratt så vad gör det om 100 år? ;-) Sen fick jag ett underbart sms av Moa som inte gjorde kvällen säämre direkt. Livet leker!!

Umgås med marran - Moa





Bergsbyn>Älven och nu film @ my place

Gullimullibulli - maria

Finner inga ord över hur mycket jag har saknat den här tjejen, alla spårade kvällar och skrattattacker. Ikväll får jag äntligen träffa stjärnan och våra käftar kommer nog inte vara stängda en sekund eftersom vi inte prata på flera månader. Love♥


what I am to you is not what you mean to me - Moa

Kass uppdatering från våran sida vi vet. Men vi har kommit överens att inte skriva om vi inte har något vettigt att säga. Bryter det löftet lite nu men jag har verkligen inget att göra. Väntar på att westin ska ringa och lyssnar på musik. Förhoppningsvis blir det att umgås med den bruden i kväll. Skolavslutningskvällen var både toppen och lite mindre toppen. Hade sjuukt ont i huvudet första delen av kvällen men som tur gick det över. Nu taggar vi midsommar!


ni är bra ni :)


Why say forever, when forever doesn’t exist?

...

jag älskar er ♥ - maria



GRATTIS


Grattis på 16 års dagen >
/Önskar dina favortipersoner

Vårat schema för dagen -maria

Ska umgås med denna kvinna hela dagen
-Dra till hennes skola
-Äta middag
-Fara och fira Elin
-Sola

Förlåt för att jag är en sån bitch - Moa


Tur att du inte har något annat val än att stå ut med mig broshan..


I natt är jag din -maria

VET NI VAD? NU HAR JAG SOMMARLOV!!!!
Dock känns det inte som det tror det är vädrets fel och sedan så har ingen annan 92a eller uppåt det vilket är väldigt synd för umgås nämligen inte med så många 93er på fritiden och den bästa av dom är ju i stockholm.. Men jag får klara mig imorgon väntar balen och på onsdag besöker jag Moas skola ett tag! Sedan är det dags att börja peppa fredagen där det kommer bli massa festligheter!




Moa ser du det här så titta på din mobil!

we laughed until we had to cry - Moa

SATC 2 Alldeles strax med Vera, inte dåligt taggad.


Ditt himelska leendet - maria

Att fortfarande sitta i morgonrock när klockan snart slår 14.30 känns mer än okej, jag orkar inte klä på mig och jag orkar inte stiga upp. Men snart är det dags att ta tag i sitt utseende och hoppas på att Moa svarar på mitt sms. Jag är sugen på att ta ut en filt,täcken,tända ljus, äta gott,lyssna på musik och bara prata skit  ikväll och jag hoppas att hon känner lika dant. Sommar känslan börjar komma fram mer och mer även fast vädret inte är det bästa så har jag bara 2 skoldagar kvar och vi ska inte göra ett skit på dom dagarna. Med andra ord så börjar alla galna äventyr snart ååh vad jag längtar!

 


True -maria


Samlar mod - Moa

Sitter här och samlar mod. Fråga mig inte varför, men det visar sig att jag har köpt en rosa skolavslutnings klänning. Imponerande nog att den är rosa, men det är en klänning också. Jisses, blir i alla fall mängder av nitar + converse för att klara av detta. Feeling like barbie, If u know what I meen. Kvällens planer är att umgås med mor min. Har hunnit se så ska det låta som är ett alldeles för underskattat program om jag får säga det själv. Sen har vi snackat film. nästa fredag är som sagt skolavslutnings kväll. Är inte dåååligt taggad.


Glassigt -maria

Äntligen fredag även fast det känns lite surt eftersom Anna drar till stockholm vilket betyder att jag inte får träffa stjärnan på måndag men jag får klara mig utan henne. Annars har den hära dagen vart riktigt rolig och har mest bestått av Uno spelande och när man tänker på att vi inte har några riktiga skoldagar kvar kan det inte kännas bättre.Nu sitter jag och väntar på att E♥ ska ta upp luren och ringa mig, ikväll ska vi se "hitta nemo:$" och håller vädret i sig kanske vi drar och spelar brännboll! Ha en trevlig kväll flickor och pojkar så hörs vi senare:-)

 

 

Moa

Det ska tydligen regna imorgon

så vi får ta oss en sovmorgon imorgon istället

så tar vi picknick någon annan dag!


Buzzin´- Moa

Halllå, sitter i marias och chillar. Båda  har sovmorgon idag så det kändes rätt soft att skippa delen då jag cyklar hem och i stället bara stanna här. Snart väntar frukost och därefter två lektioner skolan. Bara en massa betygs snack, ganska ovärt. Hade hooj.


Vill kunna titta dig i ögonen och se ärlighet -maria


suuuug - Moa

pallla...

RSS 2.0