Våra favoriter ikväll!




Release meeee -maria

Nu sitter jag här och sjunger release me, tycker jag det låter bra? Ja faktiskt..haha nae skämta,fyfan!Dagen har varit hyffsat bra.Titta upp saker på skolan,köpte lite små grejor,tillbaka till skolan ha gympa och det var rikigt kul faktiskt,tävlings inriktade är ju bara förnamnet!Var nog bara mitt lag som skrev jävel när vi prickade korgen,Nu förstod ni säkert vad vi hade också.Basket såklart!
Ikväll blir det iallafall att ta på sina nya uggs och gå till obs med Moa,ni alla vet nog vad vi ska göra där,äta gott såklart och sedan tända ljus och se idol,känns inte helt fel eller? Jag har även vart duktig idag och gjort klart mitt hemprov,hoppas verkligen det hära gick bra eftersom jag fick ett svagt G på ett av dom hära proven,hoppas hoppas:-)!Nej men nu rinner tiden iväg så ska dra mig men ni får ha en trevlig kväll:) pussen på er!

Nu när vintern är påväg börja man tänka tillbaka på såna hära stunder,
Fan vad gött vi hade det!!!

Nytt! -maria


Apoteket 62:-



Lindex 39,50:-

Nytt!-Moa

KUNDE INTE LÅTA BLI(A)

T-SHIRT TUNIKA 149KR ÅHLÉNS

T-SHIRT 199KR ÅHLÉNS

Drar ner på stan en snabbis, tar ut pengar till mina skulder, Peace - Moa

 

 


onsdag - Moa

Sitter i bunkern och väntar på matten, efter det slutar vi (KUNG). Så då blir det att trampa hem på cykeln, och plugga jävel på franska grejern som jag är för puckad för att förstå. Sen i kväll väntar maria&Idol. + GREYS ANATOMY. jobbigt bra program! så se det :)


Madde is back :)♥ Äntligen.


Datakundskap -maria

Nu sitter jag ännu engång med datakundskapen,fan vad roligt...NOT!Men nu sitter jag och peppar till maten istället även fast jag inte har någon aning om vad vi ska äta men endå, allt är gott just nu.Senare idag ska vi gå och kolla upp hur mycket det kostar att ha barn,tillexempel hur mycket nappar kostar osv,roligt?nah. Aja nu ska jag sluta vara negg och börja jobba PUSSS

Vad säger du Moa,mysa framför idol ikväll?

Peppa oseriös bild!!

Godnatt bloggen.


Idol! -maria

Hon gav mig rysningar ikväll.




Slänger in Mariette också bara för AntonK ville!;-)


Nytt! -maria

Skopunkten 199:-


Don't break my heart - Moa

Heeeej på er! HUMÖRET ÄR PÅ TOOPP JUST NU. Sitter och fryser i mitt stökiga rum. Men jag kan då inte bry mig mindre om hur det ser ut här inne. Ska snart i väg och träna småglinen och sen träna själv. Ska bli najs bajs. Om det ens kommer nån tränare man kan ju hoppas lite i smyg att ingen kommer så jag får cykla hem och se på Idol.Men men har lite plugg och göra. Desutom en nylånad bok att läsa, kanske struntar i tv.n i kväll, jag sover bätte då. weirdo som jag är :)Hade bra peoples.


-maria

Dagens planering:
-Äta
-Hämta ut mina uggs!!!!!
-Kööpa cola&gott
-Mysa till idol
-Duscha
-Sussa godnatt.


Jaa som ni ser så blir det en tidig natt för mig eftersom fick mig inte många timmars sömn i natt och var helt död,Så ska bli rikigt skönt att sova tidigt.Kommer säkert inte bli så men endå..

Cola måste ju vara en av det bästa som finns,mums!

Ljudet av ditt hjärta - Moa

Sitter i bibblan och "jobbar" med samhälls. vi går snarare omkring och kollar böcker, tror jag ska låna förnuft och känsla, om nån undrar ocg bryr sig. Känns lite tungt att det bara är tisdag, när det känns som torsdag i kroppen. Är trött som fan och det är bara hemska lektioner kvar. Jisses. Aah iaf ska ta reda på fakta om eus domstol, like i care ?  hade Hoj.


Kolla så smidig... :)


Älskar! -maria

Medina-Sagoland.


Vill HA! - Moa


>Peengar (kommer i morrn! tack och lov)
>Klääder
>Vinter!

Fast det här är ju inte helt fel heller.


so sick of love songs so tired of tears -maria

Oj vad tiden har gått fort ikväll jag har hunnit med,plugga,städa,prata i telefon,sett idol och svenska hollywoodfruar.Nu är det snart dags att bädda ner sig och ta en date med john blund men först blir det att snabb duscha och titta några bloggar.Men ni får ha en trevlig kväll folket och sova så gott för det ska iallafall jag..hoppas jag!



you don't know what you´ve got - Moa

sitter och bloggar samtidigt som jag ser på CSI new york. eller ser och ser, är egentligen inte så insatt. väntar mer på roast på berns och ångrar lite att jag inte sitter och pluggar. Har hunnit med att träna småbarnen, sett idol och tryckt i mig en chokladkaka denna måndags kväll. Jaja ska fortsätta och driva tid med att multitaska, Hade hoj.



-maria

Du gör mig så sjukt förvirrad...

