Angel -maria

Vad gör jag i stan när alla andra är på pdol?? Tycker att vi kan ta bilen imorgon till pitå och köra gärnet eller vad säger ni Moa,Anton och Emil?;-) vet att det inte kommer bli av men man kan ju alltid hoppas:$


Vad jag bryr mig om nu är att du kommer nära mig -maria

Efter att ha legat i poolen med trevligt folk i några timmar så ligger jag i sängen helt utmattad med en snorig näsa, förkyldningen verkar aldrig ge med sig har haft den i snart en månad och att bada gjorde nog inget bättre men orkar inte bry mig om det:-) Nu ska jag tända en massa ljus i rummet och lägga mig framför någon mysig film och försöka göra en tidig kväll vilket det aldrig blir. Men hoppas ni har en härlig torsdag! Pusspuss


if its a friend that you need, let it be me - Moa

Måste tacka marran för en toppen kväll igår. Vi lagade  en jätte god middag och efterätt. Åt, skrattade och lyssnade på musik. När det blev mörkt tände vi ljus och satt ute på altanen med filtar och myste. En toppen kväll helt enkelt. För stunden sitter jag och väntar på att mamsen ska komma hem. Jag har haft huset för mig själv i veckan eftersom dom tog en impulsresa till stockholm. Det har varit grymt skönt att kunna göra vad man vill när man vill men jag har faktiskt börjat längta lite smått efter mamma. Dessutom känns det som om mina artärer ska sprängas pga all pizza, pasta och nudlar jag har käkat. Men vadå? Hur kul är det att laga mat åt sig själv? Slänger in en bild på mig&madi som jag krossade i minigolf här om dagen;)


Why say forever, when forever doesn’t exist?

Bara för att du lyckades fångade mitt hjärta en gång,två gånger betyder det inte att du kommer lyckas en tredje gång. När mitt hjärta skriker ut ditt namn och tårarna rinner ner för min kind så betyder det inte att jag vill att du ska torka bort dom och säga "allt kommer ordna sig". Bara för att ditt leende har fått mig att smälta betyder det inte att jag kommer smälta nästa gång du ler mot mig. Bara för jag en gång kunde lita på dig och vågade ta din hand betyder det inte att jag kommer våga det igen.Bara för att jag förlät dig en gång,två gånger betyder det inte att jag kommer förlåta dig en tredje gång.

You are everything i never knew i always wanted - Moa

Tjabbaa, Dagens planer är staden med maria och senare häng med westen. Har inga pengar att shoppa för och då vet ni ju vad som väntar. Jag kmr hitta hur mkt som helst! Så är det ju alltid. Ska göra mig klar nu,, ses vi på stan kanske? :) Simma lugnt.

sorry, blame it on me -maria

Just nu är inte humöret på topp, är det för vädret eller att jag inte har fått många timmars sömn dom senaste nätterna? jag orkar inte göra nått vill bara lägga mig ner i sängen, se film och somna men nu kommer det andra problemet, jag orkar inte kliva upp ur soffan:$typiskt! Sen har jag även fått virus på datorn.. kan inte bli bättre!Men som tur  har jag hunnit rädda alla bilder ifall datorn skulle dö, det är ju endå viktigast:-) men nu ska jag försöka övertala någon att bära mig till rummet, kommer säkert gå bra he he. puss på er.

Här är några lappar jag fick i lördags när vi spelade ett spel. På en av lapparna står det" den som ser ner på andra"det har jag växt ifrån för länge sen, men nu började jag just se ner på dig anton;-)


Från och med nu -maria

seriös bild osv.

Imorgon ringer klockan alldeles för tidigt och då är det dags att tvinga sig upp ur sängen och dra sig till hamn men först hämta upp min favvo.Där kommer vi spendera hela dagen och vad vi ska göra där märker ni om ni bor i hamn för vi har typ delat ut 100 lappar där;-) men dags att försöka sova, kommer det gå bra? inte en chans. PUSS


Sliiiiten -maria

Måste tacka för en skit rolig kväll igår!

Nu ska jag ta och leta upp min mobil som jag har lyckas slarva bort någonstans i sängen och slå en signal till tjejen som bor ett kvarter bort! Blir att umgås med henne ikväll och bara ta det lugnt.. Behöver det efter en fartfylld kväll igår och en tidig morgon. Hoppas ni alla får en mysig söndag för det iallafall vi ha:-)


FÖRFEST SEN SEN STOCKEN MED VÄNNER


Sometimes I'm gonna have to lose -maria

Hela den här grejen gör mig galen, finner inga ord över hur less jag är.

Nu väntar trästocks med världens bästa -Moa


Älskar att du pallar stå där och lyssna på musik du egentligen gillar, bara för min skull.
Älskar att du ibland fastnar på konstiga ord & hittar på konstiga sånger som du aldrig slutar sjunga.
Älskar att förstår fast jag inte hittar orden.
Älskar dig homie :)


This is the last time I'll abandon you - Moa

Har just kommit hem från att åkt båt på älven med elin. Var mysigt att paddla runt under viktoria bron när det började regna. Ikväll ska vi hitta på något annat roligt, vad återstår fortfarande att se.