Grafisk - Moa

Första gången grsfiska har vart kul. Vi fick FOTA! Wihie, egentligen skulle vi ha tant kläder för det är en anons för en tant butik vi ska göra. Men palla det. Anna såg ut som värsta modellen medan jag själv såg ut såhär

Snygg modell ? haha nu är det lunch, hade hoj


Ooooh -maria

Har aldrig sovit så gott som jag gjorde i natt men såklart ringer klockan alldeles för tidigt och man kliver upp,orkar inte.Aja idag är en hyffsat skön dag eftersom man har så lång sovmorgon går man inte skola i många timmar.Får se om jag drar mig tidigare för att ha en lunch date med emma, men det tar jag tag i senare för nu måste jag göra mig klar.Ha en bra dag,puss!

give me your heart - Moa

Tjoo people. Nu är det måndag  igen. Vecka nr 2 på helvetesveckorna, den sista dvs. Och som inte är så himla helvete. Ska snart dra mig till pappa och hämta gympis kläder. Lyckas alltid ha alltingpå fel ställe, vet inte hur. ha en bra da iaf. Hoj


-maria


The worlds greates♥


Matte b tar knäcken på mig. - Moa

> mat, > sen plugg tills jag storknar..
När ska dom här helvetes veckorna vara över?!


Söndag -maria

Gud så slut jag är i kroppen utan anledning,får hoppas det går över efter man har ätit något efter som min mage kurrar mer än aldrig förr, brukar ju aldrig vara hungrig på morgonen(?) aja!Igår kväll blev det en as rolig kväll med Moa och tv spelet gick bättre än vad vi trodde det skulle gå, meeen så klart fasnade vi tillslut och gick ut och busade istället!Toppen:-)Alldeles strax kommer Omid och Pea, omid fyllde nämligen år igår så blir att gratta honom idag!Senare så blir det att mysa med emma,söndagmyssss inte dåligt någonstans!PUSS





26 september - MariaMoa

Hej!Vi kom nyss in från en stor jävla promenad,ni kan aldrig gissa vad som hände oss.Vi var ute och tog lite kort i den vanliga ordningen sen så hör vi några viska i bakrunden.Vi är inte rikigt säker att det var några viskningar med någonting hörde vi. Så vi vände oss om och såg några skuggor, men dom var knäpptysta som dom vart under hela tiden vi var där dvs, 5-10 min. Dom hade alltså suttit där och inte sagt ett ord och bara kollat på oss, antar vi. Men shit så rädda vi blev! Vi gick i väg utan att tänka, med raska kliv. inte sitter man och stirrar på folk sådär? Och det som skrämde oss mest är att det kunde ha vart vem som helst som satt där i mörkret. Jag menar typ - hejvåldtäktsman. Moa klämde ur sig ett nervöst skratt, medans Maria blev helt chokad och lite förbannad. Nu är vi iaf inne i värmen i gen, för att sen kanske fara ut och cykla. Ha en bra kväll alla. Det ska då vi.





Jag har hittat mitt paradis. -maria

Vad säger ni mina vänner, ska vi dra ihop ett skönt gäng och sticka?



Nytt! -maria


Din sko 399:-


Apoteket 59:-

- maria

Inatt har jag somnat,vaknat,somnat vaknat hela tiden men som tur är jag uppe nu.Är väl dags att börja käka och fixa sig för sedan dra sig in till stan och möta moa.Skor på ingång!KING.Senare ikväll drar jag mig mot denna flicka och vi hade tänkte klara ett tv spel som vi fasnade på och gav upp helt och hållet förr.Men nu jävlar är vi på fötter igen och ska klara skiten...ellernått(a)Ingen av oss är ju direkt duktiga på sånt dära så det är nog bara mest tur men det blundar jag och Moa för.Proffslighet i våra ögon;-)Men ni får ha en bra dag folket för det ska vi ha!



Gör mig såhääära glad!

Kom just hem från westin - Moa



En stjärna^

Hoppar i säng nu, sov gott people.


I know i've cold to you - Moa

Hej alla! har just sett en jätte dålig teenmovie med isak&emil, Haha har inte så mkt mer att berätta. I kväll blir det nog att dra i hop någonting med brudarna. Se idol och mysa. Vi får se hur det blir. Hade hoj.


Killen som kommer gå långt! -mariaa


I believe i can fly -maria

Äntligen är det helg!!! Kan seriöst inte bli bättre även fast jag alldeles strax måste plugga en snabbis men kommer knappast kunna koncentrera mig pågrund av att det är fredag,mums!Imorgon drar jag och Moa till stan och jag får köpa mina snygga skor jag hittade på "din sko"dock ryker 400 kr där och det känns inte lika peppande menmen! Har även beställt mina skor idag och det känns mer än skönt.Äntligen har jag varma vinter skor,med några uggs på fötterna fryser man nog inte;-)Vintern är ju trotts allt pågång det märker man ju redan nu...suck

Moa ska vi göra en repris snart?;-)

Ryggjävel - Moa

Har en knutjävla jävel i min ryggjävel. Det gör ont:(

IKVÄLL KÖR VI MED CAPS LOCK! -MARIA

JAG ÄLSKAR ATT JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER
JAG ÄLSKAR ATT JAG SKA KÖPA MIN VARMA UGGS IMORGON
JAG ÄLSKAR ATT JAG ÄR SNART KLAR MED HEMPROVET
JAG ÄLSKAR ATT JAG HAR FÅTT SKRATTA JÄVEL IKVÄLL
JAG ÄLSKAR ATT HA KUL
JAG ÄLSKAR ATT CISSI HAR LYST UPP MIN KVÄLL
JAG ÄLSKAR LIVET HELT ENKELT!!


Kiing! - Moa


Happyland- Moa

Heej på er, idag efter skolan träffade jag på vero, sjukt kul eftersom det var evigheter sen jag såg henne. Så det blev vi två på stan och sen en stund hemma hos henne. Fick låna en jätte fin kofta och en jacka eftersom min klädbrist håller på att ta över. Efter det blev det jobb med los lelle som är allmänt sär och väldigt gullig.
Snart> Idol + snylta elins klasskaka PEACE.



Märk att jag har på mig en gigantisk sparkdräkt, undra varför folk kollade?
Vi skrek av skratt(jag iaf) i ett underställ och 7 storlekar förstora oranga foppatofflor medans vi målade en traktor röd. Ja, jg skulle också har undrat  vad vi sysslade med...


- maria

Kvällens planeringar:
-Plugga
-Dra sig till Cissi
-Äta gott(visst älskling?)
-Se idol
-Cykla hem i 1000 minus
-Duscha
-Sussa jävel!

äckel<3

Nu -maria

Ska jag lägga mig och se riverside, som egentligen inte ens är bra.

Men aja brist på annat;-)


Flugornas herre - Moa

Sitter och njuter avsommorgon just nu,inte helt fel. Lite onödigt att jag vaknade innan väckarklockan ringde, hade egentligen kunnat stiga upp om typ en timme. Men tydligen inte.  HAhah i natt när jag skulle sova hörde jag en fluga surra omkring, tillslut fick jag damp och tog en tidning och slog i hjäl den. Men sen fick jag jätte dåligt samvete! Men jag lovade iaf mig själv att jag skulle snöra ut den genom fönstret och inte i soporna, då kunde jag somna. haha vad ska man säga? jag är lite speciell. Skulle egenltigen vilja vara en sån där> hon skulle inte göra en fluga förnär, men nej jag är en flugmördare....
Ha en bra dag folket, Peace


HELT orelateradbild.


One of these morgnings - Moa


lite enformig låt men jag diggar den ändå :)


Strong Enough -maria

Allt känns king just nu så jag vill bara skrika ut det, vet inte varför jag blev på så otroligt bra humör bara så dära tvärt men kan inte låta bli.Har nyss vart med världens Moa och vi har tryckt i oss massa godis och dricka och det var mer än bara gott det var KING, jaaa med stora bokstäver!!Skolan gör mig galen just nu men det bryr jag mig inte om eftersom jag klarar mig genom dagarna med ett gott sällskap och det tackar jag aldrig nej till.Nej nu ska jag dela min glädje med Sammy eftersom den dära killen är ju faktiskt rätt så bra när han är på bra humör!Sedan är det johnblunds tur att ta över min värld och göra så jag vaknar upp lika glad som nu och njuta av min sovmorgon som bara sitter sådära jätte bra just imorgon!! aja NATTTI FOLKET♥

Du och jag mot världen har det alltid vart
och kommer alltid vara.
LOOOOVEUUUU BBBBBYGIRL

Peppa jävel!

Ikväll sitter vi klistrade framför idol,ni missar väl inte det 20.00 på 4an?


När jag och Moa tar kort med varandra, ser korten oftast ut såhära.

Vara seriös? nae inte våran grej!
















Nu var det där med rubrik igen...- Moa

Hej på er. Det känns som det var länge sen jag skrev, men det var det kanske inte ? iaf har internet fuckat. Nu är det i gång i gen och det är ju det viktiga. Dagens planer är att skriva klart bokanalys, senberor det på hur lång tid det tar men hade hoppas hinna se idol också. Om det tar mer än 5 timmar då är det fan illa. Jag gjorde en upptäckt här om dagen, jag är egentligen ganska korkad. jo det är sant jag ärblåst...

se idol med mig?
Hahah bilden är helt störd , men man måste ju bjuda på sig :)


-maria

Nu sitter jag vid datakunskapen jag säger bara en sak, döda mig! Fyfan vad tråkigt det är alltså.Vi ska göra några värdelösa uppgifter som dödar mig långsamt.Jag är hungrig och idag bjuds det på sallad med små köttbullar,ja det lät inte så gott med andra ord.Aja nu ska jag sluta klaga och börja jobba igen!Ha det roligare än mig iallafall:-)

- Moa


jag har världens bästa mamma, älskar dej.


sjukling -maria

Nu sitter jag här med ont i halsen och är snorig,stannade hemma idag men far till skolan imorgon men lär missa hur mycket som helst i skolan på en dag.Men vad gör det om 100 år nae ingenting!Att min mage kurrar gör inte saken så mycket bättre så tänkte lägga mig och se andra avenyn och äta nått gott, låter inte helt fel eller hur:-)?Men det värsta med att vara hemma är att det kan vara skönt en eller två timmar sen vill man bara ut och träffa folk, men jag får väl hålla ut antar jag!Nu ropar maten efter mig så dags att skynda mig!PUSS



I mind up my mind - Moa

Go morron på er alla. ska snart bege mig mot skolan för en lektion sen är det nått judo grejs som gäller. Barn ska typ komma och prova på, jag vet inte riktigt vad jag ska göra där. Bara att vi ska få lite cash för det, och det är ju välbehövt! Har skulder som ja inte ens vill tänka på, och jag hatar verkligen att vara skyldig. Ha en bra dag peolpe.Peace

Dagens- Moa


Missa inte! - Moa

Roast på berns i kväll 21.55 5:an
Ikväll är det robert gustafsson ♥ som roastas!

Lever min dröm bby -maria

Minus
-
Snorig
-Ont i halsen
-Plugg
-Rastlös
-Fryser
-Kanske blir att stanna hemma imorgon, suck kommer bli lååångtråkigt
-OSV

Plus
+Uggs för 200 :-
+Hittat ett par läckra skor som kommer bli mina.
+Mamma köper fika till mig.
+VG på utvärdering
+Har världens bästavänner
+Osv

STORT PLUS

Nytt! -maria



129:-


99:-

Gina tricot!

Måndag,....... - Moa

Heej på er, sitter på grafiska igen denna måndags morgon. Hade just en redovisning, pinsamt nog blir jag nervös även om det är mindre än halva klassen som ska lyssna. Jaja resten av dagen är också smärtsam, långa tråkiga lektioner och jag är stressad till max. I bland känns det som om jag inte kan andas. Har coopers i dag, och jag glömde gympa-kläderna hemma. Hur duktigt är det? Kanske lika bra ändå för jag har ingen kondis just nu kan jag lova. Jajja inte forstsätta negaa det gör allt bara värre,

så här ska jag tänka:
Bra att måndagar är långa då blir resten av veckan en barnlek.
Underbart! att vi har så mycket prov och läxor då lär jag mig mera.
Bra att jag glömde gympakläderna. då kan jag hejja på alla andra.