Nu ska jag se stolthet&fördom. Man måste ju bara älska Darcy's frieri.
SPOILER ALERT


Var inte rädd,jag går brevid dig -maria

Namn:Maria
Längd: 1,66
Skostorlek: 38
Hårfärg: Mörkbrunt
Önskar du att du bodde någon annastans: Ibland iallafall.
Tänker du på självmord: Men nää
Tycker andra du är attraktiv: Fråga dom.
Använder du droger: Skulle inte tro det
Vilka shampoon använder du: Olika, är inte så brydd faktiskt
Vilka parfymer använder du: Paris Hilton & britney spears osv
Vad är du rädd för: Nålar
Gillar du att tvätta: Haha frågan är, har jag någonsin tvättat:$
Gillar du berg-och dalbana: Absolut, skulle lätt kunna åka det nu!


KÄNSLOR
Gråter du ofta: Alltså jag har mina perioder
Skrattar du ofta: Ja, inte svårt att få mig att skratta
Hur känner du dig just nu: Vet inte, tankarna snurrar runt är en sak som är säkert
Hur har du mått den senaste tiden: Jaa du, under en period som är gud men under en annan inge bra alls
Har du någon/några hemlighet/er för dina föräldrar: Jaaa, tror inte dom vill veta allt heller he he
Blir du lätt förälskad: Nej det blir jag inte
Är du kär i kärleken: Nä tror jag inte, eller vet inte..
Tror du på ett för alltid: Njaae, inget jag säger längre iallafall

Hur många har du varit tillsammans med denna månad: 1
Har du blivit sårad av kärleken: Ja
Har du blivit lycklig av kärleken:Hur lycklig som helst


Killing me softly - Moa


Är oootrooligt sugen på ett handsmycke.. Varför plågar jag mig själv?! har ju inte rååd...


Ska snart till älven och möta maria, ha en skön kväll!- Moa


Losing you -maria

 

Dagen/kvällens planer:

-Träffa Cissi en stund

-Käka/fixa sig

-Träffa öhman

-Älven

Och sist men inte minst Grönlund

 


Your missing piece - Moa

kvällen har tillbringats med westin och hennes sjuka humor. Det är så jäkla härligt att få skratta ur sig ordentligt åt otroligt konstiga och härliga skämt, speciellt eftersom jag är precis likadan. Sitter för stunden och lyssnar på trästocks spellistan och längtar sönder inför nästa helg. HUR NICE!?





Pulpa- This is your hardcore


Tänk er ett tällt fullt av människor vars kroppar svajjar i takt med dunkande tekno.
Blåa lampor snurrar i taket som tankarna i vanliga fall snurrar i skallen. Men inte för stunden, för du dansar och släpper loss. Det finns musik, vänner och FESTIVAL! Du är i nuet, alla problem är bortblåsta och hur världen än försöker finns det inget som kan förstöra en kväll som denna! Hur kan man vara något annat än taggad ;)

                   ´




Hold my hand -maria

Gårdagen var toppen, vi började med att köra mini golf och ja jag blev krossad samtidigt som jag gav en liten pojke men för livet med mina svordomar(hemsk jag är). Sedan drog vi oss till älven och vi hann även med att sitta på max i någon timme. Vi drog oss hem men for ut lika fort och hittade en kundvagn och det gjorde våran kväll kan jag säga hehe. Men nu slänger jag in två bilder från igår sen är det dags att städa.Puss på er!

 

 

 


Jag blir aldrig densamma som förut- Moa

Mycket har hänt på senaste tiden så varken jag eller Maria har haft tid att skriva. Vi har bland annat tagit våran första tur på älven för i år! Att ligga i en gummibåt med fötterna i det kalla vattnet, lyssna på musik och steka i solen är verkligen livet på en pinne. Att åka en gång räkte inte ens, vi var tvugna att bära båtarna efter strandpommenaden för att åka en gång till. I kväll blir det mingolf! Men nu ska jag städa garderoben, Simma lugnt.



ÅRETS SOMMARLÅT: Oskar Linnros- Från och med du






Förlåt för röran - Moa

Jobbar lite på designen och som ni märker är jag inte särskillt bra på det, men men... ni får tåla röran ett tag:)

Gästbloggaren Johan.

jag saknar dig Maria förlåt för jag har varit så dålig på att höra av mig. vi måste träffas snart! tänkt hjälpa er att uppdatera lite för ni gör det ju typ aldrig XD puss på dig/ Johan

Lika fin som alltid


cut ties with all the lies you've been living in - Moa

Sitter och väntar på ett sms från westin sen blir det att möta upp henne vid älven. Där ska vi chilla i solen och älska sommaren, hade gött folket!