På måbra dagen, fick jag en lapp som sa att jag var så postiv att jag sprider lugn och alltid är glad. Det gjorde mig jätte glad för inombords känner jag mig som någonting som snart ska explodera eller som en sång som går snabbare och snabbare... Men jag ska vara glad resten av dagen,en solstråle som ska vandra genom anderstorpskorridorer. - om jag klarar en timme till av grafiska klarar jag ALLT!.



-maria

Är det kanske dags att skriva ett godnatt inlägg nu,jaaa jag tror det! För imorgon är det skola och vi har även en fet sovmorgon till klockan 12.15 men ska trääffa a lite tidigare så vi kan glida in till stan och se om några billiga uggs finns där annars så blir det att beställa för för 200:- hur billigt är inte det?Måste även in och köpa mig en vanlig enkel tröja och kanske ett rouge.Det återstår och ser imorgon:-)!Nej men nu ska jag fortsätta snora och hosta ihjäl mig och hoppas på att det blir bättre imorgon!Sovgott folket pusspuss!

I dont know..


should I give up ? - Moa

Jisses vad less jag är. har just plöjt igenom 100 sidor av tråkig bok coh samtidigt antecknat. Inge skoj kan jag lova. tar en liten paus nu men sen är det bara att forstätta. Ångrar att jag skjutit upp det här så länge! har ju en massa annat plugg att göra och ett liv att leva förfan!

paaaain

Nytt! -maria

fast svart!

900:-

-maria

En oseriös,äcklig bild.Men bäst är du♥

 


Dagens låt -maria

Adele-Chasing pavements


Can we bring yesterday back around ? - Moa

Hej på er, Kolla på klockan och bli imponerade hur tidigt vi är uppe. Vet inte om jag sagt det men jag har sovit över hos maria. Det var inte tänkt att vi skulle sova utan se på filmer hela natten, vi somnade i stället innan kl 1.  Vi hade för oss en massa bus, åt pizza blev uttråkade av pippi och en massa annat. Nu ska vi snart ner på stan, Maria har spanat på en jacka och såna där  "tofflor" som hon brukar kalla uggs. Sen bär det hem till skolböckerna. Fyfan vad mkt plugg jag har! Har inte ens börjat läsa den där boken som vi ska ha gjort analys till på torsdag. Förutom det, samhälls och matte prov, franska glosor. Underbart. Jaja det orkar jag inte bry mig om föränn jag kommer hem, See ya peace



lättroad?- Moa


hittade just en en till anledning att älska min dator!! :)


Du är en stor del av mig. -maria

Godmorgon godmorgon.Idag vaknade man klockan 7 pågrund av att man inte kan andas för kan ni gissa, jag har blivit förkyld...igen!Hade ätnligen blivit frisk från att vara så jävla sjuk men endå ska det komma tillbaka.Gympa när det är iskallt är faktiskt ingen bra idé.Ikväll blir det maraton som Moa skrev i förra inlägget och ja jag erkänner, jag har alltid varit förtjust i pippi långstrump det är faktiskt jävligt bra:$dock måste det vara otäcknat.Vi ska även tagga pizza ikväll som sitter så rätt som det bara kan bli, vet inte hur länge sen jag åt pizza sist? ja åratal iaf!nej nu ska jag fortsätta knarka nässpray och nått pappa gav mig från england.får hoppas det funkar!

Ikväll kör vi bby!♥


You don't know what love is - Moa

I går blev det inge av, dvs planera gick i stöpet. Det lämnade mig hemma på soffan med en godispåse i armarna. Inte helt fel, blev bara lite uttråkad.  I kväll är planerna disney maraton med M. haha eller det är ju inte riktigt disney maraton eftersom Maria var supersugen på Pippi också, så man var ju tvungen ge med sig. Men jag är iaf astaggd. Det är ju superskoj att få sån där nostalgi känsla när man ser alla klassiker från när man var liten. SKa bli skoj, förutom det ska vi klämma i oss en pizza också. Inte alls fel om man frågar mig.!:)
      


over and over again -maria

Åh äntligen helg!!!Den hära helgen har vart så efter längtat pågrund av att jag har inte kännt mig riktigt kry och jobbiga lektioner gör inget bättre.Idag var det en helt vanlig skoldag och jag och A passade på att dra in till stan och köpa ett par vantar till mig, man behöver ju nämligen på kvällen nu när det har börjar vara 1000 minus...........Ikväll blir det att se idol med världens bästavän och vi får inte glömma allt gott vi också kommer köpa!Skulle egentligen följa henne till agge(emmas mamma) för att lillmartin var där men hon var snabbare än mig på att äta så jag sa hon fick fara utan mig den hära gången!Att vi ska cykla till coop i det hära vädret känns dock inte lika peppande, varför har sommaren redan försvunnit det har gått alldeles för snabbt ju!:-(

Fyfan vad man saknar det.

-

Lyssnar på orden när jag kickar här i takt
I mina ögon har du inte längre någon makt.


FRIDAY im in love - Moa

Tjo mannen. i dag är det fredag och humöret är på TOPP. Har en hyffsat så ok dag, men det spelar ingen roll för det är FREDAG. Jag skulle ta mig i genom vad som helst med tanke på HELG. Jajja nu ska jag göra mig klar. I kväll pratas det om någonting kanske pizzakväll hemma hos mariaÅ. Hoppas det blir av annars blir jag planlös. Vi ser ju vad som händer. PEACE.


katastof bild men den bjuder jag på. ♥


Tack för en jätte mysig kväll älskling!♥ -maria



Girls just wanna have fun -maria

Nu sitter jag här helt uttråkad och väntar på att cissi ska äta och sedan ta sig till stan och jag får ju räkna med minst en timme till, men vad ska jag göra i en timme?ja det är då frågan!kanske ska ta och släppa ner håret så jag inte kommer frysa ihjäl om örorna när jag far ut, för det är ju inte varmast ute om vi säger så.Ikväll blir det en myskväll med Cecilia, vi hade tänkt dra oss till älven med filtar och gott osv!inte helt fel när jag känner mig helt slut.Men hon kommer nog göra mig pigg igen om jag känner henne rätt.Men aja nu ska jag försöka göra nått med håret men ni får ha en trevlig kväll:-)!

Bildbriiiiiist

- Moa






Nu måste vi dra -maria

-Att vi hade sovmorgon känns inte fel.
-Att vi fick sluta minst 1 timme tidigare känns inte fel.
-Att jag och emelie gjorde klart alla uppgifter känns inte fel.
-Att jag kirrade G på bf provet känns inte fel.
-Att jag ska vara med Cissi ikväll känns inte fel.
-Att allt känns king nu känns inte fel.

Äru go eller!oja

-maria

-Vill ha sommarlov.

-Vill ha rikigt sommarväder.

-Vill ha en underbar sallad från ica.

-Vill ha moa som sällskap.

-Vill ha musik på sidan.

-Med andra ord, bara ha det king!

-


I don't see it that way - Moa

Kan nån förklara för mig varför jag inte villl till skolan då vi ändå bara har två lektioner. Och en ganska soft sovmorgon. Jag är ju hopplös...


ge mig ett bättre humööör.


Inge bättre för mig -maria

Din ålder: 16,snart 17(a)
Födelsedag:  11 dec
Syskon: Bror
Hårfärg: Mörkbrunt
Ögonfärg: Bruna
Vad shoppar du helst: Kläääääder!
Har du några tatueringar eller piercings? nej,men naveln snart någon gång!
Hur många skor har du? ingen aniing, kring 7-8 som jag fortfarande använder.
Hur många par byxor har du? ingen aning, massa
Har du några smycken som kostat över 1000 kr? ett par men använder dom inte.
Färg: Svart
Mat: Hamburgare
Sport: inge
Snusar? provat och smakar skit.
Hoppat bungyjump? haha onej
Brutit mot lagen? ja
Tar du droger? neje
Vad använder du för schampo? olika
Vad är du mest rädd för? sprutor,höjder
Vad lyssnar du på just nu? ingeting just nu,moa stängde av.
Pizza eller choklad? choklad!!
Guld eller silver? guld
Vilken film såg du sist på bio? minns ja inte!
Vad vill du helst av allt göra just nu? äta maaaten som aldrig kommer.

Nio sista:
Sista bilfärd: Hem
Sista filmen du såg: awake
Sista ringda telefonsamtal: Cissi,dock inte jag som ringde men endå haha
Sista bubbelbadet: lördags!
Sista spelade cd: hos rk
Sista gången du grät: minns inte
Sista måltiden: skolmat

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar? alltså,dejta?
Blivit arresterad? m
Blivit kär vid första ögonkastet? njae men nästan
Varit på tv? njaa fast ryggen syndes bara men endå;-)
Fått ditt hjärta krossat?jo
Sagt att du älskar någon utan att mena det? njae
Busringt till nån?haha vem har inte

Sju saker du har på dig:
1. Tröja
2. Linne
3. byxor
4. sockar
5. trosor
6. bh
7. armband

Nio saker du gjort idag:
1. Varit i skolan
2. Sprungit 2000 meter med emilie
3. Hållt på att somnat på en lektion.
4. smsat
5. ätit
6. ringt
7. suttit vid datorn
8. gått till skolan
9. övertalat pappa att äta hamburgare.

Fem favoritsaker (Ingen speciell ordning):
1. kompisar
2. sommar
3. shoppa
4. godis
5. skratta

Fyra länder du vill åka till:
1. grekland
2. thailand
3. hawaii
4. usa

Tre val:
Svart eller vit?  svart
Sommar eller vinter? sommar
Choklad eller chips? choklad

Två saker att göra innan du dör.
1. Vara lyckligast i världen.
2. Leva livet mer än någonsin

En sak du ångrar:
1. Saker man har gjort utan att tänka.

You wash my tears away - Moa

Hemmaaa, från en inte alls lika hemsk skoldag som jag hade tänkt mig!
Nu är planerna:
>Plugga
>Laga Mat
>Äta Mat
>Maria
>Se IDOL med världens bästa.
>hem och sova


Föralltid! -maria

Vi har gått igenom allt tillsammans, från att vara små till att växa upp med varandra.Vi har inte alltid haft den vänskapen vi har nu, den har gått mycket upp och ner men man har alltid vetat att du finns på andra sidan stan och alltid vetat att man kan gå till dig om det är nått.Du är en av mina bästavänner och kommer alltid vara vad som än händer.Jag älskar föralltid gumman!♥

 


Don't look back in anger- moa

Godmorgon, känner på mig att den här dagen kommer bli en katastrof. Jag har redan vält en glasgrej på toan. Desutom har mina byxor inte riktigt torkat. Så ja, jag sitter här i fuktiga brallor. Nått kul jag har att se fram i mot är Idol hemma hos maria. Men ja innan dess har jag en jävlig skoldag att ta mig i genom och en massa plugg att göra.

Hearing from you brightens my day, no matter what.♥


Ge mig lite mer -maria

Vaknade nyss upp ur min powenap och oj vad skönt det var alltså! Är alltid lika skönt att sova efter man har kommit hem från en jobbig skoldag.Den hära skoldagen har bjudit på precis samma saker som på varje tisdag förutom att engelskan blev flyttad med typ två timmar och då passade jag,jenny och emelie på att fara och käka hamburgare och gullemelie bjussa,tack!♥
Hur som helst så blir det att kika på idol ikväll som inte var igår som jag trodde, jag hade köpt godis och allt och sen blev det inge av.....Menmen, vi gör det nytt försök idag fast med kakor;-)Men nu har jag inte så mycket mer att bjuda på, kan ju skylla på att jag är nyvaken så hades!