- maria

Nu är det dags att slänga på sig lite smink sedan beger jag mig till hamn för att träffa en liten gullunge, ha en trevlig kväll gott folk! (jag och Moa suger verkligen på att uppdatera just nu, men det är sommarlov då är det oook)




3 words -maria

Att vakna klockan 6 för man hostar så mycket är inte den bästa starten på dagen men som tur kommer min efterlängtade Moa hit ikväll och gör mig sällskap även fast jag är förkyld, gillar att hon offrar sig för mig hihi. När Moa har kommit drar vi och familjen till mormor(du fixar detta, du är stark♥) och kollar till henne lite, sedan ska vi en liten myskväll med lite spel och sånt:-)


Liista -maria

Vad tycker du om kärlek? Underbart när det går som det ska
När kramade du någon sist? Fick mig massa kramar igår av min mysunge
Saknar du någon speciell person? Ja det gör jag
Har du svårt för att bli kär? Ja det har jag
Är du singel? Nej, har världens finaste pojkvän
När fick du senast en komplimang? Igår

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: Ja
Gjort något riktigt dumt? Haha för många gånger
Gjort något du verkligen ångrar? Kan man säga
Åkt ambulans? Yes, 2 gg
Gjort nåt olagligt? Ja
Fått din mamma att gråta? Tyvärr
Slagit ner någon? Nej det har jag inte
Skämts över dina föräldrar? Haha ja
Sagt jag älskar dig och menat det? Det är klart
Tar du droger? Haha nae!
Varit kär? Ja


Dricker du? Arå
Vilka kläder sover du i? Trosor
Vad hatar du verkligen? Falska människor
Är du ensam nu? Nej det är jag inte
Vill du gifta dig? Ja det vill jag
Vill du ha barn? Jaaaaaa!!


SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? Jag
Såg dig gråta? Moa säkert
Fick dig att gråta? Minns inte när jag grät sist
Du delade en dricka med? Moa
Du gick på bio med? Moa
Skällde på dig? Minns inte
Sa någonting till dig och vad var de? Min bror: "isf får du följa"


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit?
Kramat någon? Ja
Pussat någon? Ja
Köpt någonting? Nej
Sjungit? Jadå
Saknat någon? Ja!


JAG HAR:
Digitalkamera? Jajemen
Systemkamera? Naj
Telefon på rummet? Nej eller mobilen hih
Egen dator? Ja
Könssjukdom? Nej
Bra kompisar?
Dom bästa!

Bummersongs - Moa

 Sparklehorse -Wish you were here
 The Velvet Underground - Pale blue eyes
 R.E.M. -Everybody hurts

Är på sämst humör i dag. Ska ta det lugnt och lyssna på min bummersong spellista och få i mig lite käk. Frästen måste bara jubla lite över att bandit rock äääntligen finns på radion! hur nice?! hade gött folket.

Några bilder från uumeååå










 

Vi var inte alls duktiga på använda kameran märkte jag men det här får duga, sen märkte jag även att det var mest kort tagna på mig.. typiskt:$


Sjukling -maria

Att jag hann med att bli sjuk i umeå är ju typiskt så nu kan jag knappt prata och går runt och kallsvettas så blir att ligga inne i några dagar så jag är frisk till festivalen för det är ett måste. Som tur har jag en gullig pojkvän som kom förbi en stund, behövdes efter all saknad!


Slänger in en oseriös bild på en sjuuuk Maria och en gulligull Moa.

home again - Moa

tillbaka i skellhell! Berättar mer om resan senare, kmr även bilder så småning om. Men för stunden ska ja berätta om hur underskattad Skellefteå är. Bara små detaljer som att det finns ett staket mellan trottoaren och vägen på bron. och såklart folket! Elin ringde inte länge efter att jag steg över tröskeln för att höra om jag var sugen på ett kvällsdopp. Och ja det är jag, så planerna för i kväll är bryggan med Lelle. Till veckan måste jag även hinna med att se eclipse med Vero. Och såklart umgås med Westin! Taggar festivalen till helgen, kommer bli freakin awesome. Men just nu ska jag samla värme så länge jag kan, har hört att älven har en rätt kylig temp?


One dream - maria

Jag är som ett litet barn på julafton just nu och kan inte sova pågrund av att jag är så peppad. äsch orkar inte ens försöka längre nu stiger jag upp och väntar på att klockan ska slå 10.00 så jag och Moa kan sätta ossone dream på bussen och komma bort från skellhell SKÖNT? utan tvekan:-) ha en bra helg gott folk för det kan jag looova att jag och gullet kommer ha.



Thought of you as everything - Moa

Gårkvällen bestod av minigolf med Isak, Erik, Emil och Pappa. Kan stolt meddela att jag inte förlorade, nope kom faktiskt på delad andra plats med pappsen. Sen blev det tennis och film med Elin. I dag har städat och packat för fulla muggar. Ingen kan ju ha missat att vi far till Umeå i morrn? det gör vi iaf och vi är inte dåååligt taggade. Har längtat efter det här hela sommaren och lite mer. Ska bli grymt skönt att få komma bort lite, bo på hotell, Shoppa och chilla med Maria. It's gonna be legend-... wait for it... and I hope you're not lactose intolerant because the second half of that word is DAIRY!
hade gött folket


Do you remember -maria

Dagens/kvällens planer:
-Packa
-Handla med Moa
-Duscha
-Äta
-Pojkvännen
-Sova så tidigt som möjligt



RSS 2.0