Jag saknar ju dig.


- Moa


-maria

Andra avenyn nästa!


Ett inlägg under dödshot från mariaÅ- moa

Hej hej, nu har jag egentligen inget att skriva. Det var maria som tvingat mig, men man får ju göra det bästa av situationen. snart börjar franskan, favvolektionen(NOT). Slutar iaf tidigt så det är ju en tröst.

här är en bild på maria och en tallrik.

Med det säger vi godnatt!

 


med en magnum i munnen - Moa

Heeej på er. en  fråga bara. Är det fel att skjutsa sin sjuåriga lillebrorpå pakethållaren? han har ju faktiskt hjälm, äsh shitsamma, jag är fankung på att cykla. mamma kom just in och bjöd på glass så jag sitter med en magnum i munnen.(kan misstolkas,men  jag lovar att jag inte är någon självmordskandidat) tänkte hoppa i duschen och sen slå på tv.n för att se om någon om mina älskade serier visas. Hade


peace


bombom -maria

Längtar tills på tisdag då andra avenyn avsnittet kommer ut, jag orkar inte vänta en hel vecka efter varje avsnitt det är så jäva drygt och inte bara det, förr var det varje dag så varför inte nu?Aja ikväll ska jag bara chilla jävel med godis i famnen och idol på tv,det missar ni väl endå inte? det bästa är ju nu när folket gör bort sig och man kan hitta sina favoriter.Hade faktiskt önskat att en av mina favoriter var här också men såklart är plugget ivägen, palla skola:$Annars har jag nog inte så mkt mer att berätta ellerjo! Det gick åt helvete på redovisningen vi hade idag, min grupp gjorde bort sig totalt och vi börja skratta när vi skulle redovisa,inte bara vi även klassen! Men som tur kirrade vi ett G iallafall!

En oseriös,suddig bild bjuder jag på!

WIHIE NU HAR MIN KLOCKISH KOMMIT! - Moa

>Skjutsa pontus till träningen
>duscha
>Plugg

du är sötast när du sover.

Måndag igen - Moa

GALET JOBBIGT! grafisk i några timmar till... lunch engelska,svenska idrott, träning. Ett + är iaf att min klocka kanske kommer i dag. Skulle vara sjukt trevligt. Förutom det inte så mkt som håller en på benen, vill helst hem och sova, snoozade över en timme i morse vilket ledde till att det blevväldigt brottom. hade glömt att vi har idrott på måndagar så jag fick storma till pappa för att hämta gympa kläder. Tog mig till skolan iaf och där står en tant och vill ge mej en banan& att jag ska rösta. Hallå jag är inte 18? iaf jag tog då glatt bananen och gick därä ifrån. Jaja hoppas alla överlever den här dagen, är inte stensäker på att jag gör det. Peace


finisar♥


-maria

-Tända ljus.
-Sätt på en film
-Ringa
-Sova!
Så natti med er:-)

what i want life to be - Moa

Hej på er. hur kan man bli så trött av att göra ingenting? Ska snart hoppa i sängen och läsa lite på samhällsen och sova gott i min underbarasäng. Det jobbiga är att allt är en enda röra, min skåpnyckel är borta, böckerna utspridda över hela huset. Läxor & prov till när? iaf det tar jag tag i tomorrow. Sov gott.


you are the one -maria

Godkväll folket, ellerja kväll har det väl inte hunnit bli men.Igår kväll blev det en rikigt mysig kväll med Moa,vi drog oss mot obs eller coop och började köpa en massa gott och sedan skyndade vi oss hemåt.Tände några ljus och la oss i bubbelbadet och hade det allmänt gött,massa skratt på köpet!Just nu sitter jag och väntar på ett samtal av E som jag ska mysa med ikväll och vad vi ska göra är jag inte rikigt säker på.Men behöver iallafall råd från henne så det lär bli en lång pratstund och det är alltid lika underbart att hon alltid förstår mig så väl.Dock blir det ju att sova ganska tidigt ikväll,skola imorgon....suck.


I'm not the only one- Moa

Tjena bloggen! idag är det söndag vilket betyder att jag gör ingenting. Förutom sitter här i pyjamas och ser på film.  I morse såg jag och mamma björn bröder och jag grät som vanligt i floder. Vilken underbar film det är! Barnfilmer is the shit! det är dom man både gråter&skrattar mest till. vad jag såg fällde morsan inga tårar men hon sitter i stället och bölar till extrem home makeover, så det är säkert från henne jag fått mina välfyllda tårkanaler. Men som sagt, eftersom det är söndag så undviker jag planer. Ändå har jag bokat in Mtv videomusic awards i kväll! Om det ens är, ska kolla tvtablån nu.hade alla, peace.


Haha kommer aldrig glömma!♥ -maria


Vilka är ni?

Nu har det börjat komma mer och mer läsare, vilka är ni egentligen? Inte för vi tror ni kommer komentera men vi gör ett försök!:-)

Smile för fan - Moa

go morron. Nu är det äntligen lördag! och så himlabra det känns. Först blir det att ta i tu meden massa tråkiga saker som att städa rummet och tvätta håret medans i kväll väntar MARIA! Vi ska bada, käka gott, och må allmänt bra. Ha en bra lördag people!

igårr.


i never thought i´d be in love like this -maria


Music from the heart - Moa

Hola folket. Idag har vart en riktigt chill dag. Vi slapp nämligen svenskan alltså var jag hemma INNAN tolv. Helt sjukt skönt, hinna vila upp sig lite innan kvällen som ska spenderas bla i skelleftehamn med brudarna. Kul kull, nu väntar krubb och göra sig klar. ha en najskväll, Peace


Du ska veta -maria

Det var inte ditt fel.

Jag går till skolan med den här låten i skallen, Peace - Moa



Get free - Moa

Kvällen har bestått av:

+ trevligt sällskap

 

Godnatt


Jag vill hinna hinna -maria

Jag kan knappt vänta tills man får studiebidraget det finns så mycket man vill ha.Vinterjacka,uggs,halsduk,vantar,armband,ringar oooosv!Jag blir tokig av tanken att jag är paaank eftersom jag är skyldig Moa 100 kr sen helgen så har jag faktiskt inga pengar kvar.Men som tur kanske jag kan gulla med pappa så han kan bidra med lite pengar åt mig:$!Snälla någon där ute ge mig något jobb så jag kan tjäna massa pengar och blir rik.Nej nu ska jag sluta dagdrömma och fortsätta se andra avenyn, det har ju börjat om för er som inte visste;-)

Ungefär en sån hära modell svart eller röd, jatack!

All i got - Moa

Wihie nu har mammsen beställt en knokk klocka åt mig!. Kan knappt vänta! hur lång tid kan det ta innan den kommer då? Nu ska jag ta och klicka hem skolkatalogen också. Peace.

t
förra året!


Nytt! -maria

Jag gav upp,fick bli en sån väska halva skelleftå har.

299:-


Vill ha vill ha vill ha! - Moa


Thinking of you -maria

Nu sitter jag här helt utvilad och klar eller ska bara sminka klart det sista.Sedan drar jag mig mot dagiset med några i klassen eftersom vi ska ställa några frågor till dom så vi får veta mer om hur det är att jobba på ett dagis.Eftersom jag har redan gjort det ett år så vet jag redan det mesta men!Sedan blir det att ha barn och fritid heeela dagen, finns inget värre med andra ord.Men lätt värt det när man får träffa dagis barna igen:-) speciellt mina favoriter:$$
Nu är jag ju verkligen sämst på att komma ihåg tiderna så jag minns inte vilken tid vi skulle mötas så dags att slänga iväg ett sms till A så jag inte kommer försent!Men ha en bra dag!


Bildbrist, det märks va?




- Moa





Hahah klockrena killar! -maria


How could this be done - Moa

Wihie här sitter jag med magen full av rotmos. Kvällens planer är> först jobba. Sen dra hem till maria och se idol.Grymt taggad. Spännande eftersom jag och maria har så olika musik smak. Om vi säger så här, Jag gillar Johan palm och Maria älskar Kevin. Jaja nu blir det som sagt jobb. Ha en bra kväll alla! peace.


nu ska jag och syster♥ mååla


Idol -maria

Även fast hon är grymt nervös och även grinar.Så ger hon mig rysningar,gud vilken röst!!


Change me -maria

Imorse vaknar man upp med världens huvudvärk sen igår och var inte alls på toppen humör.Som tur har man härligt folk omkring sig på skolan som kan göra en skoldag mycket roligare, då kan man ju ta Morgan som exempel;-)Senare var det bara att sätta sig vid skolbänken och skriva ett prov vilket gick bättre än vad jag trodde, tror jag iallafall(?)Skulle inte förvåna mig ifall det blir IG men troligast inte.Denna kväll bjuder på massa lugnhet det vill säga, tv,gott,duscha,dator och sedan sova ellernått liknaden iallafall! Men skriver senare för nu ska jag äta nått:-)PUsss!

Morgan tyckte den hära bilden såg ut som en häst(?),tack.................


true -maria

 


Det gjorde så ont i hjärtat att säga hejdå,

men det blir bäst såhära.

Jag kunde inte fortsätta ha det som vi hade det,

Jag fick slut på tårar.


Is that alright? - Moa

oj oj oj uppe i ottan sitter jag här, Med bara håret kvar sen är jag finito. Vad ska jag hitta på då ? gå och lägga sig igen kanske. Eller vänta nu, magen skriker efter frukost. Mackor med onyttig marmelad here i come. Och visst låter en tekopp alldeles underbart också ?... Haha men nu vet ni vars ni hittar mig, vid frukost bordet med en te kopp i handen. Och varför inte med vakna med the voice på televitionen? joo så blir det.


Peace

Ni missar väl inte -maria

Idol klockan 20.00 på fyran?


Förlåt.. -maria

Men det är dags att gå vidare nu,utan dig.
Glöm aldrig att jag alltid finns här om det är nått.

I don't need you anymore -maria

Kvällens planer:
-Plugga.
-Äta.
-Cecilia♥.
-Busa.
-Plugga
-Sova



Fan för rubriker - Moa

Är på skolan, i en datasal med halva dagen avklarad och halva dagen kvar.
Bra att man har härligt folk omkring sig så man pallar skolan!



you need somebody different, somebody who fits you like a glove -maria


Nu blir det att slå igång en film och sen sussa!Godnatt:-)

nu ska jag och köpa - Moa


sen plugg i massor...


Du gör mig så osäker,vad är rätt och vad är fel? -maria

Åh vad slut jag är efter den hära dagen!Det börjar med sovmorgon tills klockan 12 men endå höll jag på att somna på sista lektionen och insåg själv att luta huvudet mot bänken är ingen bra idé.Men jag tog mig igenom hela dagen iallafall och fick även veta att jag kommer bli rälsfri snart, kanske 1-2 månader till inte helt fel om vi säger så!!!!Jag har ju verkligen försökt dölja mina tänder nu ungefär ett år ellernått och nu kan man äntligen le som vanligt, eller okej inte nu men snart.Nyss kom jag mig hem från mormor och morfar som bjöd på mat och det är ju lika gott som vanligt och fikat där efter satt rikigt bra!Nu sitter jag här mättare än någonsin och ska dra mig in i duschen så ha det bra gottfolk:-)!!

Beviset att jag alltid håller för munnen eller ansiktet när jag skrattar









osv...

see the world - Moa

Nu väntar:
-plugg
-träna små
-träna själv
-plugg

Kuuul? nej.



fast den här dan har ändå vart helt ok. Längtar ändå till helgen(A)


Det gör ont i hjärtat när jag får dig att gråta. -maria

Det sista jag ville är att göra dig ledsen,men jag behöver göra det hära, för både din och min skull..

En sån där hoppllös dag - Moa

bra att man börjar och neggar direkt på morgonen men huvudet värker, och ja har inte världens roligast dag framför mig. MEn men bara att bita i hop och köravidare, right? Nu ska jag locka mitt hemska hår peeace.


I don't know where to go I can't do it alone I've tried -maria

Lenka-The show


be mine - Moa

Hej på er, sitter med lite magont efter att ha tryckt i mig en halv ben&jerrys. Känss  lite farligt att lämna den andra hälften i frysen när jag har en massa busfrön till syskon som gärna skulle smaska i sig den. Jaja förutom det fixar jag med att flytta bilder från min gamla till min nya dator jupp fickk mig en ny dator i här om dan efter som min brorsa haft sönder den gamla. Tack papi♥ Planerna för resten av dagen är att städa och plugga, men är väldigt tveksam att det blir av. Hade bra iaf Puss.
'


Papi


The heart beats in its cage - Moa&Maria

Hej folket!Nu sitter vi här helt utslagna från igår kväll då vi befann oss hos Rk och även lillanton var där! riktigt trevligt var det.Men att hitta runt i östanbäck var inte det enklaste vi har gjort, Vi ramlade,gick över högt gräs,skrek,gick för långt men tills slut hittade vi dit med genom blöta skor.Jävlarna kunde inte ens vinka dit oss utan dom stod bara i fönstret och tittade på haha!Tack för det iallafall killar;-)
Ikväll blir det bara att ta det lugnt och "peppa" till skola imorgon, kan säga att ingen av längtar precis.Men vi hoppas att ni får en trevlig kväll så skriver vi senare!PUSS.


Ikväll gör vi östanbäck osäkert! -maria


i need you -maria

Äääntligen fredag och vad betyder det, jo jag ska umgås med min e men vad vi ska göra är inte rikigt klart än, vi hade tänkt bada men nu verkar ju hennes hals inte alls vara okej så det blir kanske bara att ta det lugnt och mysa.Det är faktiskt rikigt skönt efter man har kommit hem från skolan och är riktigt trött.Imorgon blir det andra bullar och då åker jag och Moa  till Östanbäck och umgås med A&R,då blir det bada jacuzzi osv och det känns rikigt peppande:-)!Men aja nu ska jag dra och se på tv och äta kakor som jag och cissi köpte igår;-)Pussis

Vad sägs om att göra om det hära någon kväll emmsi?

Ikväll befinner sig jag och Cissi här. -maria

Du är bäst cissipissi.


En skön låt nu på morgonkvisten -maria

Whitney Houston feat Akon -Like i never left


Rubrik - Moa

oj oj oj andra inlägget idag.  Jag blir fan stolt över mig själv, sitter just nu och lyssnar på totalt jävla mörker och känner mig lite emo. Bara för att jag är så utrååkaaad, har ingenting att göra och datorn är inte till så mkt hjälp. Kanske slår jag igång en film eller nå annat trevlig efter som jag har en ganska saftig sovmorgon i morrn + bara två lektioner. Känns bra de, efter det kanske stan om någon pallar gå med mig. Vi ser hur det blir. nu har jag skrivit ett hyffsat långt inlägg om ingenting. Så jag ska sluta nu, hade bra peace.


och några helt orelaterade bilder, för att ja... jag är uttåkad. men de från några ganska great stunder!

Plus&Minus! -maria

Minus
-Knappt några pengar.
-Dåligt väder.
-Ont i halsen.
-Plugg ikväll.
-Behöver nya smycken(ge mig armband!!!!)

Plus
+Sovmorgon imorgon.
+Mys ikväll.
+äntligen långa naglar(inga mera lösnaglar.)
+Cola,godis.
+Helgen!!
+Snabbare internet.



Det blir bättre och bättre varje dag - Moa

Holaa, sitter i en datasal på skolan med några härliga brudar med en/två av dagens lektioner avklarade. Matte sen är dagen slut. I kväll ska jag nog bara ta de lugnt, kanske ta en springtur också, vi serju. Läste just att greys anatomy inte börjar om förrän i oktober..... taskigt att man får vänta så länge. Har inte mer att säga hade HOJ.



Feeling free - Moa

Heeej på er. sitter här och känner mig kvaddad. Jupp har tränat i dag och hela min kropp VÄRKER. Det är roligt att man är så vältränat... ( varning för grov sarkasm frästen). Förutom träningen har jag pluggat lite allt möjligt, nött franska ord osv. Snart väntar min underbara dubbelsäng på min ömma kropp. Sov gott people.


Sweet dreams -maria

Att äta glass och bara vila kan vara det skönaste som finns just nu.Sista lektionen vi hade var jag helt död på, orkar inte göra nått men endå kämpade jag på med något läsförståelse text.Ingen aning hur det gick men ett g blir det iallafall om det nu var så att vi får betyg på det.Vad händer ikväll då, jaa kanske vara med Cissi vilket inte ser ut att bli av eftersom hennes mobil har stängt av sig så.Annars blir det att plugga jävel och kan säga att Cissi lät mer lockande!Men hör av dig om du ser det hära pissi:-)!Nej men nu ska jag ta en powernap så jag piggnar till.

mmmmums



Uppdatering:Grillning,Cecilia,rebecca och massa mys där håller jag hus ikväll!

RSS 2.0